ראיונות מנ"ר חוזרים

niva99

New member
תשובות לחיפאית

מה מרגש אותי- ההפתעות הבילתי צפויות של החיים-כשאנחנו בדאון ופתאום קורה לנו משהו טוב. האלטרואיזם של אנשים-לעשות למישהו טובה בלי שיצא לך מזה משהו-זה מגביר את הקארמה הטובה שסביבנו-ובסוף חוזר אלינו. מה מרגיז אותי-אנשים מסוג של -smart ass -הם לעולם לא יתרמו משהו מעצמם -אך ביקורת שלילית ומבטלת יש להם תמיד (בטיבול התחכמויות) וכן פגיעה בחלשים חסרי מגן. מה מפדח אותי-אם נהגתי בחוסר טאקט כלפי מישהו. לא לדעת את כללים של מקום מסויים ולהפר אותם .

וואי, אחלה משחק. שאלות לניבה:

1. שחקן אהוב 2. שחקנית אהובה 3. מקום אהוב בארץ 4. מקום אהוב בעולם 5. סוג של מסעדה וסוג של אוכל שאת הכי אוהבת שיהיה יום טוב!

ושאלות חטטניות

(אם לא בא לך - אל תעני! אני סתם סקרנית): 1. האם את פוחדת להזדקן? 2. האם ההישגים שלך בחיים (מבחינת ההשכלה והקריירה) מספקים אותך? 3. מה היית משנה, לו יכולת לחזור 20 שנה אחורה?

niva99

New member
תשובות לבילתי צפויה -חטטניות-בכיף

אני לא פוחדת להזדקן אלא משלימה עם העובדות. לגבי ההשגים-לאחרונה החלטתי ללמוד רפואה משלימה ועכשיו אני עורכת סקר שווקים-ומנסה לגלות מה יתאים לי ביותר. אם יכולתי לחזור -20 שנה לאחור-הייתי יותר מאמינה בעצמי וביכולותי. שומעת לקול הפנימי שלי ולא הולכת ללמוד דברים שאינם מדברים אלי-רק כדי לרצות את הורי.(וכי הדיפלומה מרשימה). וגם היתה לי תקופה שבה הייתי מסובבת ראשים ושנאתי כל רגע-רציתי להבלע בהמון. או להיות מלאה יותר כדי שלא ישימו לב אלי.אז עם השכל שיש לי היום-אני יכולה לומר שיש לנצל את תקופת הזוהר כי שום דבר הוא לא לנצח.

וואלה

זה בול מה שאני עשיתי. הלכתי ללמוד את מה שנשמע טוב ולא מה שבאמת רציתי, כי ההורים היו מעקמים את האף ואומרים שזה "בשביל הלוזרים עם הפסיכומטרי הנמוך". היום אני מלמדת כלכלה וסטטיסטיקה ונהנית רק מהכסף. ומה זה אומר להיות מלאה יותר? את רזה מאוד? תגידי לי, כי גם אני הייתי פעם כך ועשו לי את המוות, זה מעניין אותי.

niva99

New member
כן.

פעם היה לי גוף (איך לומר זאת בלי להשמע שחצנית) ממש מרשים. ונדבר באנדרטייטמנט-גם פנים די נאות (או איך שאבי נהג לומר)לא רעות בכלל. ולא אהבתי את כל תשומת הלב שזה גרר-ותשמעי את האבסורד -ממש יחלתי ליום שכל זה יחלוף כבר (טיפשי ביותר תודי). היום כל זבת חוטם רוצה לדגמן/לבלוט/שישימו אליה לב. ולגבי הרזון-"השלמתי פערים"-אם את מבינה למה אני מתכוונת. מידותי דיי סטנדרטיות.

לא להאמין, אני אותו הדבר!

הייתי 162/45. איך שאני רואה את זה עכשיו - היה לי גוף מעולה, אבל הספיק לי שכמה אנשים העירו לי על הרזון כדי להרגיש שאני חריגה (לא לטובה). אחר כך הכרתי את בן זוגי, וגם הוא אמר שהוא "אוהב מלאות". אח"כ התברר שה"מלאות" זה 3-4 קילו מעל מה שהייתי. הקיצר, הוא מבשל כאן כל הזמן, זנחתי מכון כושר, והתחלתי להשמין. בהתחלה נורא שמחתי, אז אכלתי עוד ועוד ועוד אוכל שומני. לא שמתי לב איך תוך שנה מאז שעברנו לגור יחד עליתי ל - 56 קילו. זה גם סוג של סטנדרטי, אבל אני מרגישה כמו פרה וזה מעצבן אותי. מקווה לשוב למכון (ולעצמי) בקרוב.

niva99

New member
תשובות לבילתי צפויה

שחקן אהוב-ג'ורג' קלוני.בן אפלק.פול ניומן. שחקנית אהובה-ניקול קידמן.אנג'לינה ג'ולי.מישל פייפר. מקום אהוב בארץ-עמק יזרעאל. מקום אהוב בעולם-איטליה. סוג של מסעדה-דוגמת "חוות התבלינים בגלבוע" ועין כמונים-ליד כרמיאל. סוג אוכל אהוב-איטלקי/בלקני/מזרחי.

Multik

New member
אוקיי אם קבר שואלים

איפו את רואה את עצמך עוד 20 שנה מה ישתנה בחיים שלך?

niva99

New member
וזאת אחת השאלות הקשות שנשאלתי

במציאות שבה אנו חיים שום דבר לא וודאי ובטוח. אני יכולה ללכת מחר למקום כלשהוא בארץ ולהפגע בפיגוע... אם הכל יהיה בסדר ולא אחלה במחלה סופנית,לא אתגרש,לא אתפתה לרדת מהארץ אז אני רואה את עצמי בעוד -20 שנה:גרה בישוב פסטורלי בצפון עם בית קרקע צמוד גינה מטופחת עם קליניקה משלי. עוסקת בדברים שעושים לי טוב על הלב :ריפוי ואמנות. בשבתות יוצאת לטיולים בארץ. ומדי פעם מבצעת גיחות לחו'ל. כבר חייתי מספיק בשביל לדעת שהאושר מצוי בדברים הקטנים והטריויאליים של החיים. איך אסף אשתר נוהג לומר?:"בצינעה".

עוד שאלות לפתוח את הבוקר

מה הכי מפחיד אותך?
למה את מתגעגעת?
אם היית יכולה לחיות בכל מקום בעולם, לאן היית הולכת?
והשאלה האלמותית - מה היית לוקחת איתך לאי בודד?

niva99

New member
עוד תשובות

מה הכי מפחיד אותי-לאבד אנשים קרובים,לחלות במחלה חשוכת מרפא,להתרושש. למה אני מתגעגעת-לימי התום שבהם הכל היה פשוט יותר,לסבתי היקרה שגידלה אותי עד גיל 7 . אם הייתי יכולה לחיות בכל מקום בעולם -הייתי בוחרת את דרום איטליה ואם להיות יותר ממוקדים אז האיזורים של אמאלפי/סורנטו-חובה לבקר פעם בחיים! ואם בצפון איטליה אז אגם הסרמיונה-למי שרוצה לראות גן -עדן עלי אדמות. מההייתי לוקחת איתי לאי בודד-את דיסק האוסף שהרכבתי לעצמי,בלוק ציור עם צבעים,כמה סיפרי מיסטיקה,ספרות יפה ו....מוצרי נוחות.(טואלטיקה וכאלה). מ

למעלה