פרוייקט הסווטצ'ים של שיק

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

lilo4

New member
../images/Emo124.gif פרוייקט הסווטצ'ים של שיק ../images/Emo28.gif

מכירות את זה שאתן רואות שם של לק כלשהו ששייך לאחת החברות הגדולות והיוקרתיות- אסי, OPI וכו'? אין תמונה, אין כלום. אז אתן פשוט מחפשות את השם בגוגל והופ- סווטצ'ים לרוב. מכירות את זה שאתן רואות מס' לק של שיק, ואין לכם שום דרך לדעת איך הוא נראה? מכירות את זה שאתן עומדות מול סטנדט ענק של שיק, מתות לבחור משהו אבל מפחדות שהוא יראה זוועה, ופשוט אין סווטצ'ים שלו באינטרנט? זה הזמן לשים סוף למצוקה!
בהתייעצות עם מרבל, החלטנו לפתוח אלבום שלם של סווטצ'ים שיוקדש אך ורק לשיק, לטובת המכורות שביננו
כל מי שיש לה סווטצ'ים ללקים של שיק מוזמנת להעלות אותם לשרשור, בצירוף המספר הספציפי של הלק. מרבל תאסוף את כל התמונות לתוך אלבום, שישמש את כולנו
[סווטצ'- בהקשר הזה, תמונה של הלק על הציפורניים] * זה בסדר גמור להעלות גם תמונות ישנות, זה ממש לא חייב להיות עדכני מהיום. * זה גם סבבה לגמרי להעלות תמונות של גוונים שלא כ"כ אהבתן. תמיד יש סיכוי שהן ימצאו חן בעיני מישהי אחרת
* וכמובן שאין בעיה עם כפילות, להיפך. ככל שיהיו לנו יותר סווטצ'ים של אותו הגוון נדע יותר טוב איך הוא נראה מכמה זוויות.
בבקשה תקפידו להעלות רק לקים של שיק. אני בטוחה שגם לחברות זולות אחרות יש אחלה גוונים, פשוט הפעם החלטנו ללכת על שיק
אני מניחה שבעתיד נפתח עוד כמה שרשורים כאלה, אז אין צורך להילחץ ולרוץ למרוח ולצלם בהיסטריה.
אני מרגישה צורך להעיר את תשומת הלב לעובדה שבלקים של שיק יש רעלים מסוימים. אני אישית לא מבינה בזה, אבל לטובת בנות שזה חשוב להן... יש הרבה מידע בפורום.

Harlot

New member
רעיון מבורך

למרות שלדעתי חרם צרכנים קטן על שיק לא יזיק. הם מרעילים אותנו! אבל בגדול אני מאד בעד להעלות סווטצ'ים של לקים שאין תמונות שלהם ברשת. בתמונה - שיק 44

sHiR TaDmOr

New member
רעיון מעולה!! ../images/Emo13.gif

ח"ח על היוזמה לשתיכן
רוב הלקים שלי הם של שיק, אז אני הולכת להעלות פה די הרבה סווטצ'ים

lilo4

New member
תתפרעי ../images/Emo13.gif

אני גם צריכה לעשות כמה צילומים

sHiR TaDmOr

New member
CHIC 41

ממש התלהבתי מטרנד הניוד, אז קניתי את הלק הזה, מס' 41, לאחר שראיתי כמה איזכורים לגביו בפורום, ודי התאכזבתי (כי הוא לא ענה על הציפיות שלי). בשכבה הראשונה הוא ממש שקוף, בשכבה השנייה הוא עדיין לא ממש אטום ורואים את הלבן של הציפורן, ובשכבה השלישית הוא כבר יותר אטום אבל לא עד כדי כך, כי כמו שרואים כאן, חוץ מהקילוף באצבע-ניתן לראות את הלבן של הציפורן דרך הלק. וגם יש בו נצנצים ממש ממש קטנים ולא מאוד בולטים, שנראים רק בשמש.(אני לא ממש אוהבת נצנצים, אפילו שלא מאוד רואים אותם
) -אגב בתמונה זה היה בלתי אפשרי לקלוט אותם. *סתם חוות דעת על הלק..כי בד"כ אני לא מתאכזבת משיק..אבל הפעם זו אשמתי, היו לי ציפיות שונות

lilo4

New member
אני לא אוהבת אפורים

אבל זה ספציפית נראה מגניב לגמרי

sHiR TaDmOr

New member
CHIC 266

לבינתיים זהו, אם אני אמצא\אצלם עוד צבעים אני אשרשר לכאן!
ושוב, באמת אחלה רעיון.

למעלה