פינת "הסצינה הכי..."!

RenanaD

New member
../images/Emo124.gif פינת "הסצינה הכי..."! ../images/Emo131.gif

שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי __________ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'. עוד לא ראיתי את הפרק היום (what else is new
) אז את שלי אני אכתוב כנראה מחר, אחרי שאני אראה אותו.

Kill Bernard

New member
הסצנה עם הפרצוף הכי מוזר.. ../images/Emo3.gif

(כמה בלתי צפוי - מאט) כשג'וליה ראתה אותו עם הספר, וואו איזה מבט מוזר!

LeAnNe

New member
הסצנה הכי יפה../images/Emo62.gif

בהחלט המכונית בתחילת הפרק. הסצנה הכי קיטשית היא מאט מדבר על הדרך בה ישיג בחורות (גובל את חוסר המציאות). וכל זה בפרק 004

הסצינה הכי מגעילה...../images/Emo163.gif

כשראו את הזין החתוך של הטרנסקסואל. רציתי לתקוע לעצמי כדור בראש באותו זמן.

וואו. מישהו צריך שיעור בעברית תקינה

וראו את הזין. (רואה? שמתי את המילה את, ולא קיצרתי ב"ת'"). לשבריר שנייה, אבל ראו.

הזין היה מגעיל!!!!

לא משנה אם ראו או לא ראו....מה שבטוח שראו שם דם וכולנו ידענו מה זה.... ולכן אני בוחר את סצינת הזין להכי מגעילה

האמת.. זה היה פרק מצויין!

גם הקבלה של שון את הטרנס... וזה שהוא הסכים להיות הרופא. גם הפגישה של גוליה במרצה-רופאה שהכירה מהתיכון... [פדיחות לגוליה!] אבל 2 אנקדוטות שהכי אהבתי: הטפת המוסר של גוליה לכריסטיאן, על כך שהוא לקח את מאט למסיבה של שחקניות פורנו, במיוחד אהבתי את המשפט "אבות רוצים שהבנים שלהם יהיו יותר טובים מהם, לא שיהיו חיקוי של עצמם, ואתה רוצה שהוא יהיה חיקוי שלך, והמקור שלך לא טוב!" [לא ציטוט מדיוק אבל הבנתם את הרעיון הכללי...] הסירוב של מאט לכריסטיאן, וההחלטה שלו שבנות ירצו אותו בגלל מי שהוא ולא בגלל המכונית שהוא נוהג בה! מאט היה מקסים והוא מתבגר מפרק לפרק.. אני אוהבת את השינוי הזה!

tribe spirit

New member
הסצנה הכי אאוצ'ית.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כשג'וליה דפקה לכריסטיאן משפטי אתה חרא בנאדם.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif"אתה חרא של אבא../images/Emo70.gif"../images/Emo3.gif

tribe spirit

New member
הסצנה הכי 'כמה עצוב..'../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

הסצנה באוניברסיטה,כשג'וליה רואה את החברה שלה...לא נעים.

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

הסצינה הכי קיטשית היתה כששון נכנס למשרד של כריסטיאן כדי להגיד לו שהוא רוצה לקבל את החוזה של וואלס ושכריסטיאן צודק, וכריסטיאן ענה לו שהוא בדיוק דחה את החוזה הזה וששון צודק

Free Lancer

New member
הכי חייכתי בלב-

כששון עזר לסופיה ולחברה שלה. הכי מעצבן/דביק - מה שרננה כתבה בקיטשי

TillsWIFE

New member
הסצינה הכי צעובה...../images/Emo10.gif

כשכריסטיאן עושה כל מיני דברים למען מאט כי הוא אוהב אותו כאילו היה בנו, ואז מאט פשוט לא משתף פעולה... בעעע איזה פרצוף אומלל היה לכריסטיאן המתקתק...

למעלה