עזרה חשובה ודחופה בבקשהההההההה

נירה63

New member
../images/Emo124.gifעזרה חשובה ודחופה בבקשהההההההה

הערב התקשרה אלי חברה וסיפרה לי על בחורה כ- בת 23 אשר מגדלת ילד תינוק בן 10 חודשים. המשפחה ניתקה איתם כל קשר, עצוב נורא. המצב שם קשה מאוד מאוד מאוד. שוחחתי עם עוד חברה שמכירה הייטב את האישה והילד, התמונה עצובה מאוד. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לנו לעזור לאמא והילד שלה. הכי הכי חשוב כרגע זה לארגן להם: מטרנה טיטולים 12-22 ק"ג אוכל אוכל מכל סוג שהוא, אין שם אוכל .. אבקת כביסה, נייר טואלט, שמפו, סבון לתינוק, משחה תטוסיק, חומרי ניקיון. האמצא ישנה על הריצפה, זקוקה למיטה, לשולחן ולכלי בית. אודה לכל עזרה שרק תהיה. המטרה לארגן לאמא ולילד משהו לסוף השבוע הקרוב. אוי אוי איך זה יכול להיות שכל הזמן שומעים על עוד ועוד משפחות שקשה להם להתקיים כאן.

יה-יה

New member
יש לי מיטה בשבילה!!!

ספת נוער חדשה! נפתחת למיטה זוגית! אמא שלי קנתה ואינה משתמשת בה בכלל! בדיוק היום הזכירה לי שאמצא למיטה בית חם. אשמח מאד לתת אותה. צריך רק לדאוג לשינוע. באהבה
יה-יה

יה-יה

New member
בת-ים ../images/Emo4.gif

ואם השינוע יצא לפועל, נוסיף עוד דברים שנוכל. אגב, אם זה לא מסתדר עם הבחורה (והלוואי שכן!), אשמח, כמובן, אם מישהו אחר שרוצה אותה, יקבלה. יה-יה

יה-יה

New member
עדכניני נא ../images/Emo13.gif עדיף במסר

כך יש יותר סיכוי שאראה את העדכון בזמן.

אשת חבר

New member
אשמח לקבל את המיטה אם לא יסתדר

ולא יהיה שינוע, אני זקוקה למיטה עבור הילדים שלי, יש לי שינוע. תודה רבה.

../images/Emo24.gifפשוט מחממים לי את הלב

אם יעזור , מחר יש שינוע מאזור השרון אלי , צריך לבדוק אולי מישהו מגיע לכיוון חיפה וזה יהיה פשוט יותר טוב, ישירות אליה.

Sigali

New member
בוקר טוב נירה

יש לי מטרנה וסימילק שלב 2 סגורים ואין לי בעיה לקנות מה שתגידי שתעבור את השבת בכייף-גם עוף כי מעלות זה 5 דקות ממני ממתינה לעידכון ואם את פה תקפצי לקפה ועוד משו...אני יכולה לסדר לה גם יום שישי עוד דברי אוכל

../images/Emo51.gif Sigali , אעביר לך את הטלפון

של אשת הקשר ממעלות לתיאום. בהודעה המקורית היתה טעות - האשה מקרית מוצקין ויש שינוע גם ממעלות. המון

למעלה