ראיון יא"ו השבועי ! |כוכב|

תשובות למוסיף ../images/Emo13.gif

האם את אוהבת תעיר שאת גרה בה? לא מתה עליה כי היא די יבשושית, אבל יש בה דברים נחמדים, היא לא פעילה כמו ת"א ויש בזה די הרבה חיובי. איזה ארוע חרוט בזכרונך עד היום? ההגעה שלי לניו יורק- ילדה בת 18.5 שעד אותו יום לא נסעה לת"א אפילו לבד, טסה לבד והגיעה לחודש לאחותה
עד כמה המריבות של ההורים השפיעו עלייך? מאוד מאוד, למדתי מה לא לעשות בזוגיות, המריבות די מרחיקות אותי מהם. למה את כ"כ רגישה? על זה אני לא אענה. מי שמכיר אותי מכיר את כל הסיפור שמסתתר מאחורי האני שלי ומבין לבד. מה את הולכת ללמוד? הוראה יצירתית לגיל הרך למה יש לך הרבה ציפיות? לא הבנתי את השאלה... האם את אוהבת באולינג? כןןןןןןןןןן מתי היית פעם אחרונה בסרט? לפני שבוע מהם הבילויים המועדפים עלייך? קולנוע, בית קפה, פאב, באולינג, סתם סרט בבית מכורבלת עם החבר <כשיש כזה
>. האם את מחפשת עכשיו עבודה? כן

gilad269

New member
עוד

מה מושך אותך בגבר? שחור או לבן? האם יש לך בטחון עצמי? האם חשוב לך מה אומרים עליך? את כמה את נותנת חשיבות לבקורת בונה? איך זה לנהל פורום?

בגלל ששירי התחננה - עוד שאלות ...

היכן היית רוצה לגור בארץ ?
היכן היית רוצה לגור בחו"ל ?
מהו הספר הטוב שקראת לאחרונה ?
מהו הספר האהוב עלייך ביותר ?
מהו הסרט האהוב עלייך בכל הזמנים ?
מדוע לובשת הזברה פיג'מה ?
שיחה מעולה עם חברה בטלפון או שיחה ממוצעת עם חברה פנים מול פנים ?
בעד/נגד פירסינגים ? יש לך ?
מה התכונה שאת הכי אוהבת בך ?
הכי שונאת ?
מה רומנטי בעינייך ?
הארון שלך מבולגן או מסודר ?
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי ?

תיזהר שאתה לא תתחנן על נפשך../images/Emo3.gif

היכן היית רוצה לגור בארץ ? במושב שקט או משהו בסגנון, שיהיה אווירה כפרית כזאת אבל שיהיה ממש קרוב למרכז ויהיה קל להגיע לאיזור ת"א וכו'. היכן היית רוצה לגור בחו"ל ? הממ... לא רואה את עצמי גרה בחו"ל. מהו הספר הטוב שקראת לאחרונה ? הממ...לא היה משהו שאהבתי במיוחד ממה שקראתי. מהו הספר האהוב עלייך ביותר ? הנסיך הקטן מהו הסרט האהוב עלייך בכל הזמנים? וואי- שאלה קשה... צריכה לחשוב על זה... מדוע לובשת הזברה פיג'מה ? אחרת איך יהיה לה נוח ללכת לישון, באמת, אני מתפלאת עלייך
שיחה מעולה עם חברה בטלפון או שיחה ממוצעת עם חברה פנים מול פנים ? פנים מול פנים זה תמיד יותר טוב מאשר בטלפון. בעד/נגד פירסינגים ? יש לך ? כל אחד עושה מה שטוב לו. אישית לא עושה, לא עשיתי ולא אעשה גם... לא מושך אותי בכלל. מה התכונה שאת הכי אוהבת בך ? שאני איכפתית- כלומר אני לא רק בכוך שלי אלא גם מסתכלת על אחרים ובד"כ חושבת על אחרים לפני שחושבת על עצמי <שזה די מינוס>. הכי שונאת ? משחקים במערכות יחסים
מה רומנטי בעינייך ? פתקים, מתנה שזה משהו שראו וישר חשבו שזה מתאים לי בול וסתם קנו, מכתבי אהבה, ארוחה רומנטית... הארון שלך מבולגן או מסודר ? מסודר אבל מבולגן לפי אמות המידה של אמא שלי
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי ?לשיר, לכתוב שאלות בפורומים
, בתי קפה, חברות, להציק לג'סי החתול שלי...

למעלה