רשימה סופית - תקראו:

עדכון:

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת (מגיעה +2) מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2) הילה חברה של אוריאן - משתתפת (ולא באה) אודליה סליס - משתתפת (מגיעה +1) ליבית - משתתפת

sarit lang

New member
אה ו...

איך אני ומתי אני נותנת את הכסף למתנהה? וכמה צריך?

עדכון מאוחר בלילה

אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת (מגיעה +2) מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2) הילה חברה של אוריאן - משתתפת (ולא באה) אודליה סליס - משתתפת (מגיעה +1) שרית לאנג - משתתפת (מגיעה+2)

ליבית1

New member
את נשמה מורנוש ../images/Emo24.gif

מזל שהזכרת לו, כי הוא שכח אותי....
אריאל נשמה, אני באה + עוד 2

עדכון

תסלחו לי אני לא זוכר את כולם זו המטרה של השרשור הזה, להיזכר.. אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת (מגיעה +2) מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2) הילה חברה של אוריאן - משתתפת (ולא באה) אודליה סליס - משתתפת (מגיעה +1) שרית לאנג - משתתפת (מגיעה+2) ליבית- משתתפת (מגיעה +2)

כולם להיכנס חשוב חשוב:

תקשיבו: יש כאן יותר מדי אנשים, אני סיכמתי על 15-16 איש וזה יוצא ממש הרבה, אז מה שקורה עכשיו זה שכל אחד מצמצם את המוזמנים שמגיעים איתו שלא שייכים לפורום. אין ברירה. אוריאן- משתתפת (ולא באה) כוכבה 27 - משתתפת (מגיעה +2) מאיוש - משתתפת שריתוש- משתתפת (מגיעה +2) מורן- משתתפת (מגיעה +1) ניר - משתתף (מגיע+2) שני מהשלישיה - משתתפת (מגיעה +2) הילה חברה של אוריאן - משתתפת (ולא באה) אודליה סליס - משתתפת (מגיעה +1) שרית לאנג - משתתפת (מגיעה+2) ליבית - מגיעה (+1)

ואני גם רוצה

להשתתף במתנה.. אבל אני גרה רחוק ולא יהיה לי איך להביא להם.. אולי אני יביא להם שם כסףף ...?

למעלה