You've Got A Friend קליפ כל כך מרגש גורם לי לבכות
M McFlyRoni New member 2/10/07 #45 ../images/Emo79.gif You've Got A Friend קליפ כל כך מרגש גורם לי לבכות
Y Yu vi New member 2/10/07 #52 ../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif../images/Emo85.gif אני ממש אוהבת תקליפ הזה הוא כלכך מרגש אבל אינלי ברירה
../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif../images/Emo85.gif אני ממש אוהבת תקליפ הזה הוא כלכך מרגש אבל אינלי ברירה
M McFlyRoni New member 2/10/07 #47 ../images/Emo79.gif The Heart Never Lies שלא נראלי שתהיה כאן מישהי שתצביע נגדו...
M McFly rullz New member 2/10/07 #49 כל השיריפ פה יפים מדי מכדי להדיח אותם>< אני לא אשתתף!>< חייחחיחי אבל אחלה רעיון
M McFly rullz New member 2/10/07 #54 XDDDDDDDכולם פה עם רגשות אשם "אני נורא אוהבת את השיר הזה אבל מה לעשות" XDDD זה פשוט קורע
O OneStepCloser New member 2/10/07 #56 XDDD לי לא היה לא נעים להעיף את ROT3F XDDD לא אוהבת את הקליפ ^^
Y Yu vi New member 2/10/07 #57 XDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif אבל זה באמת נכון!! עברתי על הרשימה של הקליפים מיליון פעם בניסיון לחשוב מה אפשר להעיף וזה ממש קשה XDDD
XDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif אבל זה באמת נכון!! עברתי על הרשימה של הקליפים מיליון פעם בניסיון לחשוב מה אפשר להעיף וזה ממש קשה XDDD
M McFlyRoni New member 2/10/07 #60 נמנמ הוא לא היה נראה לי כמו קליפ של ממש.. אז לא שמתי.. תסלחו לי אני בסך הכל ילדה קטנה שמנסה לעשות פינה חמודה של הקליפים היפיופים של מקפלייונים
נמנמ הוא לא היה נראה לי כמו קליפ של ממש.. אז לא שמתי.. תסלחו לי אני בסך הכל ילדה קטנה שמנסה לעשות פינה חמודה של הקליפים היפיופים של מקפלייונים
O OneStepCloser New member 2/10/07 #62 הם עשו את זה B סייד של משהו לא זוכרת XD זה נקרא כקליפ, כי הם שמו את זה גם בטופ 5 קליפים שהם אוהבים ^^.
הם עשו את זה B סייד של משהו לא זוכרת XD זה נקרא כקליפ, כי הם שמו את זה גם בטופ 5 קליפים שהם אוהבים ^^.
O OneStepCloser New member 2/10/07 #63 + זה כמו BCB, שדרך אגב גם לא שמת XDD שהם מופיעים ויש מאחורי הקלעים, אבל תעשי מה שבא לך . זאת הפינה שלך ^^
+ זה כמו BCB, שדרך אגב גם לא שמת XDD שהם מופיעים ויש מאחורי הקלעים, אבל תעשי מה שבא לך . זאת הפינה שלך ^^
O OneStepCloser New member 2/10/07 #68 כאילו בקליפ עצמו, מראים אותם... בUCAP לא יודעת איך להסביר XDDDD