עזרה חשובה ודחופה בבקשהההההההה

נירה63

New member
אשת הקשר מתגוררת בנשר. האם אנחנו מדברות על או

אותה אשתץ קשר ששוחחה איתי בטלפון? אם כן שתיהן מתגוררות ממש קרוב לחיפה.

נירה63

New member
בואו נעש סדר רגע...מי מעביר ומה???

המשפחה מתגוררת בקריות , שתי אפשרויות יש לנו, האחת שאשת הקשר תעביר אליה, והיא גרה בנשר ממש בצמוד לחיפה, ואז אין לי כל בעיה להעביר אל אשת הקשר את הדברים.או ש.... הדברים יועברו אל מימי והיא תעביר אל המשפחה בקריות, זו אופציה שנראת לי יותר מסובכת אבל כרצונך מימי , אני איתך בכל מה שתגידי. בכל אופן חסרים למשפחה מוצרי מזון, אין לאמא מה לאכול ממש כך...ולילד אף הוא זקוק לדברים. תודה רבה לכולם על שיתוף הפעולה.

את ההודעה המקורית,פירסמה חברה ממעלות , כאשר

אין בעית שינוע על ידי החברה מנשר גם לדברים שיגיעו מכיוון מעלות. חברים ששלחו מסרים הופנו ישירות אל האשה . רוצה להודות מראש לכל האנשים שתורמים ודואגים. אין מילים בפי , יותר מאוחר תיכנס החברה שיכולה לשנע .

L o l a123

New member
היא זקוקה אולי למיקרוגל?

יש לי אחד במצב מצויין למסירה מאיזור השרון

נירהההההההההההההה

תתקשרי לצביה- חברה שלי יש לה זוג חברים מחיפה שיש לו ארון ומיטות למסירה אם יש בעיה - דברי איתי חוץ מזה- משחת טוסיק לתינוק, אולי קצת טיטולים ועוד כל מיני אני אוכל לארגן (רק איך נשנע??? ) דברי איתי!

יש לי בגדים לפעוט בשבילה שקיבלתי מתמי וגדולים

יש בגדים ששלחה לי תמי במידה 2 עד 4 שאני חושבת שיכולים להתאים לילד שלה כמה טרניגים לחורף של פוקס והם גם אחרי כביסה ישר להלביש באמת במצב טוב אם תוכלו לארגן מישהו שיבוא מאצלי לקחת

מצטערת שרשמתי לך באנגלית נירה בעיה עם המקלדת.

במקרה הצלחתי עכשיו קצת קשה לי המקשים של השיפט והאולט לא מגיבים טוב צריכה להחליף את המקלדת והילד מחק לי את סרגל השפות בקיצור תמי ענתה לך גם אני מבת ים ומקווה שאצליח בפעם הבאה לרשום בעברית

נירה63

New member
דגיגה שלחי לי במסר שוב את הטלפון של צביה

וכמובן תודה ענקית לך. לגבי הדברים מה עושים?? מי נוסע לכיוון המרכז מי?????????? בבקשה מי יכול לעזור בשינוע??

anchi1512

New member
כמה חבל שלא התקשרתם אלי.....

כרגע חזרתי מאזורך דגיגתי היקרה

אז למה לא באת לקפה?

והפסדת עוגת קוואטרו שוקולד (שוקולד ב-4 שכבות: מוס מריר, מוס לבן ומוס חלב ומעל ציפוי שוקולד יאמיי)... יצא טעיםםםםםםםםםם ולא ינוסה שוב בחודשים הקרובים (אלא עם יהיו לי יומיים פנויים לאפיה - ולא יהיו לי
) לילה טוב ו-
-ות

תקשיבי יש לי רעיון

עוד מעט אני אקבל עוד דמי כיס ואני אקנה לה כל מני דברים. נראה לי שבשבוע הבא... אה ולמי שלא יודע, אני בת 12.

orange girl -

אני חייבת לאמר לך שאני נפעמת מתרומתך כל פעם מחדש, מרצונך לעזור, מההיענות שלך ומהנכונות שלך לתת מדמי הכיס שלך רק בכדי שילד אחר/אדם אחר יחייך. פשוט- אין מילים כל הכבוד לך ולהורייך על החינוך !

למעלה