רשימה סופית - תקראו:

../images/Emo124.gifרשימה סופית - תקראו:

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) יש מישהו/הי שכתבתי וכן משתתף במתנה ומגיע?

ואני מה?../images/Emo7.gif

אריאל שכחת אותי! אני משתתפת אבל לא באה אני גם משתתפתת )=

מי שלא רשום שיכתוב לי כאן

ומי שרוצה להשתתף שיחשוב איך באפשרותו לחבור לאוריאן/מורן כדי להביא את הכסף. אחרת זה יהיה בעיה להשתתף במתנה. מי שמגיע (צנובר מגיע??) ולא רשום, זה הזמן לרשום כאן בשרשור.

רשימה מעודכנת:

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) הילה - משתתפת ולא מגיעה

אריאל אני באה

(אני, אחותי ובת דודה שלי- במקום סיון) ולמה אפ'חד לא מגיב? חחח אני יגיד להם להיכנס ולהגיב... אין עוד זמןן

yaelala14

New member
../images/Emo121.gifאני לא יכולה לבוא../images/Emo10.gifלא מסכימים

לי כי זה בתל-אביב..

וכשההורים שלי יבואו לאסוף אותנו משם

הם יוכלו להיכנס למקום לקראת הסוף? שנוכל להישאר עוד קצת ושלהם יהיה איפה להיות? (חחח רק בסוף...)

גם אני באה בטוח

אריאל גם אני באה בטוח עם חברה, אני רוצה להשתתף במתנה איך יוצרים קשר עם אוריאן או מורן תודה שני

עדכון:

את באה עם 2 בנוסף אליך אז זה בעיה להביא עוד מישהי. בקשר להורים שלך זה תלוי אם יהיה מקום בשעה שהם יבואו כי הולכים להיות שם המון אנשים. לנסות אפשר זה בטוח :) עדכון: אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת כל מי שאני כותב משתתפ/ת זה אומר שמגיע/ה אלא אם כן אני מציין שלא מגיע/ה. תזדרדזו עם מי שבא ומשתתף לעדכן כי אני אוטוטו סוגר את הרשימה הזאת.

עדכון

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2)

סבבה.. אריאל

נראה לי שלא הבנת אותי.. אני לא מביאה איתו עוד אפ'חד זה רק אני, אחותי ובת דודה שלי באות.. או שהבנת ככה...(?) לא חשוב... תודה...

עדכון

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2) הילה חברה של אוריאן - משתתפת (ולא באה)

orianush

New member
כנסי..

אם את הולכת למסיבה אז תעבירי כבר שם את הכסף לאריאל או למורן

עדכון

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת (מגיעה +2) מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2) הילה חברה של אוריאן - משתתפת (ולא באה)

עדכון:

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת (מגיעה +2) מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2) הילה חברה של אוריאן - משתתפת (ולא באה) אודילה סליס - משתתפת

חחחחחחחחחחחחח עדכון

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת (מגיעה +2) מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2) הילה חברה של אוריאן - משתתפת (ולא באה) אודליה סליס - משתתפת (מגיעה +1)

למעלה