ראיון יא"ו השבועי ! |כוכב|

../images/Emo124.gif ראיון יא"ו השבועי ! |כוכב|

הפצצתם אותי בשאלות (היה כיף
) . חיטטתם בחיי האישיים (חוצפנים שכמוכם
) התקלתם אותי (
) וגרמתם לי לומר קינה על חיי הפרטיים
אבל , זהו . השבוע נגמר . אני יוצא לחופשי , והגיע תורי להכניס מישהו/י חדש/ה לכלא המאולתר שלנו כאן ביא"ו . מי זה יהיה ? מסובב את הגלגל We Have A Winner ! אין כמו ליפול על מנהלת הפורום היקרה שלנו . נסיכת אהבה - אור הזרקורים מופנה אלייך . קדימה חבר'ה , להציק לה בשאלות !

אני אפתח ../images/Emo9.gif

מכיוון שאני דוגל בעניין ה"עין תחת עין" , אני אחזיר לך באותם שאלות ששאלת אותי
*צחוק זדוני*
מה מקור הכינוי שלך ?
איך זה להיות האחות הקטנה בבית , ההורים מגוננים יותר מדיי או כדומה ?
מהם התחביבים שלך (לבקר בנאפיס לא נחשב תחביב)
מהי המוזיקה האהובה עלייך ?
מיהי נסיכת האהבה , במשפט אחד
מכיוון שאני נחמד , אוסיף לך עוד שאלה על חשבון הבית -
אם היית יכולה לשנות את המשפחה שלך , כמה אחים היית רוצה ? באיזה הפרש גילאים ? בן ? בת ? עני , נמקי , פרטי והביאי דוגמאות

הכבוד כולו שלי ../images/Emo9.gif

מה מקור הכינוי שלך ?היה לי עד לא מזמן כינוי אחר, שהיה s h i r k u s h , ולמעשה שיניתי אותו כי הרגשתי שחייבת התחלה חדשה, דף חדש. בחרתי בנסיכת אהבה, כי אומרים לי תמיד שנראית עם חצאית כמו נסיכה כזאת ואהבה כי זה משהו שמאוד חשוב לי.
איך זה להיות האחות הקטנה בבית , ההורים מגוננים יותר מדיי או כדומה? חחחח האמת שהם ממש לא מגוננים, אחות שלי גרה בניו יורק, בדרכה שלה היא די מגוננת אבל אני יודעת שזה רק מדאגה. ואח שלי- לא חושבת שאני מעניינת אותו במיוחד...
מהם התחביבים שלך (לבקר בנאפיס לא נחשב תחביב)? אוהבת לשיר, באולינג, לצחוק מכל הלב, קולנוע- העיקר החברה שאיתי
מהי המוזיקה האהובה עלייך ? רוק ישראלי בעיקר
מיהי נסיכת האהבה , במשפט אחד? אגוז קשה לפיצוח, אז אל תנסו אפילו
אם היית יכולה לשנות את המשפחה שלך , כמה אחים היית רוצה ? באיזה הפרש גילאים ? בן ? בת ? עני , נמקי , פרטי והביאי דוגמאות הממ... הייתי רוצה איזה אח/ות קטנים- כי אוהבת מאוד ילדים קטנים. האמת ש"אימצתי" לי לאחות את אחות של חברה שלי

איזה מותק...

יו אני מקנאה...גם אני רוצה אחד ואז זה יהיה על מצפונך -נערה בהריון.... אז תזהר... סתם סתם...יש לי עוד כמה שנים טובות

eris1515

New member
תורי ../images/Emo123.gif

השאלות הקבועות שלי:
שחקן אהוב?
שחקנית אהובה?
שיר אהוב?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
מה החלום שלך?
אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזרת?
נגיד עכשיו בא אליך גמד (אגב-לורן זה גמד עם פיצול אשיות חחח
) ואומר לך יש לך 3 משאלות-מה היית מבקשת?
מה היית לוקחת איתך לאי בודד?
מזה בשבילך עולם מושלם?
מה הדבר שהכי נותן לך מזל?
מאמינה באמונות? מקווה שלא חדרתי יותר מדי לפרטיות-אם יש שאלות שאת לא רוצה לענות תדלגי

למה בכעס../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

שחקן אהוב? אין מישהו ספציפי שחקנית אהובה? ג'וליה רוברטס שיר אהוב? "טיפה טיפה" של מירי מסיקה זמר אהוב? עברי לידר זמרת אהובה? מירי מסיקה מה החלום שלך? להצליח להשפיע לטובה על אנשים, לעזור להם- במיוחד לילדים. אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזרת? הייתי חוזרת לתקופת הצבא- ממש פרחתי אז.... נגיד עכשיו בא אליך גמד (אגב-לורן זה גמד עם פיצול אשיות חחח ) ואומר לך יש לך 3 משאלות-מה היית מבקשת? למצוא אהבה אמיתית ללא משחקים, שכולם סביבי יהיו מאושרים ובריאים, ושאני אצליח להשפיע על העולם לטובה- וזה אגב לא בהכרח הסדר
מה היית לוקחת איתך לאי בודד? את אהוב ליבי לכשיהיה כזה, יומן מסע, תמונות של היקרים לליבי. מזה בשבילך עולם מושלם? עולם שיש בו אהבה, עולם מלא טוהר, בלי מזימות, בלי משחקים. מה הדבר שהכי נותן לך מזל? העובדה שאני מתנהגת בדיוק כפי שאני ולא מסתתרת מאחורי מסיכות- זה הכי עשה לי מזל! מאמינה באמונות? לא ממש...

גם אני אשאל כמה שאלות

מגיע לך - אחרי כל השאלות שאת שואלת
כמה ילדים את מתכננת?
מה טיב היחסים שלך עם בני הדודים שלך?
אם היית מגלה דרך פורום באינטרנט שבת דודה שלך מתחתנת, איך היית מגיבה?

פחחחחח ../images/Emo6.gif

כמה ילדים את מתכננת? כמה שיהיה- יהיה
מה טיב היחסים שלך עם בני הדודים שלך? אין ממש יחסים, מפעם לפעם נפגשים וזהו. לא ממש קרובים לצערי
ניסיתי לשנות אבל פשוט הפרשי הגילאים ומריבות במשפחה הרסו את הכל... אם היית מגלה דרך פורום באינטרנט שבת דודה שלך מתחתנת, איך היית מגיבה? הייתי די מתעצבנת... אבל הסיכוי שזה יקרה די קטן...

אל תהיי כל כך בטוחה

גם אני עד לפני כמה שעות הייתי עונה שאין מצב שדבר כזה יקרה...

נטשת את הפורום שהכרנו בו...

כן, אני מאוד רצינית. דודה שלי חטפה הלם, כשהיא התקשרה לבשר את הבשורה ואבא שלי אמר לה שאנחנו כבר יודעים... הסיפור המלא: היות שהם הכירו בפורום (בפורטל אחר) לפני כ-3 שנים, החבר של בת דודה שלי ראה לנכון לספר בפורום שהוא הציע לה נישואים, לפני שהיא סיפרה למשפחה המורחבת. מישהי חמודה התלהבה מהסיפור, ולגמרי במקרה הביאה קישור בפורום שאני חברה בו. היות שבת דודה שלי מנהלת הפורום בו הם הכירו ושם היא מזוהה בשמה הפרטי האמיתי, לא הייתי צריכה לחשוב יותר מדי בשביל להבין שמדובר בהם...

יאאאאאאא גם אני רוצה...

חחחחח תתכונני לחקירת מוסד...סתם סתם
1.מה הדבר בכי רומנטי שעשו עבורך? 2. יש לך חיות מחמד? 3.עם מי מבין אחים את מסתדרת הכי טוב? 4. ועם מי בין ההורים? 5. אם היית ציפור לאן הייתי רוצה לעוף? 6. מה המזל שלך? 7. מה את רוצה לעשות בעתיד (מבחינה מקצועית,אישית,יחסים..וכו') 8.האם את אוהבת שוקולד? איזה? 9.מהו הדבר הכי שטותי שעשית בחיים? 10. מרדת בהורים? אם כן אז איך?

עונה ../images/Emo26.gif

1.מה הדבר הכי רומנטי שעשו עבורך? האמת...שהאקס שלי התחיל לשלוח לי אס אמ אסים כל בוקר למרות ששנא שנאת מוות להתעסק בפלאפון שלו, והשאיר לי פתק סתם ככה במשרד שלי ביחידה <שירתנו ביחד>- זה היה ממש חמוד בגלל שהגיע מבחור שהוא ורומנטיקה לא ממש הולך. 2. יש לך חיות מחמד? כן, יש לי חתול
בשם ג'סי 3.עם מי מבין אחים את מסתדרת הכי טוב? אחותי הגדולה 4. ועם מי בין ההורים? אמא שלי 5. אם היית ציפור לאן הייתי רוצה לעוף? לעולם מלא אהבה ואושר. 6. מה המזל שלך? דלי 7. מה את רוצה לעשות בעתיד (מבחינה מקצועית,אישית,יחסים..וכו')- להתעסק בחינוך, כנראה גננת, להצליח להשפיע, לשנות דברים. 8.האם את אוהבת שוקולד? איזה? כן, אוהבת שוקולד מי ורדים בהכנה מיוחדת מחנות בעיר שלי. 9.מהו הדבר הכי שטותי שעשית בחיים? היו כל כך הרבה, קשה לספור
10. מרדת בהורים? אם כן אז איך? כן, כשהייתי צעירה- רבתי איתם, צעקתי עליהם, ניסיתי לברוח מהבית וכו'... שטויות של טינאייג'רס.

gilad269

New member
נוסיף

האם את אוהבת תעיר שאת גרה בה? איזה ארוע חרוט בזכרונך עד היום? עד כמה המריבות של ההורים השפיעו עלייך? למה את כ"כ רגישה? מה את הולכת ללמוד? למה יש לך הרבה ציפיות? האם את אוהבת באולינג? מתי היית פעם אחרונה בסרט? מהם הבילויים המועדפים עלייך? האם את מחפשת עכשיו עבודה?

למעלה