../images/Emo124.gif פרוייקט הסווטצ'ים של שיק ../images/Emo28.gif
מכירות את זה שאתן רואות שם של לק כלשהו ששייך לאחת החברות הגדולות והיוקרתיות- אסי, OPI וכו'? אין תמונה, אין כלום. אז אתן פשוט מחפשות את השם בגוגל והופ- סווטצ'ים לרוב. מכירות את זה שאתן רואות מס' לק של שיק, ואין לכם שום דרך לדעת איך הוא נראה? מכירות את זה שאתן עומדות מול סטנדט ענק של שיק, מתות לבחור משהו אבל מפחדות שהוא יראה זוועה, ופשוט אין סווטצ'ים שלו באינטרנט? זה הזמן לשים סוף למצוקה!
בהתייעצות עם מרבל, החלטנו לפתוח אלבום שלם של סווטצ'ים שיוקדש אך ורק לשיק, לטובת המכורות שביננו
כל מי שיש לה סווטצ'ים ללקים של שיק מוזמנת להעלות אותם לשרשור, בצירוף המספר הספציפי של הלק. מרבל תאסוף את כל התמונות לתוך אלבום, שישמש את כולנו
[סווטצ'- בהקשר הזה, תמונה של הלק על הציפורניים] * זה בסדר גמור להעלות גם תמונות ישנות, זה ממש לא חייב להיות עדכני מהיום. * זה גם סבבה לגמרי להעלות תמונות של גוונים שלא כ"כ אהבתן. תמיד יש סיכוי שהן ימצאו חן בעיני מישהי אחרת
* וכמובן שאין בעיה עם כפילות, להיפך. ככל שיהיו לנו יותר סווטצ'ים של אותו הגוון נדע יותר טוב איך הוא נראה מכמה זוויות.
בבקשה תקפידו להעלות רק לקים של שיק. אני בטוחה שגם לחברות זולות אחרות יש אחלה גוונים, פשוט הפעם החלטנו ללכת על שיק
אני מניחה שבעתיד נפתח עוד כמה שרשורים כאלה, אז אין צורך להילחץ ולרוץ למרוח ולצלם בהיסטריה.
אני מרגישה צורך להעיר את תשומת הלב לעובדה שבלקים של שיק יש רעלים מסוימים. אני אישית לא מבינה בזה, אבל לטובת בנות שזה חשוב להן... יש הרבה מידע בפורום.
מכירות את זה שאתן רואות שם של לק כלשהו ששייך לאחת החברות הגדולות והיוקרתיות- אסי, OPI וכו'? אין תמונה, אין כלום. אז אתן פשוט מחפשות את השם בגוגל והופ- סווטצ'ים לרוב. מכירות את זה שאתן רואות מס' לק של שיק, ואין לכם שום דרך לדעת איך הוא נראה? מכירות את זה שאתן עומדות מול סטנדט ענק של שיק, מתות לבחור משהו אבל מפחדות שהוא יראה זוועה, ופשוט אין סווטצ'ים שלו באינטרנט? זה הזמן לשים סוף למצוקה!