"דנה בננה"?! וחשבתי שרק לי קראו ככה...
מ מווותק New member 11/5/04 #26 ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif הי חבר'ה.. שלא תחשבו שאני סנובית...אני מתה עליכם, אבל בזמן האחרון אין לי זמן לנשום ולהיכנס אפילו לפורום, ובכל מקרה, אני זקנה מדי עבורכם . אבל זה אחלה רעיון מור!
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif הי חבר'ה.. שלא תחשבו שאני סנובית...אני מתה עליכם, אבל בזמן האחרון אין לי זמן לנשום ולהיכנס אפילו לפורום, ובכל מקרה, אני זקנה מדי עבורכם . אבל זה אחלה רעיון מור!
R RenanaD New member 11/5/04 #30 את לא זקנה! את לא זקנה!! *שטיפת מח* חחחחחחחחח צאי מזה כבר!!! אבל רק שתדעי-אנחנו תמיד נהיה כאן בשבילך ונחכה לך...
את לא זקנה! את לא זקנה!! *שטיפת מח* חחחחחחחחח צאי מזה כבר!!! אבל רק שתדעי-אנחנו תמיד נהיה כאן בשבילך ונחכה לך...
ק קרלוצה New member 12/5/04 #36 ../images/Emo3.gifאוי נכון צודקת את זקנה..... אין פורום "בית אבות"?? דייייייייייי כברררררררררררררר אתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא זקנההההההההההההההה, אנננננננננד וייייייי לאאאאאאאאב יווווווווו ככהההההההה הרבההההההההההה !!!!!!!!!
../images/Emo3.gifאוי נכון צודקת את זקנה..... אין פורום "בית אבות"?? דייייייייייי כברררררררררררררר אתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאא זקנההההההההההההההה, אנננננננננד וייייייי לאאאאאאאאב יווווווווו ככהההההההה הרבההההההההההה !!!!!!!!!
מ מווותק New member 12/5/04 #37 פורום בית אבות! די...עליתם עלי... לשם נעלמתי. האמת ששם הייתי בזמן האחרון ובגלל זה לא ביקרתי בכזאת קביעות בפורום הזה... איי לאב יוווווווווווווווווווו 2222222222222 !!!!
פורום בית אבות! די...עליתם עלי... לשם נעלמתי. האמת ששם הייתי בזמן האחרון ובגלל זה לא ביקרתי בכזאת קביעות בפורום הזה... איי לאב יוווווווווווווווווווו 2222222222222 !!!!
S s h a l i m a r New member 10/5/04 #15 שלי! כבר רשום בחתימה את האי סי... ואם רוצים אז גם אי מייל: [email protected]
M Moreiro New member 10/5/04 #16 כדאי שתכתוב אותו גם בהודעה ../images/Emo121.gif אני הולכת להכניס את השרשור הזה לטאגליינס, ואם תשנה חתימה אז לא יראו את זה
כדאי שתכתוב אותו גם בהודעה ../images/Emo121.gif אני הולכת להכניס את השרשור הזה לטאגליינס, ואם תשנה חתימה אז לא יראו את זה
M Moreiro New member 10/5/04 #19 אופס סליחה.. ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif משום מה הייתי בטוחה שלפני כמה ימים בדקתי את הניקניים הזה ובכרטיסישי היה רשום שזה בן.... כנראה שלא... בכל מקרה, אני מצטערת
אופס סליחה.. ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif משום מה הייתי בטוחה שלפני כמה ימים בדקתי את הניקניים הזה ובכרטיסישי היה רשום שזה בן.... כנראה שלא... בכל מקרה, אני מצטערת
ז זוארץ שולט New member 11/5/04 #24 אנא../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif אייסיקיו: 172849039 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected]
אנא../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif אייסיקיו: 172849039 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected]
I inbal145 New member 11/5/04 #25 אנא../images/Emo35.gif זהר מושפעת מערבית../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif
M Moreiro New member 11/5/04 #27 גם את היית ככה אם היית מקבלת ../images/Emo121.gif בכל מבחן ציון עגול של שלוש ספרות
I inbal145 New member 11/5/04 #28 מישו אמר שלא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif תאמיני לי שכן...
ז זוארץ שולט New member 11/5/04 #34 אהמ../images/Emo70.gifמי ששששששששמדבר../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif מור. הילדה ש*לא* לומדת, ומקבלת בכל מבחן 100. ולצורך פרופורציה - אנחנו בכיתת מחוננים. אהא. 100 כל מבחן. אז שוש
אהמ../images/Emo70.gifמי ששששששששמדבר../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif מור. הילדה ש*לא* לומדת, ומקבלת בכל מבחן 100. ולצורך פרופורציה - אנחנו בכיתת מחוננים. אהא. 100 כל מבחן. אז שוש
I inbal145 New member 11/5/04 #35 הודות לקשרים שיש לי../images/Emo11.gif... כבר ידעתי שאתן בכיתת מחוננים
G gilmorefreak New member 13/5/04 #38 טוב גם אני לא משמ פעילה בפורום... אבל אם אתם רוצים בכיף- מסנג'ר אין! איסיקיו- לא נכנסת..ולא זוכרת את המספר! אימייל- [email protected] ושאני לא אספר לכם כמה לשם אני נכנסת...חחחחח...אבל לתפוז אני נכנסת פעם ביום..אז בכיף במסרים אישיים...
טוב גם אני לא משמ פעילה בפורום... אבל אם אתם רוצים בכיף- מסנג'ר אין! איסיקיו- לא נכנסת..ולא זוכרת את המספר! אימייל- [email protected] ושאני לא אספר לכם כמה לשם אני נכנסת...חחחחח...אבל לתפוז אני נכנסת פעם ביום..אז בכיף במסרים אישיים...