פינת הפאדיחה

הצילצול

New member
קרה לי ש...../images/Emo66.gif

דיברתי עם בת דודה שלי על החבר שלי לשעבר וריכלנו עליו
ואז שמתי לב שהוא היה ממש מאחורי... אבל לא יודעת אם הוא הקשיב...
הוא אמר "בננות..." אז הסתובבנו והייתי במבוכה גדולה!

עכשיו תורי....

פעם הייתי באילת עם המשפחה של גיסי ושמו אותי בחדר עם האח הקטן שלו <גדול ממני בשנתיים וחצי..> והייתי דלוקה עליו באותו זמן... אז הקיצר אני והוא בילינו את היום ביחד...היינו בבריכה,שיחקנו טניס ואז חזרנו לחדר כדי להתקלח,אז הוא אמר לי שאני אתקלח והוא ילך בנתיים להסתובב ואני הלכתי להתקלח ובשיא התמימות יצאתי החוצה מהמקלחת עם מגבת כדי להתלבש וזה.... וכשהורדתי את המגבת פיתאום הוא נכנס לחדר...יו..איך התפדחתי...הייתי בטוחה שאין עליו בכלל מפתח.. והוא בכלל נהייה אדום וברח מהחדר..מאז כל אותה חופשה התחמקנו אחד מהשני.. עוד פאדיחה קרתה לי עם אקס,זה היה בקיץ ונורא נורא לא הרגשתי טוב אז הלכתי לעשות מקלחת לרענון וחזרתי אליו לחדר אז לא היה לי כוח להתלבש כי ממש לא הרגשתי טוב,אז נחתי כזה במיטה בנתיים <בלי המגבת> ואז פיתאום אמא שלו נכנסה... איזה פאדיחה זה היה.....לא באתי אליו כמה ימים אח"כ מבושה..

pain is MY love

New member
יש לי משו נחמד...

אני מלצרית בזמני הפנוי... ויש לי תחביב אחד נוראי: להתחיל עם לקוחות חתיכים! בכל מקרה יום אחד נכנס לאכול איזה דוגמן מ-ד-ה-י-ם שלא יכלתי להפסיק להזיל עליו ריר... אז עברתי לידו ואיכשהו התחלנו לדבר... פיתחנו שיחה וידעתי שהוא לא יוצא מהמסעדה בלי המספר טלפון שלי... אז חיכיתי שהוא יסיים לאכול ואז הסתכלתי עליו מהקצה השני של המסעדה וראיתי אותו עושה לי סימן עם היד כזה כאילו הוא רושם משהו... יעני שאני אביא לו את המספר שלי... כולי שמחה ומאושרת רצתי למטבח להביא דף ועט ורשמתי לו את המספר שלי, באתי אליו דחפתי לו את זה ליד בתוספת חיוכים לבביים... ולא הבנתי למה הוא בשוק... רק אחרי שהוא יצא מהמסעדה כעבור כמה דקות קלטתי שהוא בכלל לא ביקש את המספר שלי אלא ביקש חשבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיותר לציין שהוא לא התקשר אליי מעולם...

האמא של כל הפדיחות...

שקרו לי וקרו לי הרבה
הכרתי איזו מישהי דרך חברים והיה בינינו קליק כזה למרות שלא יצא מזה כלום. לא ראיתי אותה תקופה מסויימת(בערך חודש) ואז פגשתי אותה במועדון מסויים. מכיוון שכבר הכרנו,ושנינו היינו קצת מסטולים(לפחות אני) זה התגלגל די מהר וחבר שלי שחזר הביתה מוקדם הקפיץ אותי ואותה אליה הביתה,אחרי שהיא טענה שההורים שלה לא חוזרים ביום יומיים הקרובים אז אין מה לדאוג. בכל אופן,התעוררתי ב-12 בצהריים בערך,כשאני מטושטש לגמרי ומת מצמא. יצאתי מהמיטה עם הבוקסר והלכתי למטבח לחפש משהו לשתות. מכיוון שהייתי די מטושטש,לא שמתי לב לפרט די מעניין...כנראה שההורים שלה הגיעו שניהם לא הרבה לפני שקמתי. ככה אני עומד,חצי(או יותר
) ערום עם בקבוק קולה(נראה לי) ביד ליד המקרר.אני מסתכל עליהם,הם מסתכלים עליי... לא נעים בכלל. אבל אתם חושבים שזה הכל? לא...הלוואי שזה היה הכל... הפנים של האמא נראו לי מוכרים ולקח לי קצת זמן לצאת מהשוק...זו היתה המורה שלי למתמטיקה
ניצחתי או לא? פייד!

מה מתאים?

אני חושב שזה לא מתאים לאף אחד... אחרי זה ממש התביישתי לדבר בשיעורים שלה. לא נעים בכלל. פייד!

סופה 20

New member
אחי......

שמע זה טוב.. אבל זה לא עולה על לתפוס את אחותך באקט מיני עם בחורה...עוד לפני שאתה יודע שהיא לסבית... ורק יום אחרי זה היא אומרת לך ... אה כן זאתי חברה שלי...ואני לסבית...

yogo18

New member
אצלי זה היה ככה

מישהיא התחילה איתי בבריכה,ואת האמת שלא ממש רציתי אבל זרמתי, לקחנו מספרי טלפון והכל, קבענו להיפגש. הכל טוב ויפה יום הפגישה הגיעה, אני באתי עם עוד חבר והיא עם חברה, חבר שלי לא הכיר אותן וכנ"ל חברה שלה. נוצר מצב שאני צריך להכיר אותו להן ו... שיט שכחתי את השמות שלהן
, מרוב שהייתי אדום אמרתי להם "תכירו", כמובן שזאת הייתה הפגישה האחרונה איתן.

אלינוש19

New member
חחח כמוני

יש לי בעיה לזכור שמות - פשוט סתם תופס מקום בראש (סתם!!!) אז מתחילים איתי במועון אני יכולה לרקוד עם הבחור כל הערב!!! אבל אח"כ אני לא אזכור איך קוראים לו אפילו שהוא אמר לי חחח

למעלה