פינת "הסצינה הכי..."!

RenanaD

New member
../images/Emo124.gif פינת "הסצינה הכי..."! ../images/Emo131.gif

שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי __________ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'. עוד לא ראיתי את הפרק היום (מחר בגרות בספרות
) אז את שלי אני אכתוב כנראה מחר, אחרי שאני אראה אותו.

noooga

New member
הסצנה הכי...

הסצנה הכי משמחת הייתה כשהמנתח השני ואשתו התחרמנו (כבר כתבתי את זה בסיכום הפרק..) למה? כי הם לא הסתדרו ואז לראות אותם ככה זה נחמד..

בהחלט../images/Emo70.gif וגם

הסצינה שמיקל ג'קסון לא בגד בחברה שלו...גם שימחה אותי, כי היתי בטוחה שהנבזה ההוא דרדר אותו.

limors2

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

אני לא יכולה לראות אותו בלי להתפוצץ מצחוק!!!

Rachel47

New member
הסצינה הכי מגעילה ../images/Emo15.gif

הברית מילה...אייייכ...אני לא בן...ואני לא רוצה לדעץ איך הרגישו כל הבנים שראו את הסצינה הזאת וגם אותי שימח לראות את הרופא ואישתו מתחרמנים...חח חמודים...

Riot Boy

New member
אמממ כן??../images/Emo168.gif

כי אני לא... אולי הייתי עייף מדי...

Ronnie Rocks

New member
../images/Emo5.gif זה היה מזעזעעע! לא הפסקתי לצעוק

לצעוק - DON'T YOU FUCKING DO IT, MAN! אבל הוא לא הקשיב לי!

Rachel47

New member
גם לי לא...../images/Emo15.gif

אני פשוט צרחתי for the love of god don't (חח הייתה סצינה כזאת בשנות ה- 70 שדונה צעקה לאריק שלא יגלה להורים שלו שגם הוא לוקח סמים והוא בכל זאת סיפר ואז אחרי זה היא אמרה לו "כשאני אומרת 'פור דה לאב אוף גאד, דונט' זה אומר 'פור דה...' אויי זה היה פשוט קורע
)

Ronnie Rocks

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif

אני לא ממש זוכר את הקטע הספציפי הזה, אבל חולה על שנות ה-70 וגם על Desperate Housewives, Lost, 24, Queer as Folk, Friends, 3rd rock from the sun, Will & Grace ועודדדד......... מי פה אוהב את הסדרות האלה או חלק מהם?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifוואי כולם אומרים על הברית מילה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני כה שמחה שלא הסתכלתי בקטע הזה... כאילו הייתה ברירה - ללמוד ספרות או להסתכל על מישו משתכר ועושה לעצמו ברית מילה... עד כמה שלראות מישו עושה לעצמו ברית מילה מפתה אותי (או שלא../images/Emo5.gif), בחרתי בספרות../images/Emo6.gif ואז פתאום נגמר הפרק ובכלל לא שמתי לב../images/Emo6.gif

Rachel47

New member
את יודעת..../images/Emo15.gif

לא ממש רואים... רק רואים שהוא מרים את היד והיא מלאה דם ואז הוא מתעלף

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifחיחחח תיארתי לעצמי שלא יראו, אבל אז חשבתי "היי, זה ניפ/טאק, זה דווקא די אפשרי שיראו../images/Emo6.gif" אז ליתר בטחון לא הסתכלי../images/Emo6.gif

למעלה