ייאאא איזה כייף בזמן חזר לי ההורדת. לקח ליח 5 וחצי שעות להוריד תפרק וב 05:00 לפנות בוקר ראיתי אותו. איזה מוזר לראות את כולם אחרי חצי שנה עם זקן (היינו שמחים לוותר על החלק הזה). לא כל כך הבתי איך ס'ת הגיע להיות עם לוק ? הוא לא שט לטהיטי ? והקטע שהיא אמרה שהתינוק מת היה לי ממש חשוד ושאמא שלה(אני מניח שזאת אמא שלי) נכנסה לחדר כבר הנחתי לבד שהיא שיקרה. ואיזה יפה היה הגלוייה של הכריסמיקה על המקרר של ארבעתם ! אי מרגש גיא
הרבה יותר מקצועי, וממש מרגש. הקטע של הצעקה של מריסה היה ממש אמיתי והיא משתפרת. שמריסה וריאן שתקו בטלפון זה היה ממש יפה. והומזיקה היתה מדהימה בפרק. הקטע שריאן ראה את הילדים על האופניים פשוט היה קטע כל כך חמוד ואיזה מותק הריאן הקטן!!! ובנוסף כולם נראים מעולה. הסדרה ממש משתפרת ואם זה הפרק ה1 של העונה נראה לי הולכת להיות עונה מדהימה.
באמת.... אוליי היא השתפרה טיפי... כל הזמן שהיא שותה וזה זה נראה כזה לא אמין... אפילו כשהיא לא באמת מדברת... פשוט מעצבן! ובטח לקח לה איזה 1000 טייקים לעשות את הצעקה הזאת... חחח אני ממש מזלזלת בה הא? טוב נו לא יודעת למה... היא מעצבנת! אין לי כוח לעוד בעיות נפשיות שלה!
יכול להיות שהיא תשתפר בעונה הזאת (המבקרים אמרו שהיא שתפרה) אבל בפרק הראשון היו לה רק איזה 4 שורות. בכל אופן בעונה הראשונה, כמה שהיא חמודה ויפה והכל, היא לא משחקת משהו בכלל (ברוב הפרקים...)
נבהלתי! היא באמת חמודה.... אבל היא נראת לי נורא שחצנית כזאת ולא יודעת... יש בה משהו מעצבן! למרות שאני עוקבת אחריה ומתלהבת כל פעם שיש עליהה משהוא ב E או משהו כזה... (נגיד כשהיא הייתה בטקס האמי...) לדעתי, בסצנות אהבה כאלה היא הייתה חמודה ולא הפריע לי אבל בכל השיגעונות שלה היא עושה את זה לא משהו בכלל!