פינת "הסצינה הכי..."!

Rachel47

New member
אממממ... ../images/Emo15.gif

"חשבתי לעצמי היי זה ניפ/טאק" לקח לך פרק וחצי להסיק מסקנות על הסדרה
יפה יפה... חחח בכל מקרה לא הראו...זה היה מגעיל אם היו מראים..אהה וגם העובדה הקטנה שהוא לא באמת חתך
(את יודעת זה די בכאילו)

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo26.gif

הסצנה הכי מצמררת - כשמבינים שמאט הולך לחתוך (כשהוא מבקש את המספריים מג'וליה והמצלמה ככה עליו) הכי מגעילה - הניתוח של התאומות הכי כיפית - נועה תשבי! הכי מצחיקה - עם נועה תשבי במיטות שיזוף והעיניים האלה
רק חשבתי על סיפור סינדרלה שאמא של הילארי דאף עם העיניים המצחיקות האלה צורחת לה מה לעשות ולא יכולתי להפסיק לצחוק

Free Lancer

New member
there is something ive always

wanted to tell you, your not very pretty and your not very bright im so glad we had that talk
אין ספק שיש כמה קטעים טובים בסרט הזה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifבוזX3 (לא היה לי מקום ל"בוז משולש" בכותרת../images/Emo3.gif) עיטי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הוא גם שקסע לגמרי וגם קוראים לא מייקל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איך אפשר להגיד שזה לא הטיפוס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בושה לך../images/Emo46.gif

Rachel47

New member
לא לא..הם צודקים ../images/Emo15.gif

(אני לא אגיד בוז לשם שינוי) אבל איך אפשר להגיד שהוא לא עושה לך את זה אפילו בקטנה
איך

Free Lancer

New member
ברור שבקטנה../images/Emo70.gif אפילו יותר..

אבל לא ברמות, נגיד כמו בראדלי

Rachel47

New member
רררררררר בראדלי ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

מה דעתך שאני ואתה ניסע לאל.איי ונאנוס אותו

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Free Lancer

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

yetush

New member
שלי

הכי מלך הוא השותף הרווק(מצטער שאני לא מתמצא בשמות עדיין) הוא מזמין אותה אליו והוא בנתיים עם 2 התאומות...... הכי מדהים-פרק שעבר עם התנין שהם זרקו ת'גופה הכי בהלם- הבן שלו שחותך,מה נסגר איתו...? הכי מלכה-נועה תשבי בסצינה מאלפת... ויש הרבה עוד..

THE HELL BOY

New member
הסצינה הכי../images/Emo87.gif

חמודה- מאט וכריטסיאן במועדון חשפניות והוא מפגין רגע דל של גבר הגון. מגעיל- ה3 וחצי שניות של האחיות התאומות. משעמם- כל הקטע עם הגרביל. מה זה אמור להביע?

RenanaD

New member
טוב, ראיתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo131.gif

הסצינה הכי מצחיקה היתה בארוחת הבוקר כשמייקל ג'קסון אמר "שיט", ואז אחותו הקטנה אמרה "
!! הוא אמר את המילה החומה!!!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה