פרויקט יומולדת יוצא לדרך

loner in love

New member
../images/Emo124.gifפרויקט יומולדת יוצא לדרך

והפעם... דאגי
מאוהב| אז כמו שכולנו יודעים (ואם אתם לא מודעים לעובדה בושו לכם) דאגי שלנו חוגג את יום הולדתו ה-18 ב30.11 [שזה עוד חודש פחות יום למעופפים פה
) וכמו שעשינו לטום ספר (או וואנאבי ספר) ברכות ליומולדת, אין סיבה שהוא יהיה היחיד! (למרות שאף אחד לא באמת יודע מה נסגר אם הספר ואם הוא בכלל הגיע לידיים של טום...) אבל זה לא אמור למנוע מאיתנו להמשיך לשלוח להם ברכות שידעו שאנחנו פה ואכפת לנו. אז הפעם, בתקווה שעם קצת יותר קשרים (וויש מי לאק טפו טפו טפו) נצליח להביא את הברכות ישירות לידיו (המסוקסות
) של דאגי אז כל מי שמעוניין לקחת חלק בעניין מוזמן לרשום ברכה לנער היומולדת שלנו
את כל הברכות אפשר לשלוח: אליי אייסיקיו 232063414 או מסנג'ר [email protected] או לשחר אייסיקיו 321695283 מסנג'ר [email protected] כל שאלות/בקשות שיש לכם אפשר להשיג אותי גם במסרים

loner in love

New member
../images/Emo124.gifעוד משו...

כי זה היה כזה ברור שאני אשכח משו דאגי לא יודע עברית! אם אני מחדשת לכם משו! אז בבקשה תכתבו באנגלית! מי שקשה לו יכול לבקש ממני (ומשחר?) עזרה אבל רק אם אתם באמת באמת חייבים תחסכו לי את העבודה הקשה
אה, ודד-ליין יפורסם בקרוב

bar jones

New member
../images/Emo66.gifyuupiii!

איזה פורום של מגניבים אחנו... מעניין באמת אם יקבל את הספר ! ותרשמו ברכות יפות ותמיד מותר לכן לציין כמה שהיית רוצות לראות אותם מופיעים אצלנו :) אה ומזל טוב לקטנצ'יק..

Hip Hop star

New member
אמ....../images/Emo12.gif

מי שרוצה להכין זכותה המלאה
. אני לא חושבת שאכין(לא שזה איכפת למישהו
)..... כי לא יודעת עד כמה זה יצליח..וכמו שאני זוכרת עם טום שרוב הבנות כולל אני אמרנו שנכין,ובסוף לא עשו/הספיקו... נמנמנמנמנמנמ........

MayLuvsDoug

New member
אבל מה הבעיה להכין?

סתם תפספסי הזדמנות. ומה יקרה אם זה לא יצליח? הלך לך 10 דקות מהחיים? טוב, תעשי מה שבא לך.

Hip Hop star

New member
מי אמר שבעיה?

פשוט השאלה אם ייצא מזה משהו......? כי עם טום אין לי מושג בכלל נשלחו הדברים שהכינו לו....

DesertRose7

New member
וגם אם לא

זה לא שהפסדנו משהו. עוד מכתב פחות מכתב.. אני לא חושבת שזה יעייף אותך או משהו כזה.

Hip Hop star

New member
WTF?!../images/Emo2.gif

למה אתן כל הזמן רומזות שאני לא רוצה כי פשוט אני מתעצלת?! אין לי בעיה לעשות...אבל אני רוצה לעשות בידיעה שבטוח בטוח זה מגיע אליו...ולא כמו בפעם הקודמת שאני לא זוכרת מי שלח,לאן שלחו..ומה נסגר בסוף..זה הכל!

loner in love

New member
אני חשה נימה של זלזול?

"עם טום אין לי מושג אם בכלל נשלחו הדברים שהכינו לו" אני שלחתי, ותהיי בטוחה שזה נשלח. מעבר לזה זה כבר לא באחריותי. ותודה על ההערכה באמת.

Hip Hop star

New member
לא,את לא../images/Emo11.gif

אולי די? חן,אני ממש ממש לא מזלזלת בך! להפך!אני ממש ממש מעריכה את הכוונה ואת ההשקעה שלך בזה,באמת! אני יודעת שזה נשלח,אני לא יודעת אם זה הגיע..לזה אני מתכוונת.... כי מי שהכינה,טרחה והשקיעה בברכות לטום..לא..רגע......... קיצר,את יודעת בוודאות שזה הגיע אליו? כי ממה שהבנתי,שלחתם לחברת תקליטים,או לכתובת מעריצים שלהם,אבל את לא יודעת יותר מזה ששלחת לכתובת הזאת............

oriaaaa

New member
בטחחח שמעוניינת!!!!!../images/Emo9.gif

והפעם באמת...לטום לא הייתי יכולה לשלוח כי המחשב שלי היה בתיקון....

DesertRose7

New member
ועוד דבר../images/Emo27.gif

אם מישהי רוצה לכתוב ביד, לסרוק ולשלוח לי אז אין לי בעיה להדפיס לה (הדיו שלי הוא בן אל מוות)

oriane0

New member
אממ שחר?

אני אוכל להביא לך מכתב בעיברית ואת תתרגמי לי? בכל זאת, אני עוד מעט רק בת 13... =/ אם זה פסדר מצידך אז תודה תודה תודה!!!

DesertRose7

New member
בטח|../images/Emo45.gif

חופשי.. אני אשמח לעזור. אי יודעת איפה למצוא אותי

sap sapir

New member
יששששש

סוף סוף חיכיתי לזה!!!! אז ברור שאני יכתוב מכתב אני ישלח לך במסנג'ר עוד כמה ימים

גמני יכתוב...אם יהיה לי זמן...

אם אני יכתוב ת'פלאפון שלי זה יהיה בסדר או שכדי שלא? כי אם זה יגיע אליו והוא יתקשר זה יהיה הכי מגניב בעולם!!! דאגי..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifארגג *מתחילה לחשוב על משו לעשות לדאגי*

just jenny

New member
../images/Emo45.gifבשמחה../images/Emo9.gif

חן יש מצב שאני שולחת לך את זה בדואר כמו פעם שעברה? כי אני מעדיפה לכתוב בכתב יד..

למעלה