פינת "הסצינה הכי..."!

moofi

New member
כמה בגרויות?

מממ לשון תנ"ך הסטוריה.. ויש עוד כמה פשוט אני לא בדיוק זוכרת.. יש בגרויות של המגמה עצמה.. הקיצר זה קטע מאוד מסובך בבצפר שלנו.. הם עושים הכל בדרך שונה משאר התיכונים.. וואי איזה מדכא זה לדבר על בצפר בחופש מה שבטוח הרבה יותר מעניין לדבר על ניפ טאק מאשר על בצפר

RenanaD

New member
בכלל לא הרבה ../images/Emo131.gif

אין לך מה לדאוג, באמת. הכל יעבור לך כ"כ מהר שאת לא תשימי לב. מניסיון!

moofi

New member
טנקס על העידוד../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כייף לךךךך יש לך שנה אחרונה ללמודדדד!!!!

קטרפי

New member
דוגרי ../images/Emo110.gif

זה באמת כיף לגמריי, במיוחד שבשנה האחרונה את מתחילה להבין כמה את הולכת להתגעגע לבצפר וזה הופך להיות השנה הכי כיפית בחיים שלך לא משנה כמה רגעים של משבר עוברים. מניסיון. שנה אחר כך לא חשוב מה עושים, ההרגשה חרא. וואי מה לא הייתי עושה בשביל לחזור עכשיו לבצפר

moofi

New member
כן אה....

אבל אני אישית מאוד נהניתי בכיתה ט'.... לא למדנו כל השנה...וגם עצם זה שהייתי הילדה הכי קטנה בבצפר <התיכון שלנו יחסית קטן..> אז היה ממש סבבה..כולם דואגים לך וזה.. בתחילת שנה היו לנו רק טיולים..גם המורים הם מזה סבבה..חוץ מכמה חיחי
אני עוד אתגעגע לכיתה ט'.. אני בטוחה בזה.. טוב אם בא לכם להפסיק לדבר על בצפר.. רק תגידו..

limors2

Active member
להתגעגע?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

כלכך לא
לא היה יום שהתגעגעתי ואני גם לא אתגעגע...
אפילו היה לי על זה התערבות עם הדגנית מנהלת שאותה אני שונאת כלכך..

moofi

New member
..... ../images/Emo109.gif

אצלינו זה שונה משאר בתי הספר.. המורים הם כמו חברים של התלמידים.. אצלינו את מכירה את כל הבצפר מרוב שהבצפר שלנו כ"כ קטן.. המנהלת היא פסדר.. היא ממש אכפתית.. כל מה שביקשנו ממנה עד עכשיו אז היא עשתה בשבילנו.. וגם יש בשכבה שלי אחלה ילדים <חוץ מכמה
-כמו בכל בצפר תמיד יש את הכמה שאף אחד לא סובל אותם..> ועד עכשיו כיתה ט' הייתה השנה הכי נורמלית, כייפית עד עכשיו בשבילי ובשביל עוד כמה חברות וידידים שלי.. היסודי הוא היה ממש גיהנוםםם!! ממש שנאתי שם את כולם.. בצפר של פרחות וצפונים.. המורות היו גרועות ומגעילות .. ומנהלת בכלל..ממש לא סבלתי אותה.. טוב אני לא ישעמם אותכם.. חח

RenanaD

New member
אולי לחברים, לצחוקים ולהכל ../images/Emo131.gif

ללימודים ולמבחנים?! בחיים לא

RenanaD

New member
בכיף ../images/Emo13.gif ../images/Emo131.gif

אכן
אני רק מחכה לשניה שאני אצא מהבגרות האחרונה, וז-ה-ו!

אז ככה ../images/Emo3.gif

הסצינה לדעתי, הכי קורעת לב ומבוימת טוב-זו הסצינה שמייגן מתאבדת ושון לידה..זה היה כל כך עצוב

willo1

New member
הסצינה הכי ביזארית

שההוא מחכה לאשתו (?) (סליחה אני לא בקיאה בשמות) באוטו, ז"א אסף אותה בתור זונה מהרחוב או משהו כזה. חולי נפש

moofi

New member
חחח../images/Emo6.gif

באמת זה היה נראה כאילו הוא אסף אותה מהרחוב בתור זונה.. היא גם הייתה לבושה ככה.. בעע מאיפה היא הקריצה את הבגדים האלו?! ועוד אדום מבריק.. יאקי.. אבל כל הכבוד לה שהיא העיפה אותו אח"כ.. זה כ"כ הגיע לו!!!והיא עוד הרוויחה מכל הסיפור הזה.. את הלמבורגיני <<הלוואי עליי!!ועל כל אחד>
יש מצב שאי פעם היא תסלח לו והם יחזרו להיות ביחד? כמו ברוב הסדרות..

קשה לי לקבוע אם היא הייתה הכי ...

"הסצינה אם הראש המדבר" קשה לי לקבוע אם היא הייתה הכי עמוקה או בכלל אבל ללא ספק היא הצליחה לנגוע באיזו שהיא רמה, למרות חוסר מקוריותה, ראיתי ורסיות שלה בהמון סדרות, בעמוק באדמה בפרט, (אין מה לעשות מתים מדברים תמיד יתפסו את העין) היה ברור שרגשות האשם של שון יציפו אותו באיזה שהוא שלב, הוא בכל זאת הבחור הטוב, למרות שככול שהסדרה מתפתחת נראה שהוא יותר הבחור הצדקן מהטוב.

liora699

New member
הסצנה הכי מגעילה../images/Emo5.gif

כשכריסטיאן בא לתפוס את הראש כדי להתחיל לנתח והראש פשוט קפץ לא מבין הידיים, הרעש של הראש נחבט ברצפה אוווווווך מגעיל

למעלה