לא ראיתי... וזה לא יורד לי בקושי... אני לא אספיק לראות עד יום רביעי...
L limors2 Active member 24/6/05 #20 לא ראיתי...../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif וזה לא יורד לי בקושי... אני לא אספיק לראות עד יום רביעי...
לא ראיתי...../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif וזה לא יורד לי בקושי... אני לא אספיק לראות עד יום רביעי...
R Rob Stark New member 25/6/05 #21 הסצינה הכי טובה כשהבן של שון מקנמרה עושה לעמו ברית מילה בעזרת גוזר ציפורניים תמים סצינה חזקה מאוד בטלוויזיה לפי דעתי...
הסצינה הכי טובה כשהבן של שון מקנמרה עושה לעמו ברית מילה בעזרת גוזר ציפורניים תמים סצינה חזקה מאוד בטלוויזיה לפי דעתי...
C coralulu New member 25/6/05 #22 הסצנה הכי מושקעת...והכי קורעת לב... בפרק הראשון או השני, אני חושבת, שהם מנתחים את האיש הזה, שעושה מעשים מגונים בקטינים. וואו, איזה מורכב זה היה...והכי קורעת לב זו הסצנה שהוא מלטף את הזקנה והיא מספרת לו כמה חייה קשים מאז בעלה נפטר...
הסצנה הכי מושקעת...והכי קורעת לב... בפרק הראשון או השני, אני חושבת, שהם מנתחים את האיש הזה, שעושה מעשים מגונים בקטינים. וואו, איזה מורכב זה היה...והכי קורעת לב זו הסצנה שהוא מלטף את הזקנה והיא מספרת לו כמה חייה קשים מאז בעלה נפטר...
R RE17 New member 26/6/05 #23 מסכימה../images/Emo9.gif ירדו לי דמעות בסצנה של כריסטיאן עם האישה הזקנה.
L limors2 Active member 26/6/05 #27 הסצינה הכי מזילתריר....../images/Emo54.gif ראיתי רק ת46 שניות הראשונות של הפרק בנתיים ... אווייייי הלמבורגיני!!!! |מזילרירברמותמטורפות| שמישהו יקנה לי
הסצינה הכי מזילתריר....../images/Emo54.gif ראיתי רק ת46 שניות הראשונות של הפרק בנתיים ... אווייייי הלמבורגיני!!!! |מזילרירברמותמטורפות| שמישהו יקנה לי
R Rachel47 New member 27/6/05 #29 יייייייוווואאאאאווווווווווווו ../images/Emo15.gif הלמבורגיני מאוהב| אני מניחה שראית כבר את כל הפרק בצהוב הרבה יותר יפה מכחול או שזו רק אני... חחחחחח ועוד הצבע האהוב עליי זה כחול (וגם סגלגל)
יייייייוווואאאאאווווווווווווו ../images/Emo15.gif הלמבורגיני מאוהב| אני מניחה שראית כבר את כל הפרק בצהוב הרבה יותר יפה מכחול או שזו רק אני... חחחחחח ועוד הצבע האהוב עליי זה כחול (וגם סגלגל)
R Rachel47 New member 28/6/05 #31 יוואוו חלדאקי ../images/Emo15.gif רציתי להגיד משו על זה אבל חשבתי שחלק לא יבינו אז וויתרתי אחחח חלדאקייי
יוואוו חלדאקי ../images/Emo15.gif רציתי להגיד משו על זה אבל חשבתי שחלק לא יבינו אז וויתרתי אחחח חלדאקייי