פרק 63 - הפרק המיוחד

FreshF5

New member
מה אני אעשה, אני אנושית כמו כולם!!!

וממש הרגשתי שהעצבים מתחילים לרטוט!!! מילא לשמור על אוכל (עושה), מילא ללמוד לתיאוריה (עושה2) אבל גם להיתנזר מחשופים (עשיתי, 3 פרקים), ועוד בפרק!!! זה הקש ששבר את גב הגמל!!

nik name

New member
פרשית (כן גם לי מותר:p)

אממ תביני ,ברגע שדאני החלטתי לצפות בכל פרק ולא לעשות מרתון הפרקים התחילו להיות מעולים
וכשאני לא צפיתי ,אז השתדלתי מאוד לא להיכנס לפורום,כי ידעתי שזה יהרוס לי אבל שוב ,לא נורא ,לפחות החזקת שלושה פרקים,גם משהו:p יאללה פרשתי מכאן לילה טוב

FreshF5

New member
ניקי,

א. אני שמחה שעשית את זה בלי א'. ב. את אשמה, בהמלצתך בחרתי להיתנזר דווקא השבוע!!!

nik name

New member
../images/Emo6.gifפארשית

א.אם זה היה כתוב בא' הייתי כותבת בא':p ב.אממ אני רק הצעתי

מדונה81

New member
../images/Emo6.gif ישר חשבתי עלייך !!!!

ראיתי את הפרק של היום וישר חשבתי איזה שבוע מצאת לך ל time off
אבל ראיתי שהתפתית..
איזה פרק מעולה
הוכיח לי סופית שחשופים היא יותר מסתם טלנובלה. תסריט מעניין
, מותח מאוד, מפתיע, ומשחק מצויין. חוץ מחלק מהשחקנים- עמוס, ליהיא, אלקנה.... מזל שאיכויות המשחק של שאר הקאסט מצויינות
מארינה ממש כבשה אותי
היא כ"כ מרגשת ואנושית. תסריט הפרק הזה באמת מתאים לפרקים אחרונים של עונת שידורים, מעניים מה מצפה לנו.

FreshF5

New member
:)

עדיין היית צריכה הוכחה לכך שהיא סדרה מעולה?! בקשר לליהיא, אתמול יותר מבדרך כלל עברה בי מחשבה, למה לעזאזל היא (וכדו') נמצאת בפתיח??? בעוד שטרי ראויה הרבה יותר להימצא שם? מארינה אכן מעולה, וגם מצחיקה, ממש אהבתי את השנינות שהצמידו לדמות, במיוחד עם אופיר ואני לא אשכח איזה קטע שהם רבו, אופיר: "נו די כבר, אכלת לי את הראש" מירי: "אכלתי לך את הראש, לא פלא שאני רעבה, אין שם כלום"

FreshF5

New member
קראתי ראיון איתה

בו היא סיפרה שהיא התערבה עם ההפקה על דבר כלשהו (והפסידה) ולכן כחלק מההתערבות הורידו אותה מהפתיח. מעבר, אני עדיין לא מבינה, איך טל נרובאי בחוץ

דווידו

New member
שיא כל השיאים!!!!!!1

ממש פרק מדהים בשקט היה יכול להיות פרק סיום העונה לאחר היטמוטטןת ערוץ 4 איני חושב שיכולים לעשות עונה שלישית לסידרה המצויינת הזו

שרון AAA

New member
זה היה הפרק הכי טוב בתולדות הטלנובלה הישראלית

כל כך התרגשתי שכתבתי את זה. צופית גרנט פשוט שחקנית אדירה. הפרק היה אדיר.

../images/Emo124.gifפרק 63 - הפרק המיוחד ../images/Emo70.gif

כל מה שקשור לפרק של היום , נא לשרשר לכאן
ואם יש לכם ספוילרים.. אתם בטח יודעים כבר מה לעשות
עוד 17 פרקים לסוף העונה השנייה

דנה1982

New member
השיר מהפרק של אתמול? "הלוואי"

שהביצוע המקורי שלו שייך לבועז שרעבי. אין לי מושג מי שרה את זה אתמול...

למעלה