עזרה בבקשה

אנפה2

New member
../images/Emo124.gifעזרה בבקשה

יש לי תוכנת סקייפי, ואת כל הציוד, (מקרופון אוזניות), הכנסתי קוד, וכרגע אני לא זוכרת אותו, האם מישהו יכול לעזור או יודע איך אפשר לשנות שם בסקייפי, או יכול להפנות אותי לאן שכן אפשר לעזר ?

dani 123

New member
למיטב ידיעתי סקייפי לא צריך קוד

אך אפשר להוריד את סקייפי באמצעות הסרת התוכנה => לוח בקרה => הוספה והסרת תוכנה ולאחר מכן להוסיף את סקייפי מחדש דרך אגב יש כבר גירסה 1.4

odo13z

New member
סליחה על הבורות. מה זה "סקייפי" ?

זה כמו ICQ ? תודה.

pazi66

New member
odo13z ,סקייפ זה לא כמו ICQ

סקייפ (skype) היא תוכנת טלפוניה ( Voice Over IP) מסוג "עמית לעמית" ( Peer to peer). התוכנה הומצאה על-ידי ניקלס זנסטרום וג'נוס פריס, יוצרי "קאזה". הרשת נתמכת על ידי משתמשי התוכנה. משתמשי סקייפ יכולים לנהל בינהם שיחות בחינם, להתקשר למספרי טלפון רגילים עבור תשלום (SkypeOut), לקבל שיחות ממספרי טלפון רגילים (SkypeIn) ולקבל הודעות דואר קולי. כל מה שאתנה צריך זאת תוכנה (חינם) ...מיקרופון ואוזניות, או במקום אוזניות רמקולים מחוברים לכרטיס הקול במחשב. רמת השמע של הסקייפ נפלאה...אתה יכול לשוחח עם אנשים, שכמובן מותקנת אצלם התוכנה, בכל העולם ...חינם אין כסף....עדיף כמובן על בזק... גם איכות הקול טובה יותר.

pazi66

New member
אנפה2 ...לגבי הקוד בסקייפ../images/Emo124.gif

אם שכחת את הקוד(password ) שלך אין כל דרך לקבלו שנית. אך את יכולה לקבל סיסמה חדשה שתשלח אליך באי-מייל ואז תוכלי להכנס שוב ולהשתמש בתוכנה. אם הכנסת את כתובת הדואר שלך כאשר נרשמת לראשונה לסקייפ, את יכולה לבקש סיסמה חדשה. תכנסי לאתר התוכנה http://www.skype.com/helloagain.html תורידי ותתקיני את התוכנה, תקליקי על האופציה שבה תצייני שלא זוכרת את הסיסמה ותבקשי סיסמה חדשה. מקווה שעזרתי לך.

למעלה