פינת הפאדיחה

../images/Emo124.gifפינת הפאדיחה

יאללה חבר'ה ספרו על הפאדיחות למיניהן שקרו לכם עם המין השני. <אני מקווה שלא היה על זה כבר שירשור בעבר בפורום...>

המממממממ...

אני מלך בשטויות האלה, אבל הכי גדולה שלי- יצאתי עם איזו מישהי (אני לא מתעניין בשמות משפחה עד שאני צריך להגיע לבית של בחורה), ויום לפני שאני בא אליה אני שואל אותה מה שם המשפחה שלה, היא אומרת וזה מצלצל מאוד מוכר... וכשהגעתי אליה הביתה מסתבר שפעם יצאתי עם אחותה הקטנה
אמנם קטנה ממנה בשנה (ממני בשנתיים) אבל בטח היא אמרה לה מי אני והיא מכירה אותי טוב טוב... איזה מבטים קיבלתי מההורים שלהן
עוד גרוזינים, בכלל חשבתי שאני מת...

עד גרוזינים...

פחדתי לעשות משהו שיעצבן אותם, יושבים לי 5 בני משפחה עם ראשי טלויזיות (עם ממיר) ומסתכלים עלי... מבט של:"תחכ'ההההה תחכ'ההההה ביז'ו, אני תופס אותך' בחוחוץ תופס ביצ'ים שלך' קילק קלאק קליק קלאק... תחכ'ה...דדיס מותלשי שבצי" פחד אלוהים

ilana4ka

New member
חחחחחחחחחחח

ווימה דדה... הרגת אותי עכשיו.. די כבר! איזה הגזמות איתך! גרוזינים לא כאלה! סתם כולם עם הסטיגמות המטומטמות שלהם! גם לגבי הקטע עם הראש מרובע..שטויות... למה לי יש ראש מרובע גאד דמיט?! ראיתם תמונה שלי!
חח בכל מקרה...עד הגרוזינים!

Noopy

New member
זהו...חחחח../images/Emo6.gif

אנשים הולכים יותר מדי לפי סטיריאוטיפים!! איזה מעצבן! מה הם כבר עשו לכם!

yogo18

New member
את צודקת

אני מכיר הרבה גרוזינים "רגועים" אבל, היה מישהו שלמד איתי בתיכון, גרוזיני, אף פעם הוא לא היה עצבני עד לרגע מסוים שאיזה חבר עצבן אותו, אני זוכר שאת הסטירה יכלו לשמוע מהכיתה המקבילה, ואם הם לא שמעו אז הם יכלו לראות את החמסה על הפנים של הבחור ההמום והמסכן אבל אני מכיר המון גרוזינים שהם הבני אדם הכי נחמדים שאני מכיר

סוזן50020

New member
נו באמת...

גרוזדינים (אני בת שלהםםם) הם עם מלודרמי שאוהב דרמות ועושה מכל דבר דרמה. אך הם גם עושים קומדיה הכי קורעת מכל דבר!!! הגברים הגרוזדיניים הם תמיד יהיו הכי גברים שיש! כן! אני דווקא אוהבת את זה שהם גבריים וחזקים כמו שצריך להיות! בקיצור ...תראו "מתנה משמיים", סרט שיסביר הרבה (ומעבר לכך) על גרוזדינים. וזה ממש דוגמא מובהקת למה שקרה לך עם הורים של חברתך ואחותה- האקסית שלך...אלא שבסרט הבנים לא יצאו מזה טוב... יחי גרוזדינים!!!(ללא שום סטריאוטיפים!).
סמיילי זה גרוזדיני שרוקד עם ידיים למעלה...

ilana4ka

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח

גנצבלה, גם את גרוזינית?? אז אם כן, את אמורה לדעת ש: מהההההה זהה לאאאאאאאאאאאא!!! מתנה משמיים זה סרט מטומטם בטירוף[אבל קורעעעעעעעעעעעעעעע לאללה] שבכלל לא משקף את העדה הגרוזינית, ורק מבייש אותו. זה סתם דבילי. הם עשו מאיתנו כל כך אלימים[מה שלא נכון] ופרימיטיביים. ממש שיט... בכל מקרה, אכן, גרוזינים זה א-ח-ל-ה עם, ואני לא אומרת את זה בגלל שיש לי הורים גרוזינים. אלא בגלל שזה נכון. וחבל על כל מי שלא מכיר גרוזינים באמת ונצמד לסטיגמות חסרות כל תכלית.

black side

New member
חיחי

היו לי הרבה, אבל עולה לי עכשיו רק משהו אחד לראש.. אני הבאתי את ידיד שלי לחדר שלי והתחלתי איתו כזה, והוא היה מזה חממווודד ואנחנו מתחילים לדבר, הכול זורם.. פתאום- הכלב שלי נכנס עם חזיה שלי בפה שלו ומתחיל לנער את זה לכל הכיוונים חחח אני זוכרת באותו הרגע הרגשתי איך הפנים שלי נשרפות

סופה 20

New member
יש לי יותר מידי....

נתחיל בראשונה. 1. אני יוצא עם מישהי לפני שלוש שנים...אני מביא אותה פעם ראשונה הביתה.. והופס מה אני מגלה על הטלפון בחדר? חבילת קונדומים!?!?!?!?! שאמא שלי הניחה לי.. 2. הייתה לי חברה (שנה וחצי) ונתפסנו לא פעם ע"י ההורים אחיות אחים שלה ושלי....במהלך כל מיני אקטיים מינים (תבחרו מה שאתם רוצים). 3. לפני חצי שנה בערך , הלכתי עם חבר שלי חברה שלי ועוד מישהי לשבת בפיתוח , אחרי זה ירדנו לחוף העיניינים טיפה התחממו אז ביקשתי את המפתחות של האוטו של חבר שלי........ הלכנו לנו לאוטו ושם היה לוהט עד שחבר שלי הפריע לי ....יותר נכון לנו.. 4. אחרון אחרון חביב קרה בראש השנה , במסיבה קצת שתיתי (טיפה לא הרבה אני לא זוכר מה עשיתי ) אני רק יודע שבשעה 6 בבוקר הייתי עם מישהי באוטו אני חצי ערום היא ערומה , וחברים שלי צוחקים עליי...מבחוץ ...

קטרפי

New member
אממ אני ../images/Emo110.gif

קרה כמה פעמים שהזמנתי מישהי לצאת איתי אבל היה לה חבר ולא ידעתי עד לרגע הזה וזה פדיחה בעיקר בגלל שלוקח לי פול זמן עד שיש לי בכלל אומץ לבוא למישהי להזמין אותה אז אולי בגלל זה אני עד היום בודד לי....

למעלה