פרק השבוע בארה"ב

dht160

New member
איזה פרק!!!! ../images/Emo58.gif

ייאאא איזה כייף בזמן חזר לי ההורדת. לקח ליח 5 וחצי שעות להוריד תפרק וב 05:00 לפנות בוקר ראיתי אותו. איזה מוזר לראות את כולם אחרי חצי שנה עם זקן (היינו שמחים לוותר על החלק הזה). לא כל כך הבתי איך ס'ת הגיע להיות עם לוק ? הוא לא שט לטהיטי ? והקטע שהיא אמרה שהתינוק מת היה לי ממש חשוד ושאמא שלה(אני מניח שזאת אמא שלי) נכנסה לחדר כבר הנחתי לבד שהיא שיקרה. ואיזה יפה היה הגלוייה של הכריסמיקה על המקרר של ארבעתם ! אי מרגש גיא

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif201 OC ותשובה לגיא

קודם כל אחלה פרק. כמה התגעגעתי. וסת הסביר בסוף איך הוא הגיע ללוק הוא אמר שהוא הגיע לכמה מקומות ואז נגמר לו הכסף והממתקים לאוכל אז נסע באוטובוס ללוק.

SummerBreeze

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אני חייבת להודות שראיין נראה הרבה יותר טוב בעונה הזאת

MiziMeow

New member
פרק מדהים!!! בין הטובים של הסדרה

הרבה יותר מקצועי, וממש מרגש. הקטע של הצעקה של מריסה היה ממש אמיתי והיא משתפרת. שמריסה וריאן שתקו בטלפון זה היה ממש יפה. והומזיקה היתה מדהימה בפרק. הקטע שריאן ראה את הילדים על האופניים פשוט היה קטע כל כך חמוד ואיזה מותק הריאן הקטן!!! ובנוסף כולם נראים מעולה. הסדרה ממש משתפרת ואם זה הפרק ה1 של העונה נראה לי הולכת להיות עונה מדהימה.

כל פעם ../images/Emo58.gif

שאני רואה את הקטע עם הצעקה (פעמיים) אני כמעט בוכה. זה ממש טוב.

123יעל

New member
אני היחידה שחושבת שהיא משחקת נורא!

באמת.... אוליי היא השתפרה טיפי... כל הזמן שהיא שותה וזה זה נראה כזה לא אמין... אפילו כשהיא לא באמת מדברת... פשוט מעצבן! ובטח לקח לה איזה 1000 טייקים לעשות את הצעקה הזאת... חחח אני ממש מזלזלת בה הא? טוב נו לא יודעת למה... היא מעצבנת! אין לי כוח לעוד בעיות נפשיות שלה!

הרמוני

New member
את ממש לא היחידה,

יכול להיות שהיא תשתפר בעונה הזאת (המבקרים אמרו שהיא שתפרה) אבל בפרק הראשון היו לה רק איזה 4 שורות. בכל אופן בעונה הראשונה, כמה שהיא חמודה ויפה והכל, היא לא משחקת משהו בכלל (ברוב הפרקים...)

123יעל

New member
יופי!

נבהלתי! היא באמת חמודה.... אבל היא נראת לי נורא שחצנית כזאת ולא יודעת... יש בה משהו מעצבן! למרות שאני עוקבת אחריה ומתלהבת כל פעם שיש עליהה משהוא ב E או משהו כזה... (נגיד כשהיא הייתה בטקס האמי...) לדעתי, בסצנות אהבה כאלה היא הייתה חמודה ולא הפריע לי אבל בכל השיגעונות שלה היא עושה את זה לא משהו בכלל!

MiziMeow

New member
השירים של הפרק ../images/Emo99.gif

"Somersault" by Zero 7 "Keep It Clean" by Dios Malos "Eastern Glow" by The Album Leaf "All The Arms Around You" by Halloween, Alaska

בוביץ

New member
כתבה מרייטינג על הרייטינג בארה"ב

של פרק הפתיחה של עונה 2 לפי רייטינג פוקס מרוצים מהרייטינג הנה

the summer

New member
למישהו יש מושג איפה אנמי יכולה למ

למצוא את השירים שהופיעו בפרק הראשון של העונה השנייה? תודה

T nager

New member
../images/Emo124.gif פרק השבוע בארה"ב ../images/Emo58.gif

על מנת שלא יופיעו ספוילרים בעמוד חשופים לעיני העולם