תודה רבה רבה
S shooli90 New member 21/4/06 #15 עידיתוש ../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif קישורים נפלאים מקוה שינוסו ושאוכל מעכשיו לצלמם במצלמה החדשה שעדיין לא הגיעה ומחכה לה בקוצר רוחחחחחחח
עידיתוש ../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif קישורים נפלאים מקוה שינוסו ושאוכל מעכשיו לצלמם במצלמה החדשה שעדיין לא הגיעה ומחכה לה בקוצר רוחחחחחחח
S shooli90 New member 22/4/06 #36 קניתי מצלמת קנון A 610 וכמו שאמרתי מחכה לה בקוצר רוח מה דעתך על הדגם את מכירה אותו?
ע עינתיקה New member 21/4/06 #27 עידיתוש התרשימים משגעים, המון תודה ברגע זה אני מצטערת עד עמקי נשמתי שהגב שלי תפוס והרופא אסר עליי לשבת ליד המחשב בימים הקרובים. אני כבר זוממת על כמה דוגמאות.... שתהיה לך שבת שלום
עידיתוש התרשימים משגעים, המון תודה ברגע זה אני מצטערת עד עמקי נשמתי שהגב שלי תפוס והרופא אסר עליי לשבת ליד המחשב בימים הקרובים. אני כבר זוממת על כמה דוגמאות.... שתהיה לך שבת שלום
ע עידיתוש והאוצרות New member 22/4/06 #32 תרגישי טוב ../images/Emo24.gif אולי תדפיסי את הדוגמאות ושבי במיטה ותכיני ?
N netty s New member 21/4/06 #17 איזה יופי... ../images/Emo51.gif ממה מתחילים... סופשבוע ארוך צריך בשביל כל זה.
ש שולי הסרגנית New member 21/4/06 #19 לא יכולה להכנס לקובץ ולראות משהי יכ יכולה לעשות קישור ישיר ואז הצליח ואם לא תודה תהנו לכם
R rotemshi New member 25/4/06 #39 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif תודה רבה!! ../images/Emo13.gif רק בשירשור הבא אולי תוכלי לפרט קצת יותר על כל קובץ? כי המחשב שלי ממש איטי בפתיחת הקבצים האלה וזה מטיש
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif תודה רבה!! ../images/Emo13.gif רק בשירשור הבא אולי תוכלי לפרט קצת יותר על כל קובץ? כי המחשב שלי ממש איטי בפתיחת הקבצים האלה וזה מטיש