רוצים לזכות בדיסק של נלי פורטדו?

sowk1

New member
All Good Things, ללא ספק!

אני לא אגיד שהמילים פה מקסימות ושאני מאוד מתחברת אליהן כמו שרבים אמרו, למרות שאני בהחלט מסכימה עם זה...
הסיבה שאני אוהבת את השיר הזה במיוחד כי למרות שינוי התדמית הקיצונית שנלי עשתה עם האלבום LOOSE, השיר הזה מזכיר במקצת את נלי הישנה מהאלבומים הקודמים שלה שמאוד אהבתי. האווירה של השיר מדהימה, בלחן ועם השריקות בעיקר מזכירה לי מפלים ביערות טרופים כאלה (הופתעתי לגלות אחרי זה שבקליפ נלי באמת נמצאת על אי בודד ליד הים...דומה
). לי אישית הזכיר מאוד את השירים הישנים שלה, כמו I'm Like A Bird המדהים. עוד דבר שאהבתי הוא דווקא הסיפור מאחורי יצירת השיר, שמראה אור חיובי ששמחתי לשמוע על נלי- טימבלנד וכריס מרטין, שניים מהיוצרים האהובים עליי, ונלי, אחת מהזמרות האהובות עליי, החליטו לעבוד ביחד. בהתחלה הייתה מחלוקת בין שני הבנים אבל נלי הייתה הכוח הממריץ בחבורה וגרמה להם להתחיל לנגן ולכתוב, עד שהגיעו לAll Good Things...:) שמחתי לשמוע עליה שהיא מהסוג היוצר ולא העצלן שמחכה שיכתבו ויכינו להם שירים מוכנים מראש, ושהיא שותפה לכל התהליך
נלי עשתה בשכל כשפנתה לעבוד עם טימבלנד, ענק המפיקים בR&B של ימינו, וכריס מרטין- אחד מיוצרי הרוק המובילים כיום. שמחתי שמצד טימבלנד, הוא יצר והתנסה בהפקה שונה מהרגילות שלו. השיר הוא ערבוב בין רוק מאוד רך ואר'נ'בי מצד שני האמנים, בשילוב הווקאלים הנעימים והנשיים של נלי השיר יצא פשוט יפהפה- לטעמי המיוחד והיפה באלבום! כריס ביצע את "כל הדברים הטובים" יחד עם נלי אך ממה שהבנתי השיר לא אושר בגלל סכסוכים בין חברות התקליטים שלהם, ולכן הסינגל יצא רק בגרסת הסינגל היפנית... אני מאוד אהבתי את שתי הגרסאות, שתיהן מיוחדות מאוד. הקולות של נלי וכריס התחברו בצורה מדהימה, והיה נחמד לקבל שתי גרסאות של השיר הענק הזה ולהנות כפליים
בהצלחה לכולם

liorsharabi

New member
Maneater

זו לא שאלה בכלל.. Maneater הוא אחד השירים הכי טובים שיצאו לנלי(ויש כל כך הרבה טובים). הביט המגניב שהפך את השיר לכל כך מגניב , מה שגם נתן לי הערכה כל כך גדולה לטימבלנד שהפיק את השיר .. השיר הזה בפעם הראשונה הפך את נלי לסקסית בעיני, תמיד חשבתי שהיא יפה.. אבל הביט, המילים,הביצוע הענק שלה בשיר הזה.. הכל הפך את נלי למשהו חדש..כאילו הוא הצליח לשנות את כל המותג שלה מהזמרת החמודה לזמרת הסקסית . אני לא יכול לספור את מספר הפעמים ששמעתי (ופזזתי חח) את השיר הזה פשוט הביט גורם לי לאיזה קליק במוח שמתפשט לכל הגוף חח... לעומת זאת ALL GOOD THINGS גם הוא מצוין ובאמת שלפעמים הצליח לרגש אותי אבל אף פעם לא היה לו את הטאצ שגרם לי לשמוע אותו מאות פעמים(רק עשרות חח).. אין מה להגיד MANEATER הוא אחד השירים הטובים ביותר שיצאו אז..והוא גם הראה את זה במצעדים.. אז לסיום "GET READY GET READY .." עשיתם לי שוב חשק לשמוע בYOUTUBE חחח

טינקי24

New member
Maneater ../images/Emo106.gif

זאת הבחירה שלי, ולמה? עד השיר הזה לא התחברתי כל כך לנלי, היו לה שירים נחמדים פה ושם אבל לא כ"כ הסגנון שלי. כששמעתי לראשונה את השיר הזה לא זיהיתי אותה, ולפי דעתי עם השיר הזה באה נלי החדשה, נלי משופרת שיותר שלמה עם עצמה. השיר קצבי, המנגינה נהדרת,המילים אחלה, והקליפ יפה מאוד. השיר היה הראשון מבין להיטים רבים שיצאו מהדיסק המצויין של נלי, וכמו שאומרים הראשון הוא הטוב ותמיד זוכרים אותו!

Ruhama2005

New member
Maneater - ואני יסביר גם למה

כידוע,השיר הזה מדבר על אישה בטוחה בעצמה ומלאת ביטחון,אוהבת להיות באור הזרקורים,נצלנית כפייתית – וכאשר שמעתי את השיר הזה הייתי בדיוק ההפך הגמור ממנה. זה התחיל שנה שעברה,כאשר הייתי בסוף כיתה י'א. לפתע שמעתי את השיר הזה אצל אחת החברות – וישר התאהבתי. התחלתי לחרוש עליו כל הקיץ והייתי אומרת לעצמי כל יום:"אני יהיה מאנטייר!!". אני זוכרת שלא היה יום שלא שמעתי את השיר הזה לפחות 30 פעם ביום. והשיר עשה מה שצריך לעשות – והפך אותי למישהי אחרת לגמרי. מילדה ביישנית וחסרת ביטחון,נהפכתי לבחורה חזקה,אחת שמתנפלת על הבנים וכמובן כובשת אותם. השיר הזה שינה לי את החיים לגמרי. החל מהמראה,דרך לסגנון הדיבור ועד להרגשה שאני יכולה להשיג כל גבר שאני יכולה. ואכן כך קרה,השנה הייתה שנת הלימודים האחרונה שלי בתיכון – וזאת ללא ספק הייתה השנה הכי טובה שלי. לא היה בחור אחד שרציתי ולא השגתי. השיר הזה שינה לי את החיים לגמרי. פתאום מחננה מסריחה שאף אחד לא שם עליה – נהפכתי לזאת שכל הבנים רודפים אחריה ומתים להשיג. כמובן גם שהביטחון העצמי שלי עלה פלאים - ויותר לא נתתי לאף אחד/ת לדרוך עליי. החזרתי מלחמה כמו שצריך!! אני באמת חושבת שיש לשיר הזה כוחות שיכנוע אדירים שאנשים פשוט לא מודעים אליו. זה ללא ספק לדעתי השיר הכי טוב בכל הקריירה שלה. מבחינתי,זהו השיר שגרם לי למהפך של החיים. הילדים שלי בטוח ישמעו אותו.

MANEATER.

בחרתי בו על הנוכחות הרבה של נלי בשיר הזה.. השיר מדבר על בחורה עצמאית, רעננה, טורפת ופראית. יש בו משהו שמייצג את המוזיקה של השנים סוף 2006 עד 2007, שנים בהן שלישיית נלי-ג'סטין-טימברלנד המציאו מחדש את המוזיקה, והכתיבו את הגל.

למעלה