פרוייקט - כל אחד יכול לעזור

Boran

New member
מען לא ידוע

כל יום במסע המדריכה הכלה שלנו הקריאה לנו באוטובוס כמה מכתבים, עד היום האחרון שסיימנו את הספר.

taltal3001

New member
../images/Emo79.gifספר ושירים..

הספר: השעון..לא יודעת מי חיבר אבל ספר קשה .. שירים: לראות את הכאב-שרית חדד המנגינה של רשימת שינדלר, מנגינה שחבל על ה-ז-מ-ן !!!! הכי יפה בעולם..

danieli122

New member
תיאודורקיס

תיאודורקיס כתב שירים מאד יפים ורגישם בקרש לשואה וחלקם הגדול תורגם לעיברית. השירים יצאו בדיסק שניקרא "טילוגיה מטהאוזן" יש לי אותו ואני מוכן לתרום אותו !!!

מדריך1

New member
תיאודארקיס

מציע לשקול האמן הזה אנטי יהודי ואנטי מדינת ישראל כפי שהתבטא לא מזמן אם אותו מדוע לא את ריכרד וגנר?

danieli122

New member
אכן הוא דיבר קצת שטויות...

...אבל יחד עם זאת שנים רבות הוא אהד מאד את מדינת ישראל, ביקר בה , נתן מןפעים מופלאים ויש ליכור לו את זה. הוא לוחם מובהק נגד אהנטישמיות וגיזענות לכל צורותיה. הוא לא נגד מדינת ישראל אבל הוא אינו אוהב את הדברים שמתרחשים כאן. אגב מאז התבטאותו האחרונה - שעליה התנצל - הוא פשוט שוטק !!

חייםלוי

Member
מנהל
יש ספר בשם אנתולוגיה לשירי עם

ביידיש. השירים מובאים ביידיש ובתרגום לאנגלית ועברית. כרך 4 שלו מוקדש לשירים על השואה

it is just me

New member
עידכון התקדמות הפרוייקט../images/Emo163.gif:

עידכון התקדמות הפרוייקט
: עד כה ישנם כ 30 סרטים, 23 ספרים וכ 130 שירים. Just me

אנחנו לפני המסע קיבלנו את הספר

מסע לשם של גלילה רון פדר עמית שזה מדבר על נער ירושלמי שנוסע ביחד עם סבא שלו לפולין, כלומר סבא שלו מצטרף למשלחת מתל אביב. והנער צריך לנסוע איתו וככה הוא לומד להכיר אותו. ובדרך הוא עובר כמה חוויות שכולנו עברנו בצורה כלשהי.. ספר מדהים כלומר היו אצלנו כמה שלא אהבו. ויש כמובן ספר שנורא קשה לקרוא אותו והוא נקרא האדם מחפש משמעות לא זוכרת של מי... הספר מתאים לאנשים כאלה שאוהבים פילוסופיה!

Jo e

New member
אממ..

לי יש את "האדם מחפש משמעות" של ויקטור פראנקל

ספר מדהים-

"מכתבים לידיד גרמני" מאת אלבר קאמי. מעין ספר פילוסופיה במכתבים שאותו כתב קאמי הצרפתי לידידו הנאצי (לא יודעים מיהו הגרמני אבל יש השערות שונות). באמת קטעים מדהימים על צדק, מוסר, אנושיות והרבה לבטים אחרים.

למעלה