ראיונות מנ"ר חוזרים

Vdrums

New member
../images/Emo124.gifראיונות מנ"ר חוזרים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז תזכורת לחדשים וריענון לותיקים, בוחרים קורבן שבועי מכוונים אליו מנורה של 200 וואט ומתחילים לצלוב בשאלות
הסבב יתחיל מNIVA99, אז קדימה תתחילו לירות!!!
למען הסדר הטוב נא לשרשר שאלות להודעה הראשית. תודה

Vdrums

New member
ואני אפצח בשאלות

1. ספר שנחקק במוחך 2. דיסק לאי בודד 3. טעם של גלידה 4. אריק או בנץ? 5. מה את עושה בחיים? 6. משפט מפתח לחיים מאושרים?

niva99

New member
תשובות לתומר

ספר שנחקק בזכרוני-אפשר כמה? הקוף העירום/דסמונד מוריס תחת שמי טוסקנה/פרנסס מאייר ספר הסודות/רוברט גיי ותרז א. פינז. באדולינה/גבי ניצן. דיסק לאי בודד-זהו דיסק שמורכב משירים שונים:"ברבון סטריט"/ סטינג טוויסט אין מיי סוברייטי/ טניטה איקרם המיטב / של שלמה ארצי ביקוז דה נייט/ג'ון ווין. הפסקול מהסרט"ספרות זולה" דה וול-וי דונט ניד נו אדיוקיישן. המיטב של לאונרד כהן. טעם של גליגה דובדבנים/קוקוס/מוקה +אגוזים. אריק או בנץ- בחירה קשה-טוב נלך על אריק. בחיים-אני בעיקר לא מפסיקה ללמוד.מכל מה/י שמסביבי מהגדול ועד לקטן. עוסקת באומנות ובמיסטיקה. משפט מפתח לחיים מאושרים יש כמה:"כל פעם שאתה מתעמת עם יריב כבוש אותו באהבה-מהטמה גנדי". "עובדות החיים לא מפסיקות להתקיים בגלל שמתעלמים מהן". "פקפק בכל אלה שאוהבים אותך מיד אחרי הכרות קצרה ובלי סיבה נראית לעין".

ס22ית

New member
גמני רוצה לשאול...

1.בת כמה את? 2.ספר טוב שקראת? 3.סרט טוב שראית? 4.צבע אהוב עלייך? 5.פרחים או שוקולד? 6.באיזה רכב את מתניידת? 7.מה תלוי לך על הקירות בחדר שינה? 8.איזה פורום הכי אהוב עלייך? 9.איזה מפורסם עושה לך את זה? 10.מה רוצה להיות כשתהיי גדולה?

PreDirector

New member
אפילו אני רוצה לשאול!

1.האם האשמתם פעם מישהו אחר בפליטת גזים שלכם? 2.האם גנבתם אי פעם מחנות? 3.האם סילפתם אי פעם עובדות על עצמכם בפורום? 4.האם הרבצתם אי פעם למישהו קטן ממכם? 5.האם כתבתם אי פעם שטויות בפורום סתם כי חזרתם מהעבודה במצב רוח של לנקום במישהו ולצערכם כולם ישנים? (אפשר להתעלם מהשאלה הזאת)

niva99

New member
../images/Emo124.gifכולם ביחד-אוהבים אותך

פרה דירקטור.

niva99

New member
טוב (תומר לחץ קצת)נרים את הכפפה.

1)לא עד כמה זכור לי-ויש לי ואחד זיכרון טובבב. 2)והתשובה:כנ'ל. 3)כן,איני מגלה את שמי. 4)עוד לא-אבל לעולם אין לדעת. 5)הצעת שאפשר להתעלם מהשאלה-ו.... הצעתך התקבלה בחיוב. יום נעים שיהיה.

niva99

New member
תשובות לסבבית

אני בת 37 (ואו, ילדה גדולה כבר...) ספר טוב שקראתי- הקוף העירום/דסמונד מוריס. סרט טוב שראיתי-טרויה. צבע אהוב עלי- אלה כמה צבעים:לבו,טורקיז,סגול,כחול. פרחים /שוקולד? אפשר גם וגם? אם לא אז פרחים. רכב מסוג מאזדה לנטיס. על הקירות בחדר שינה תלויה תמונת חתונה שלי. וציור של שני רימונים שציירתי בצבעי מים. הפורום הכי אהוב עלי -זה שאני גולשת בו כעת. המפורסם שעושה לי את זה-יאיר לפיד,אודי סגל,ג'ובאני רוסו. מה הייתי רוצה להיות?מאושרת והכי טובה בתחום שבו אני עוסקת.

../images/Emo124.gif NIVAAAAAAAAA

קדימה בוקר טוב
לקום לעשות התעמלות קצרה לאצבעות ולהתחיל לענות נתחיל בשאלה החשובה מכולם שתומר שכח באלגנטיות להכניס:
סקארלט או Vdrums
סבון מוצק או נוזלי?
קרם גוף או שמן תינוקות?
אבא או אמא?
מילקי! קצפת לפני או אחרי? ואת חקירת השב"כ המדוקדקת יותר נמשיך אחרי שנקבל תשובות

niva99

New member
ילדת הכוכבים-והרי התשובות

לשאול שאלה שכזו -זה בערך לשאול את מי את אוהבת את אמא או אבא אז התשובה היא שאני אוהבת את שניהם אבל את אבא קצת יותר. סבון מוצק או נוזלי-נוזלי ורצוי שיהיה ריחני ביותר. קרם גוף . אבא או אמא-שוב שאלה קשה-כדי שלא להעליב מי מהם-הבעל. לא מילקי-אני בעד דניאלה.

ברור שזו זאלה שקה! אבל תראי

איזה יופי ענית עליה
ואיך שכחתי -
מה נשים רוצות או מה גברים רוצים??
איך הגעת לפורום הזה?
כמה זמן בערך את מקדישה לאינטרנט?
מה את עושה בחיים (כמובן שאלת רשות, אבל לא להתרגל!)?

niva99

New member
עוד תשובות לילדת הכוכבים.

מה נשים רוצות מה גברים רוצים?-פעם (1984)למדתי פסיכולוגיה ובאחד משעורי הפתיחה למדנו שלכל האנשים ישנם צרכי יסוד זהים:חום ,אהבה קבלה.אפילו אלה שמעמידים פני אנארכיסטים ומורדים גם הם רוצים בסופו של דבר שיקבלו אותם. איך הגעתי לפורום? במקרה-אני טיפוס סקרן (כמו שהעדתי על עצמי)ולא תאמיני באילו עוד פורומים ביקרתי.(לא תמיד בהשתתפות פעילה). למדתי מלאנ'תאלפים דברים שבחיים לא ידעתי ולא הייתי יודעת אם לא הייתי נחשפת לזה. כמה זמן אני מקדישה לאניטרנט?כמה שיוצא-בדרך כלל די הרבה זמן-התמכרתי. בחיים אני עוסקת באומנות ומיסטיקה. ל

שאלות ל - NIVA99 ../images/Emo39.gif

* מה מרגש אותך ? * מה מצחיק אותך? * מה מרגיז אותך? * מה דוחה אותך ? * מה מפאדח אותך ? סלחי לי , קצת נסחפתי עם המה..מה ..מה ( תפוח אדמה
)

למעלה