רוצים לזכות בדיסק של נלי פורטדו?

../images/Emo124.gifרוצים לזכות בדיסק של נלי פורטדו?

השתתפו בפעילות: השמיניה השולטת!!!1 חגיגות סוף עונת הקיץ עם השמינייה השולטתתת בתפוז אנשים: בכל יום תוכלו לזכות בדיסק של "אמן היום" מתוך השמיניה השולטתתת. כל שעליכם לעשות הוא להכנס לדיון על אמן היום לפי לוח הזמנים המופיע למטה, ולבחור את השיר האהוב עליכם ביותר מבין שתי האפשרויות לבחירה ולציין מדוע בחרתם בשיר זה. בכל יום, הנימוק המשכנע ביותר יזכה את הגודל בדיסק החם של היום. מהי השמיניה השולטת? הקמפיין "השמינייה השולטתתת!!!!1" כולל את שמונת האלבומים החמים ביותר של קיץ 2007 במחיר מיוחד של 59.99 ₪ בכל חנויות וברשתות המוזיקה המובחרות! כל השמות הגדולים ביותר של עולם הפופ עם כל הלהיטים הגדולים והמצליחים ביותר בארץ ובעולם! מארון5 - לאחר שגרפה שני פרסי גראמי ומכרה 10 מליון עותקים ברחבי העולם מאלבום הבכורה שלהם- חזרה להקת מארון פייב (עם הסולן החתיך אדם לוין) לראשי המצעדים בעולם עם האלבום החדש "It Won´t Be Soon Before Long" הכולל את הלהיטים "Makes Me Wonder" ו- "Wake Up Call". ריהאנה - נסיכת הפופ היפהפיה שהפכה הקיץ לכוכבת הכי חמה ופופולארית בזכות הלהיט הענק "Umbrella", שחררה לאחרונה את אלבומה השלישי והמצליח. בימים אלה יוצא הלהיט החדש שלה Shut Up And Drive"" מיקה - הזמר, היוצר ואחת התגליות החשובות ביותר של מוסיקת הפופ לשנת 2007 הוציא בתחילת השנה את אלבום הבכורה הסופר-מצליח שלו (מתקרב למכירות של 3 מליון עותקים) כולל את להיטי הענק "Grace Kelly", "Love Today" ו- "Relax" גוון סטפאני - כוכבת הפופ האמריקאית יוצאת להקת No Doubt באלבום סולו שני, כולל שיר הנושא Sweet Escape" "The שבו היא מארחת את אייקון, והבלדה היפהפיה "4 In The Morning" נלי פורטאדו - הזמרת המוכרת והמצליחה ביותר בעולם בשנת 2007. האלבום ""Loose שיצא ב- 2006 הוא האלבום הכי מצליח של הכוכבת וכולל את הלהיטים " "Say It Right, "All Good Things" ועוד... איימי ויינהאוס - הזמרת הבריטית הפכה בזכות אלבומה השני לאחת הזמרות המצליחות ביותר בעולם. איימי היא אחת מהזמרות הבריטיות שעשו את זה השנה בענק בארה"ב, בזכות הלהיט הגדול "Rehab" אייקון - כוכב הסנגלי (שהופיע גם בתל אביב לא מזמן) הצליח השנה באלבום שני. הפך לכוכב ענק השנה בזכות הלהיטים "Smack That" , "I Wanna Love You" ו- "Don´t Matter" טוקיו הוטל - להקת הרוק/פופ מגרמניה הפכה בשנה האחרונה לאחת הלהקות המצליחות ביותר ברחבי אירופה. "Scream" הוא האלבום הבינלאומי הראשון של הלהקה בשפה האנגלית שכולל את הלהיט הענק "Monsoon"

../images/Emo220.gifאמן היום: נלי פורטדו

הזמרת המוכרת והמצליחה ביותר בעולם בשנת 2007. האלבום ""Loose שיצא ב- 2006 הוא האלבום הכי מצליח של הכוכבת וכולל את הלהיטים " "Say It Right, "All Good Things" ועוד... והיום אתם שופטים- Maneater http://www.youtube.com/watch?v=7yoSoot7U74 או All Good Things http://www.youtube.com/watch?v=1j5_7V0DMkA איזה שיר אתם מעדיפים ולמה
שרשרו לכאן את הודעתכם, הנימוק הכי משכנע יזכה את הגולש בדיסק של נלי פורטדו. בהצלחה

tamir r

New member
הבחירה שלי: Maneater ../images/Emo88.gif../images/Emo39.gif

למה בחרתי ב-Maneater ??? בחרתי ב-Maneater בגלל שבפעם הראשונה ששמעתי אותו ב-MTV הזמרת הייתה נורא מוכרת לי ואז נזכרתי שזאת ההיא מ-I'm Like A Bird ... (כששמעתי את I'm Like A Bird הייתי בן חמש...
). אני מאוד אוהב את השיר הזה בגלל שהוא שיר בסגנון דאנס כזה שכיף לשמוע אותו ולפעמים לרקוד אותו
את השיר הזה שמעתי כל-כך הרבה כמו ששמעתי את I'm Like A Bird ועד היום אני לא מפסיק לשמוע אותו. בכלל את כל הדיסק אני אוהב (אני לא מפסיק לשמוע את Say It Right, את All Good Things, את Promiscuous, את Do It ועוד מלאאא)
בהצלחה לכולם

roey406

New member
הבחירה שלי

All Good Things השיר הזה הוא השיר של נלי של הקאמבק ומאוד שמחתי שסוף סוף קיבלנו "עוד נלי" ואז כששמעתי את השיר שמחתי שנלי בחרה בשיר הזה לקאמבק שלה כששמעתי את השיר הזה בפעם הראשונה ישר התאהבתי בו אפשר לשמוע את היכולות הקוליות של נלי שבולטות מאוד בשיר הזה אפשר גם להתחבר בקלות למילים המדהימות של שיר בהצלחה לכולם

sweetyheart

New member
All Good Things

שיר פשוט מתוק.. השיר הזה היה הפאנטון שלי (כשמתקשרים ושומעים מנגינה) ולא הפסיקו לשאול אותי עליו! ככה שאני הדבקתי אותם לשיר הזה.. ואני אוהבת אותו גם כי הוא תמיד מזכיר לי קצת את נלי של פעם ואת השינוי של נלי של היום שאני אישית מאוד אהבתי... בקיצור All Good Things come to an end!

West Doll

New member
Maneater../images/Emo47.gif

מהרגע שהשיר הזה יצא אהבתי אותו
לדעתי שדרך השיר הזה כולם ראו את נלי החדשה, גם בגלל שהוא הסינגל הראשון שיצא מתוך האלבום שלה וגם בגלל הליריקס של השיר, המוזיקה והקליפ עצמו. נלי הראיתה לנו עד אז נלי אחרת, עדינה וקצת ביישנית וכש-Maneater יצא היא פשוט הציגה לנו את נלי החדשה ואז כשהאלבום עצמו יצא ראינו כמה שווה נלי החדשה

הבחירה שלי

All Good Things למה? ע"פ השיר, "כל הדברים הטובים באים לסופם". אני הרגשתי את זה בעצמי כאשר בסיום כיתה ו', למרות שזה היה לפני 3 שנים, נפרדתי מהחבר הכי טוב שלי שטס לארה"ב וגם נפרדתי מכל כיתתי שכל כך הייתי קשור אלייה. המשכתי לשאול את עצמי, למה זה חייב להיגמר? כמו שנלי שואלת בשיר. בוסף, בחרתי בשיר הזה כי הוא מהשירים שכולם יזכרו לשנים הבאות, המנגינה, המילים, הזמרת....
בהצלחה לכולם.

אסף6

New member
All Good Things

שיר מקסים !! סוף סוף אחרי המון זמן בלדה מוצלחת !! כשאני שומע את השיר אני ישר מצטמרר , השיר מביא אותי למקום של שקט , המילים מקסימות !! והקליפ שלו מדהים !! אחד השירים שעשו את הקיץ השנה !!

shay08

New member
Maneater המצויין../images/Emo99.gif

האלבום הקודם של נלי Folklore (האלבום השני) יצא לפני 4 שנים ונכשל. הסינגל הראשון מתוך האלבום השלישי (והמצויין אני חייב לציין
] יצא ב2006 ונקרא Maneater. את השיר הפיקו טימברלנד ונייט הילס. השיר בסגנון פופ-רוק-דאנס.. אני חייב להודות שלפני הסינגל [האלוהי
] הזה לא הכרתי את נלי. יום אחד [אי שם ב2006] דפדפתי בין הערוצים בטלויזיה, וראיתי בערוץ MTV את הקליפ של מניטר. אני חייב להודות שפשוט הורדתי את השלט, עצרתי את ה"דפדוף" בין הערוצים והאזנתי לשיר.. ממש נדלקתי על השיר ועל הקליפ ברמות מטורפות!! בסיום השיר כשעלו הפרטים של השיר, רצתי [בשיא המהירות] למחשב והורדתי את השיר הזה. השיר הזה פשוט תפס אותי וגם נלי עצמה תפסה.. מיד באותו רגע לאחר הורדת השיר, חיפשתי כמה שיותר פרטים על השיר ועל נלי, ומצאתי.. התברר לי שיצאו לה לפני כן שני אלבומים, הראשון הצליח והשני נכשל, והם ממש לא היו באותו סגנון של אותו הסינגל, הם היו בסגנון פופ-רוק-פולק. אני זוכר שכשהאלבום LOOSE יצא מיהרתי לשמוע אותו, ונדקלתי על ההפקות והשירים בטירוף. זו הייתה נלי חדשה ושונה לגמרי מהאלבומים הקודמים. האלבום LOOSE הוא בסגנון פופ-אר.אן.בי-היפ הופ עם הפקות מטורפות ולהיטים אחד אחד, באמת אחד אחד!! זה פשוט קאמבק מטורף!
אני חייב להודות שעד עכשיו אני חורש על השירים של נלי יום ולילה.. טימברלנד עשה עבודה מצויינת וכך גם נלי! מאחל לה בהצלחה בהמשך הדרך, ומצפה בהתלהבות רבה לאלבום הבא! נ.ב - השיר הזה הוא אפילו הצלצול שלי בפלאפון
בהצלחה לכולם

all good things!

נליי
יש לה קול מיוחד,זה שיר טוב,ובעיקר נכון..כל הדברים הטובים באמת באים לסופם נלי היא טיפוס קצת פרוע וזה
וטוב לדעת שיש לה גם שירים כאלה היא גם היתה נורא מתוקה בקונצרט של דיאנה
חח זהו

annaLOVExtina

New member
ברור שManeater ../images/Emo70.gif

Maneater קצבי , כיף לרקוד איתו , הוא מתאים כמו כפפה ליד לקול של נלי. זהו השיר שהראה לנו את הנלי החדשה , לא הנלי הצעירה ששרה על כמה שהיא אוהבת ציפורים.. בקליפ היא אפילו מראה יכולות ריקוד מדליקות ביותר
את All Good Things אני לא ממש אוהבת , סתם בגלל שזה לא הסגנון שלי..

../images/Emo16.gifAll Good Things../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

All Good Things - שיר שמאוד נוגע ללבי ומרגש אותי כל פעם מחדש, במיוחד המילים של השיר, הם כל כך נראות לי אמתיות ודומות למקרה שלי. נלי מצליחה לרגש אותי כל כך בשיר הזה כמו שאף פעם לא התרגשתי מזמרת. הלחן ואופן השירה שלה בשיר פשוט מופתיים. בשיר נלי שואלת למה כל הדבר הטובים מגיעים לסופם? שאלה חשובה שבקשר למקרה שלי אין לה תשובה וגם לא תהיה. במקרה שלי אני את סבא שלי נפטר בפתאומיות מחיידק טורף[חיידק שהסוג שלא אינו ידוע], ומאז הכל השתנה,המציאות, השמחה במשפחה. כל פעם שאני שומע את השיר הזה אני נזכר בסבא שלי שיום אחד לא הרגיש בטוב ותוך חודש כבר לא היה בן החיים,בהתחלה הוא לא חש בטוב והלך לבית חולים ולא מצאו כלום חשבו שזה שפעת או סתם עוד מחלה פשוטה,קיבל תרופה ואכן המצב ישתפר. אך לאחר מספר שבועות כל המערכות קרסו,הוא איבד את הכרתו, וטובי הרופאים בעולם לא הצליחו להצילו. וזה גורם לי לעצב גדול, אני לא זוכר כל כך את סבא שלי כי הוא נפטר לפני יותר מעשר שנים , אך התמונות שלו איתו שהייתי קטן והסיפורים שמספרים לי על אותו בן אדם שנערץ על ידי כל האנשים שהכירו אותו,ועל אהבתו הרבה אלי זה גורם לי לעצב. " הכלבים נבחו מתחת לירח לחשו מנגינה חדשה מקווים שזה יבוא בקרוב והשמש תהתה אם היא צריכה להשאר ליום, עד שההרגשה תפוג והשמיים נפלו על העננים שצנחו והגשם שכח איך להביא את הישועה הכלבים נבחו מתחת לירח לחשו קצב חדש מקווים שזה יבוא בקרוב, ואז הם יוכלו למות" Why do all good things come to an end ?

תושי 8

New member
All Good Things :]

All Good Things. לגמרי, ובוודאות. שיר פשוט יפה. חוץ מהעובדה שבאופן כללי הוא פשוט שיר יפה (בצורה הכי פשוטה), הוא כל כך אמיתי וכל כך נכון, לא רק מבחינת המילים- נכון מבחינת החיבור של הכל- המילים, הקצב והמוזיקה, שמשתלבים בצורה שאותי אישית לקחה למקום אחר (יחסית לmaneater). ב- All Good Things מצאתי שיש יותר תוכן... זאת אומרת, יותר משמעות שמסתתרת מאחורי המילים מאשר ב- Maneater. זה כאילו ש-All Good Things הרבה פחות ברור, ובגלל זה הוא לוקח אותך למקום אחר, כי זה לא שהמילים הן חד משמעיות... הן מתחברות להמון דברים וכל אחד מוצא את החיבור שלו למילים, כל אחד מוצא איזה מקרה שגורם לו לחשוב כמה זה נכון.. כמה שחבל שכל הדברים הטובים באמת מסתיימים בשלב מסוים. הקטע של "all goos things come to an and" פשוט נכון כל כך.. והיה לי הרבה יותר קל להתחבר לשיר הזה, עם המשפט הזה, שאני כל כך מסכימה איתו. אז בקיצור, השיר פשוט שיר יפה, שמגיע ממקום אמיתי, וננהנתי ממנו הרבה יותר מאשר מ-Maneater. :]

furtadofanatic

New member
maneater .

בחרתי במאן איטר מכיוון שאני מעריץ את נלי משנת 2000 בערך ,ואחרי שהאלבום השני שלה יצא ב2003 ולא ממש הצליח חיכיתי וחכיתי וחיכיתי שהיא תעשה קאמבק מוצלח. ואז שדלף מאן איטר ב2006 אז ישר נפלתי, ושמעתי אותו תוך חודשיים מעל 1000 פעם
..(לפי האייטונז לפחות) ואני עד היום שומע את השיר הזה די מלא . ובלי קשר , השיר הוא פשוט שיר סקסי עם הרבה כוח ונוכחות.איך אפשר לא לאהוב אותו?!ויש לו השפעות מהפופ של שנות ה80,שזה בכלל טוב.

All Good Things../images/Emo99.gif

מדובר בשיר הכי מרגש של נלי ואחד מהטובים ששמעתי בעודי
קודם כל, הקול של נלי מרקיע שחקים במיוחד בשיר הזה. שימו לב לאיכויות הווקאליות הגבוהות שהיא מפגינה. המילים של השיר מקסימות והטקסט שלו חודרני. מי שעמד מאחורי ההפקה האדירה של השיר השקיע רבות בהפיכת הטקסט החודרני שלו לתוצר מוסיקלי ראוי שיכבוש את לבבות המאזינים, והתוצר בהחלט ראוי. אך כמובן שבלי הקול של נלי והרגש והעוצמה שהיא מביאה השיר לא היה שווה כלום. פשוט תענוג לשמוע את השיר
אני, באופן אישי, לא מפסיק לשמוע אותו. וגם הלחן מדהים!

../images/Emo79.gifAGT../images/Emo79.gif

מהסיבה הפשוטה שזה פשוט שיר מרגש עם המון המון עוצמה... "כל הדברים הטובים מגיעים לסוף" כל אחד יכול למצוא חיבור משלו לשיר..למה באמת כל הדברים הטובים מגיעים לסוף? זה יכול להיות לטוב ויכול להיות לרע. אני בלי שום קשר מצאתי שומעת את השיר הזה ביום הזיכרון לחללי צה"ל, אולי אין קשר אבל באיזשהו אופן התחברתי באמת למילים בשיר וקיבלתי צמרמורות!! גם הקול של נלי,גם הלחן והמילים מביאים כ"כ הרבה עוצמה לשיר!! מדהים מה שיר יכול לעשות..

למעלה