רק היום , רק היום

L i n u s

New member
ורק לי אין במה להשויץ ../images/Emo7.gif

לפני שאני מתפרצת לפורום, כמה מילות הכרות: אני עכשיו עמוק בטיפולי פוריות כדי להכנס בהריון מזרע תורם. אני נכנסת לפורום וקוראת בו מזה כמה חודשים, אבל לא ממש השתתפתי, כי אני עדיין לא חד-הורית (במהרה בימינו אמן ואמן
). למרות שהזדהתי עם דברים רבים שנכתבו כאן, אני סך הכל באה ממקום אחר (עוד לא חד הורית, עוד לא הריונית), אז מי אני שאתערב? כאשר הטיפולים יצליחו, אני מתארת לעצמי שאני ארגיש יותר לגיטימציה, ואהיה יותר פעילה. אבל עכשיו, נסיון בהריון,גידול ילדים לבד, מלחמה ברשויות ובבירוקרטיה, זה דברים שפשוט אין לי. כך שאני לא יכולה לחלוק מנסיוני, ובטח שלא ליעץ (לא מעצבן אותכן כל אלו שנותנים עצות בדברים שהם לא מבינים בהם?) אחרי פתיחה כל כך ארוכה, אתן בטח לא מבינות מה אני רוצה ממכן, ועוד בשרשור הזה... אז חוץ מהעובדה שהתמונות המדהימות שהעלתן לפורום, מקפיצות לי את כל תכונות הרכושנות שחבויות בי (אני גם רוצה אחד ! לא שהתנגד לשניים...), ישנם עוד כמה דברים: דבר ראשון, אני בהחלט מסכימה עם נאוה שכתבה בשרשור אחר שנעשה פה לא נעים, אז מי אם לא אני, שבאה מבחוץ, תנסה לשפר את מצב העניינים ותחזיר קצת חיוך לפורום, ודבר שני, שרשור ה"מסכנות" שנפתח כאן הקפיץ לי כל עצב מעצבי, גם מהעצבים הטבעיים וגם מהעצבים ההורמונלים, אז החלטתי להוכיח לעולם (מעבר לתגובה שבטח תבוא בשרשור המתאים) שלמרות שאני בטיפולי פוריות, אני לא מסכנה ! אז הנה, פעם ראשונה בפורום זה
, תמונה של Linus Van Pelt עם החיתול הבלתי נפרד. מקווה שעזרתי לשפר את אוירת הפורום, אם לא, לאן אני אחזור כשיהיה צאצא?

L i n u s

New member
ואחת לגלרית המשפחה

שימו לב שלינוס הוא לא חלק מהמשפחה... למי שלא מכיר: מימין לשמאל (למעלה): צ´רלי בראון, סנופי, וודסטוק מימין לשמאל (למטה): סאלי, פפרמינט פאטי, רירן, לוסי (אחותו הגדולה של לינוס) ופרנקלין

../images/Emo6.gif וברוכה המצטרפת L i n u s

משפחה למופת הבאת לנו ולך - מאחלת דרך צליחה בהמשך ושתזכי במהירה לחבוק גם את האושר הזה.

רותם111

New member
איזה חמוד../images/Emo6.gif חבר למייקי

ברוכה הבאה!!! תמיד כיף להכיר אנשים חדשים שמלאים בחיוכים

רותם111

New member
אם ככה אז גם מייקי ../images/Emo95.gif

רוצה להשויץ!!! אמנם רק עובר בן 24 שבועות בתמונה אבל כבר החתיך של אמא

רותם111

New member
האוצר של נאוה ../images/Emo77.gif

נאוה יקרה, מקווה שזה בסדר מצידך אבל היות והתמונה לא נפתחה הרשתי לעצמי להעביר אותה לJPG

ophra

New member
טוב, הנה הגורים שלי....

עדיין רועדת וחוששת טיפה אבל שלא תגידו שהם לא חתיכים...

למעלה