פרוייקט הסווטצ'ים של שיק

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

lilo4

New member
CHIC 120

לק ורוד-פוקסיה עם מעט נצנצים קטנים בגוון מוזהב. לא כ"כ בולטים לכשעצמם אבל נותנים ללק את היופי שלו. מבחינת מריחה- אחרי שתי שכבות דקות הוא נהיה אטום, וגם ההסרה שלו לא מאוד קשה. תענוג [החלק המצחיק? זה הלק ה"כהה" הראשון שקניתי, ובפעם הראשונה שמרחתי הוא נראה לי יותר מדי כהה וצעקני. היום הוא נראה לי דיי פשוט ובסיסי
]

lilo4

New member
מממ.... כן, בזוקה זה יותר ההגדרה

צודקת. אבל יש בו משהו קצת פוקסייתי

סקרמנטה

New member
54 - ארגמן כהה קרמי

לדעתי מאוד דומה לאנגורה קארדי של אסי. בכל אופן, לי הוא מרגיש כמו קרם שוקולד ורוד מעושן. כמובן שתמונות נוספות יש בבלוג שלי בפוסט הרלוונטי. אבל עכשיו, עם האלבום הזה, אף אחת כבר לא תציץ בפוסטים על שיק אצלי ובבלוגים אחרים

סקרמנטה

New member
306 - אדום מוזהב שימרי

לדעתי הוא הכפיל של Cherry bomb של אורלי. גם כאן התמונה מתוך הבלוג שלי. גם כאן (כמו כל הצילומים שלי) הצילום מסלולארי, והאיכות בהתאם. מתנצלת על המריחה המרושלת של הלק :)

נופ ר

New member
מתה על הלק הזה

והוא בהחלט הכפיל, יש לי את שניהם והם מאוד מאוד דומים. ההבדל הוא שהלק של שיק יותר כהה ועמוק והלק של אורלי נראה יותר בהיר וקליל בכל מקרה הוא מהמם ואני מעדיפה את אורלי בגלל הרעלים בשיק

Witchcrafts

New member
במונח "צדיקה", מתכוונים אליך. ../images/Emo3.gif

את לא מבינה באיזה תזמון מושלם הגעת עם הרעיון הזה. תבורכי. לו היו באמתחתי לקים של שיק, בכיף הייתי מצטרפת. מה שבטוח, אחרי השרשור הזה, השורה הזו כבר לא תהיה רלוונטית. תודה רבה לכל משתפות הפעולה!

lilo4

New member
זה הכל מתוך מניעים אישיים

הלקים האלה מאוד זמינים לי, ובניגוד ללקים של לייף/אנדריאה/קרליין/לוריאל, אני מאוד אוהבת אותם והם יותר טובים לי. ותמיד מאוד קשה לי לבחור. גם לי אין מבחר גדול, אבל יש לי כבר איזה ארבעה-חמישה בתכנון לפחות

סקרמנטה

New member
311 - אדום ורדרד פנינתי

נראה לי לק שמתאים לכלה. אדום שלחלוטין לא זועק. "מיושב" וסולידי אם אפשר לכנות אותו כך :)

סקרמנטה

New member
83 - לבן עם זוהר ורוד סגול

הלק הראשון שלי בשנים האחרונות :) בהתחלה הגדרתי אותו קרמי, אבל כשהשוויתי אותו אח"כ ללקים אחרים קרמיים הבנתי שהוא בעצם מטאלי.

krispina

New member
את לא מבינה נכנסתי לכאן במיוחד

לשאול איך זה שאין אתר של חברת CHIC כדי לעבור על הגוונים והנה אני רואה את האשכול :) תודה!!!

iefrat

New member
רעיון מקסים, יעיל ונותן השראה...

אני כבר אימצתי שלושה מספרים בגוונים שבעיני מתאימים לקיץ ועוד שניים קצת כהים אבל יפייפיים. מקוה שאמצא את כולם כי את 118 אני לא מוצאת!!! (ביום שלישי אני בתל אביב...אולי?)

iefrat

New member
../images/Emo35.gifהאם יש קישור לפוסט של 215?התאהבתי

הוא מאוד יפה בבקבוק אבל עם ברק. בבקבוק הוא נראה מקסים, השאלה איך יראה אחרי 2 או 3 שכבות + טופ? השרשור מדהים הבחירה נפלה על : 266 315 ו 267 למרות שהם מעט חורפיים.

למעלה