פפריקה ה ה ה
New member
../images/Emo124.gifפורום ליצנות רפואית וג'לולוגיה
חברים וחברות יקרים, אני מניחה שכל מי שעדיין נכנס וקורא כאן שם בוודאי לב לנוכחות הדלילה של האנשים הכותבים. קוראים רבים יש לנו ואת זה אני יודעת, אבל כותבים - ממש מעטים. וללא כותבים, או יותר נכון בלעדיכם - לא יהיה לנו פורום. אז מצאתי לנכון להזכיר לכם בכמה מילים את תפקידו של הפורום ואת יכולתו לתרום לכולנו המון:
אם זה במידע חדש ועידכונים על מה נעשה בעולם הליצנות הרפואית והג'לולוגיה המתפתח בארץ (והוא מתפתח...),
אם זה בדילמות מקצועיות שקורות לנו במהלך העבודה ואין כמו להתייעץ עם פארטנרים למקצוע,
אם זה בקבלת רעיונות יצירתיים לפעילויות ולהעשרת הרפרטואר הקבוע שלנו,
או כמובן ונטילציה (שחרור) ושיתוף. הכל התחיל ככה: ברוכים הבאים לפורום ליצנות רפואית הישראלי הראשון בארץ! "הליצנות הרפואית התחילה לתפוס את מקומה בישראל, והגיע הזמן שיהיה לנו מקום משלנו גם באינטרנט". כך נכתב בתחילת הדרך, בהודעות מנהלות הפורום הראשונה, אולם כיום גם באינטרנט מוקמים אתרים ופורומים נוספים. ליצנים וליצניות, ג'לולוגים וג'לולוגיות, רופאים ואחיות, ילדים, משפחה וחברים - זה המקום לשיתופים, תמיכה, רעיונות, שאלות, בקשות והצעות. הרעיון הוא ליצור קהילה חיה ובועטת, כולל תמיכה ומקום לשתף בחוויות שעוברות עלינו, רעיונות לפעילויות, פתרון בעיות, קידום הליצנות הרפואית, שיתופי פעולה, מבצעים בחנויות בלונים, סדנאות העשרה וכל דבר שעולה על דעתכם. גם אם אתם סתם מתעניינים בנושא, שמעתם במקרה ונדלקתם - נשתדל לספק כאן את כל המידע שתרצו (רק תשאלו )
אני מקווה שהתזכורת הזו תגיע לכולכם, ותמצאו לנכון לבקר פה לעיתים תכופות יותר, לכתוב, לקבל ולתת. כי הפורום הוא שלנו
מה שיהיה בו הוא תוצר של מה שאנחנו נחליט שיהיה בו, המידע שאנחנו נעלה כאן, והנושאים שאנחנו נעלה כאן לדיון, יהיה כאן רק מה שאנחנו ניצור
אם יש למישהו ביקורת שהוא שומר בבטן ולא הוציא החוצה, פידבקים כאלה ואחרים, רעיונות, הצעות, הערות והארות, או כל דבר אחר העולה על רוחם, שיכול לעזור לפורום הזה לפרוח ולמקסם את הפוטנציאל הגלום בתוכו, מוזמן מאוד להגיב להודעה זו. ובכלל, להגיב להודעה של מישהו, שטרח וכתב ושיתף - זה בדיוק כמו לתת חיבוק, נשיקה או לטיפה למישהו אהוב, או לחיצת יד למכר ששואל לשלומינו. אז מה שלומכם
המשך שבוע נפלא, חודש מצויין, וחיבוקים
חברים וחברות יקרים, אני מניחה שכל מי שעדיין נכנס וקורא כאן שם בוודאי לב לנוכחות הדלילה של האנשים הכותבים. קוראים רבים יש לנו ואת זה אני יודעת, אבל כותבים - ממש מעטים. וללא כותבים, או יותר נכון בלעדיכם - לא יהיה לנו פורום. אז מצאתי לנכון להזכיר לכם בכמה מילים את תפקידו של הפורום ואת יכולתו לתרום לכולנו המון: