שולחת לך מסר
K kajal New member 19/3/06 #19 קיבלתי את כל 4 המיילים ../images/Emo127.gif../images/Emo25.gif יש שם דברים יפייפיים. תודה WILDI,
P psa New member 19/3/06 #24 ../images/Emo51.gifרבה,קבלתי רק מייל אחד. בכל אופן,מודה על ההשקעה. שבוע נפלא
Z zoharle New member 20/3/06 #26 ../images/Emo45.gif קבלתי את כל ה- 4 ../images/Emo51.gif רבה אני מתנצלת על העדרותי הארוכה מהפורום פשוט בשעות בשעות היום אין זמן כי אני עמוסה בעבודה ובערב אני כבר סחוטה מעייפות. לצערי הרב, אני גם לא כל-כך מספיקה להכין תכשיטים.
../images/Emo45.gif קבלתי את כל ה- 4 ../images/Emo51.gif רבה אני מתנצלת על העדרותי הארוכה מהפורום פשוט בשעות בשעות היום אין זמן כי אני עמוסה בעבודה ובערב אני כבר סחוטה מעייפות. לצערי הרב, אני גם לא כל-כך מספיקה להכין תכשיטים.
C coral chan New member 20/3/06 #33 אני עדיין לא קיבלתי ;; ../images/Emo210.gif מה אמור להיות התוכן של אי-מיילים כאלה?
S shlomitg1 New member 21/3/06 #38 אני קבלתי הגיעו אלי שלושת המיילים ששלחת. תודה רבה. ככל שאני נחשפת יותר לתחום, אני מגלה עולם יותר ויותר מדהים.
אני קבלתי הגיעו אלי שלושת המיילים ששלחת. תודה רבה. ככל שאני נחשפת יותר לתחום, אני מגלה עולם יותר ויותר מדהים.