אממממ.... ניסיתי לעשות את זה, אבל לא ממש הצלחתי. את יודעת במקרה איך עושים זאת?
D dtomer New member 25/9/02 #45 אממממ.... ניסיתי לעשות את זה, אבל לא ממש הצלחתי. את יודעת במקרה איך עושים זאת?
E enbalush New member 25/9/02 #46 באיזו תוכנה אתה עובד? ואיך עושים מה? להוריד קו קונטור בפריהנד- בתפריט של הקו לוחצים NONE כשהצורה בחורה.
באיזו תוכנה אתה עובד? ואיך עושים מה? להוריד קו קונטור בפריהנד- בתפריט של הקו לוחצים NONE כשהצורה בחורה.
D dtomer New member 25/9/02 #47 אני גם עובד אם פריהנד, אין דרך לבחור רק קו מסוים, במקום להוריד את הקונטור מכל הצורה? התכוונתי לקו שבין הלבן של העין לוורוד...
אני גם עובד אם פריהנד, אין דרך לבחור רק קו מסוים, במקום להוריד את הקונטור מכל הצורה? התכוונתי לקו שבין הלבן של העין לוורוד...
E enbalush New member 25/9/02 #48 תלוי איך ציירת את זה... תגדיל את העין אם זה בGROUP תעשה UNGROUP ועם החץ תבחר רק את הקו, אם הקו שייך לקו של כל העין, אפשר עם הסכין לחתוך את הקו בנק´ שאתה רוצה ואז לבחור עם החץ רק את החתיכה המיותרת ולמחוק.
תלוי איך ציירת את זה... תגדיל את העין אם זה בGROUP תעשה UNGROUP ועם החץ תבחר רק את הקו, אם הקו שייך לקו של כל העין, אפשר עם הסכין לחתוך את הקו בנק´ שאתה רוצה ואז לבחור עם החץ רק את החתיכה המיותרת ולמחוק.
R roychu New member 24/9/02 #41 מה הכוונה ב´רימיתי´? כי עם זו עבודה שלא באמת אויירה, אלא השתמשת באפקטים כדי ליצור את התמונה, היא לא תכנס לגלריה
מה הכוונה ב´רימיתי´? כי עם זו עבודה שלא באמת אויירה, אלא השתמשת באפקטים כדי ליצור את התמונה, היא לא תכנס לגלריה
M mgirl New member 24/9/02 #42 השתמשתי באפקט אחד מסכן של פוטושופ. כי לא ידעתי מה לעשות בקיצור, תמחק את זה מהשרשור אם אתה רוצה. (או שזה את? אם כן, ממש מצטערת)
השתמשתי באפקט אחד מסכן של פוטושופ. כי לא ידעתי מה לעשות בקיצור, תמחק את זה מהשרשור אם אתה רוצה. (או שזה את? אם כן, ממש מצטערת)
פ פיגמליונית New member 25/9/02 #49 שיש להם מה?! ואני לא חושבת ששווה להכניס את זה. במיוחד לאחר הצהרה שזה רמאות (ברורה).
R roychu New member 25/9/02 #50 נוגה, בואי לצ´אט! ואני לא מכניס, רק בגלל שהיא כתבה את זה, אמרתי לה למעלה
ל ליב Liv New member 26/9/02 #51 ../images/Emo26.gif האילוסטרציה שלי ../images/Emo36.gif הניסיון הראשון שלי בכלל באילוסטרציה, מצפה לתגובות
../images/Emo26.gif האילוסטרציה שלי ../images/Emo36.gif הניסיון הראשון שלי בכלל באילוסטרציה, מצפה לתגובות