פרויקט יומולדת יוצא לדרך

loner in love

New member
בטח

אבל מהר מהר מהר מהר תנסי לפחות עוד סוף השבוע הקרוב כדי ששבוע הבא אני כבר אקבל את זה

lollipop1

New member
את יודעת מה אני אומרת?!

ב-כ-י-י-ף אני אומרת :) חחח ברור שאני אכתוב לבנאדם המסוקס הזה.. אררר השזיף הזה (למי שלא יודעת שזיף זה ראשי תיבות של שווה *יון פראי) אבל תהיה לי בעיה קטנה עם כל הזמנים האלה בללללעעעע

bustedit

New member
אממ..../images/Emo41.gif

אני צריכה להכין משו
מישו יודע אם המכתבים לטום הגיעו בסוף? כאילו, מה כבר יכלו לעשות עם זה? מה היה הסיכויים שיגיע? ואם לא, מה זרקו את זה סתם לפח?!

DesertRose7

New member
אי אפשר לדעת באמת

כי הרי לא מקבלים אישור על קבלה. אבל אני מניחה שאם זה הגיע לחברת תקליטים זה הגיע לטום. הרי כבר ראינו את המגרת מכתבים של דאגי (שבטח כבר הפכה לארון) בכל מקרה.. לא יכול לקרות כלום. מקסימום.. נדע שניסינו.

Humm Noa

New member
רעיון מגניב

אני אכין ואשלח לך:) ואולי שבמכתב הראשון תכתבי שאם הוא קיבל את זה שישלח אי מייל בחזרה לאימייל שלך או לאימייל של מישהי אחרת כדי שלפחות נדע אם הוא קיבל את זה...

TlovesD

New member
יש מצב שזה הגיע

אני שלחתי הרבה מכתבים לאנשים מפורסמים...ולא שלחתי את זה דרך קשרים או משו כזה שלחתי לחברות שמנהלות אותם ולכתובות המעריצים שלהם וכמוכן חשבתי שזה לא הגיע אליהם אבל אחרי כמה חודשים הגיעו אליי מכתבים מהמפורסמים האלה ....וזה בעצם אישר את זה שהמכתב שלי כן הגיע...אבל במקרה שלכם ששלחתם לטום ספר ברכות...כלומר מלא ילדים שלחו לו הוא לא יכול להחזיר לכולם כל כך הרבה מכתבים וחוץ מזה לא נראה לי שהם מחזירים תשובות ..לכן אני בטוחה שזה הגיע פשוט לא שלחו לכם כלום בחזרה אז תכתבו לדאגי ותשלחו לו!

lollipop1

New member
את לא רצינית?

לא לא לא ... את לא רצינית! אנ כתבתי כבר לשם! ולא שמרתי לאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתאבדת! זה היה מכתב כזה יפה אין דבר כזה... תסתכלי במסנג'ר ברשימת שמות שלך צריך להופיע לך שיש לך אימייל אחד... זה ישר פותח לך תיבה שם! אוטומטית יוו תעשי מאמתים לחפש

loner in love

New member
התיבה הזאת כבר לא עובדת שנים

היית גם ככה צריכה לשלוח לי בקובץ וורד =/

Rowdy Girl

New member
אממ

"היי..[לא שכחתי ת'נקודות חיחיחי] אני שני.. ממצב?.. אממ.. יומולדת.. שמח.." נו מה?!
סתםסתם

BaBy GiRL93

New member
בנות כנסו שניהה זה ממש חשובב!!

אני לא הבנתי כל כךך.... יש לי כבר מה ליכתוב לו.. עכשיו אני צריכה קצת עזרה בתירגום כי אני רק בת 12 ועוד מעט 13 (במאי)... אז פליז מי שיכולה לעזורר... מה אני עושה עם זהה? אני צריכה להביא למישהיא מפה שהיא שולחת לו את הכל במרוכז? או שאני צריכה לישלוח לו בעצמיי... אהה ומדפיסים את הכל לספר או שולחים לו באי-מייל??? חחח לא הבנתיי כלוםםם =\\\

למעלה