שאלון

../images/Emo124.gif שאלון

שמורכב מכמה ששאלונים קטנים [שכולם נגנבו באזכריות מפורום סקרים ושאלונים.
] כולם - לענות!!!!1111 מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? בא לכם לספר לי עליו קצת? מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? יודעים מיזאת מיתרוש? מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? אתם אוהבים כדורגל? מה עדיף: בנים או בנות? סוני או מוטורולה? גיימ און בתפוז או ואללה כיף? מה הכינוי שלך בתפוז? למה בחרת אותו? אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? כמה זמן אתה עם הינוי הזה? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? הכינוי שלך מאגניב? הכינוי שלך שולט? היכנוי שלך שווה? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? יש לכם חדר פרטי? אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? אוהבים/שונאים ת'צבע? אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? איך החדר מעוצב? מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? יש לכם שלט על הדלת של החדר? אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? יש לכם פוסטרים? אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? יש לך חדר גדול או קטן?

ME:]|ג'ירפה|

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו?אעעעעעעעע!!11 מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)?אמ,לא בא. מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים?"פרוספר"[עזבו
] אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם?המ,היא היתה מצוינת. מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון?מלאכים ושדים. בא לכם לספר לי עליו קצת?דוגרי?..לא.אבל יש בו הרבה אנשים מתים.6 נראלי
מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות?לוידת.עצם החיים שלי זה טירוף
יודעים מיזאת מיתרוש?לאP: מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג?אהה,לפני שנה וחצי בערך. מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט?אתמול.שרק 2:] מתי בפעם האחרונה הייתם חולים?בחורף.
מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס?האא!אתמול.היתה מסיבת סיום לאחותי הקטנה וכאלה,אז.>< אתם אוהבים כדורגל?בואו נראה,אני משחקת בקבצת כדורגל,מה אתם מסיקים מזה?
מה עדיף: בנים או בנות?בנים.ברור. סוני או מוטורולה?זה אל משנה לי. גיימ און בתפוז או ואללה כיף?בחיים לא הייתי באפחד משני אלה.
מה הכינוי שלך בתפוז?השנייה מנצר האחמיות למה בחרת אותו?כי..זה סיפור ארוך.תשאלו את שירן.:] אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?אין לי בעיה איתו.הוא קצת לא רלוונטי,אבל למי יש כוח לחשוב על כינוי חדש? החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?זה הניק החמישי שלי,נדמה לי.[כולל ניקים שלא השתמשתי בהם,וכאלה.] כמה זמן אתה עם הינוי הזה?האממ,שנה וחצי אולי.P: רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?לא:] הכינוי שלך מאגניב?לא:] הכינוי שלך שולט?לא:] היכנוי שלך שווה?לא:] למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?אהה.לוידת.
יש לכם חדר פרטי?כןן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?אמרתי כן,נו. איזה צבע החדר שלכם?מין תכלת וואש כזה.:]משהו קול ביותר. אוהבים/שונאים ת'צבע?אין לי בעיה איתו,זה הצבע היחדיש היה בבית והיה לי מצברוח של שינוי,אז.. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?אנעראף. איך החדר מעוצב?הוא לא מעוצב.:] מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?גיטרה.דיסקים.
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?ארון בגדים
תופס מקום מיותר. יש לכם שלט על הדלת של החדר?נופ. אם כן-מה כתוב?לא!! אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?היה לי עד לא מזמן:]בעצם,זה כן היה מזמן.לפני 4 שנים בערך.:] אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?יש לי תמנוה אחת שלי עם חברות.כל השאר זה תמונות מאגניבות כאלה. יש לכם פוסטרים?לא
אם כן-של מי/מה?אני רוהצ שיהיה יל,די,נו..
אם לא-למה?כי אני לא מוצאת נחמדים. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מבולגן. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?בדר"כ אבא אומר לי לסדר חצי שנה,עד שבוקר יומשישי אחד אבא שלי מחליט לסדר:]הידד. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?האממ.לי:] יש לך חדר גדול או קטן?קטן
היה טוב.וטוב שהיה

MikeY fReAk

New member
ני..../images/Emo79.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? שיניים מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? טוסט בהנריס
ושהמוכר שהיה שם בפעם הקודמת שהייתי יהיה שוב
מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? "זהו"?
אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? המורה לאנגלית שהיה לי הוא המורה הכי טוב שלימד אותי אי פעם. מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? אמממ מלאכים ושדים בא לכם לספר לי עליו קצת? מי שקרא ספר של דן בראון יודע שאי אפשר להשתמש במילים כדי לתאר, פשוט חייבים לרוץ לספרייה/חנות ספרים ולא להפסיק לקרוא עד שמגיעים לכריכה בצד השני. מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? לתת את ה100$ שלי [מתנה מדוד לבתמצווה] וכאילו להחליף לשקלים..זה לא ממש מטורף, אבל אני שוקלת את זה בימים אלו.. יודעים מיזאת מיתרוש? לא מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? ווווווווואייי...ב2003, נשארנו בקיסריה שבת וביום שישי בקניון שם שיחקנו באולינג [אני ואחי שכפרעליו
] מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? שבוע שעבר, וגם היום אני אראה *נפלאות הסלקום* מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? אמממ אני חולה תמידית..עכשיו אני קצת מצוננת מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? שבועות אתם אוהבים כדורגל? רק לשחק, לא לראות בטלוויזיה-זה משעמם~! מה עדיף: בנים או בנות? תלוי בשביל מה
סוני או מוטורולה? סוני גיימ און בתפוז או ואללה כיף? גיים און!^^ מה הכינוי שלך בתפוז? כאילו..דההה
למה בחרת אותו? כי בתקופה שפתחתי אותו קראו לי ככה:X אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? חשבתי על להחליף כי אני לא ממש פריקית שלו עכשיו אבל כבר מכירים אותי ככה והאמת שלפני כמה חודשים פתחתי חדש אבל _עדיין_ לא שלחו לי את האישור למייל.. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? החלפתי פעם אחת..אבל יש לי כמה כינויים לא פעילים כמה זמן אתה עם הינוי הזה? מינואר 2004 רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כן הכינוי שלך מאגניב? הוא נחמד כזה, לא? הכינוי שלך שולט? :X?! היכנוי שלך שווה? :X?! למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? נערף. יש לכם חדר פרטי? בערך. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? אחי:] איזה צבע החדר שלכם? לבן. אוהבים/שונאים ת'צבע? לא שונאת, אבל בהחלט לא מחבבת.. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? או כתום או ירוק[בהיר] או שחור. אבל שחור זה לא ממש טוב לצבוע איתו תחדר, לא? איך החדר מעוצב? מעוצב?
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? אמממ המיטה שלי?:p מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? ההסקה שתקועה באמצע הקיר ואי אפשר לשים שם דברים..אם הייתי יכולה הייתי מעבירה אותה יותר קרוב למיטה או משו.. יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא, אבל יש מלא סטיקרים:p אם כן-מה כתוב? >< אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לאאאא לאאאאאא ולא!! אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? רק של אחי:) יש לכם פוסטרים? לא:( אני מנסה להשיג אחד יפה באמת. אם כן-של מי/מה? --- אם לא-למה? כי אני לא מוצאת משהו שמוצא חן בעיני מספיק בשביל שאני אתלה אותו על הקיר בחדר. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן
מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני ואמא.. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? ממממ שם לא יעזור לכם.. יש לך חדר גדול או קטן? בינוני

roger4x4

New member
למי יש כוח../images/Emo35.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו|? מה בא לכם לאכול (אם בא לכם)
פאנקייק. מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים
חופש
!
אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם
כן. מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון
ספר ההיפנוט המדהים של מולי מון מאת ג'ורג'יה בינג. בא לכם לספר לי עליו קצת
לא ממש. מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות
צניחה חופשית. יודעים מיזאת מיתרוש
זה ירק
מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג
בפעם האחרונה ששברתי את האצבעות. מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט
לפני חצי שעה. מתי בפעם האחרונה הייתם חולים
לפני חצי שנה. מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס
. אתם אוהבים כדורגל
לא
. מה עדיף: בנים או בנות
תנחשו
סוני או מוטורולה
שניהם. גיימ און בתפוז או ואללה כיף
שניהם חארות. מה הכינוי שלך בתפוז
איזו שאלה... למה בחרת אותו
כי בא לי. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף
הוא בסדר. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך
הראשון והאחרון. כמה זמן אתה עם הכינוי הזה
איזה שנה נראה לי. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס
לא. הכינוי שלך מאגניב
אולי... הכינוי שלך שולט
אולי... היכנוי שלך שווה
אולי... למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום
למנהלת יש לכם חדר פרטי
כן. (והוא מקסים
). אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר
אף אחד. איזה צבע החדר שלכם
כחול וצהוב. אוהבים/שונאים ת'צבע
אוהבים. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה
ירוק ג'ונגל. איך החדר מעוצב
כמו הבורסה... מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו
אין דבר כזה. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה
כול הספרי לימוד. יש לכם שלט על הדלת של החדר
לא. אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון
לא, זה סתם מעפן. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים
לא בחדר הזה. יש לכם פוסטרים
לא. אם לא-למה
כי זה מבאס אותי. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן
מבולגן. מי מסדר
אני. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר
לי.
יש לך חדר גדול או קטן
יחסית, גדול. כמובן שלי אין...

banana jo

New member
:p

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? רמקול מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? לא בא מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? וואאאהווו!! אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? היא בסדר, נחמדה מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? סדרה של 3 ספרים בא לכם לספר לי עליו קצת? לא מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? לקפוץ מעזריאלי, אבל אין תקציב לתשלום לעלייה לגג יודעים מיזאת מיתרוש? אם אני אגיד שכן - תאמינו לי? מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? יום ראשון שעבר, עם הכיתה מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? בקולנוע - לא זוכרת, בבית - כנ"ל מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? יום ראשון מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? לפני שבועיים בערך אתם אוהבים כדורגל? די מה עדיף: בנים או בנות? בואו נחשוב ביחד
.. סוני או מוטורולה? לוידעת גיימ און בתפוז או ואללה כיף? ואללה מה הכינוי שלך בתפוז? banana jo למה בחרת אותו? סתם כי היה פעם ארטיק כזה (בטעם בננה מצופה שוקולד. ew.) אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? התרגלתי
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? דה וואן אנד די אונלי וואן כמה זמן אתה עם הינוי הזה? וואלה אין לי שמץ רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא הכינוי שלך מאגניב? רדו כבר מהכינוי שלי! הכינוי שלך שולט? :\ היכנוי שלך שווה? :/ למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? אנערף יש לכם חדר פרטי? כה אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? --- איזה צבע החדר שלכם? לבן מדכא וטהור, אבל הרהיטים כחולים אוהבים/שונאים ת'צבע? ew. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? צבעוני איך החדר מעוצב? רהיטים כחולים מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? המרפסת הפרטית שלי
משוש חיי
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? שלט לדלת יש לכם שלט על הדלת של החדר? כה. שניים אם כן-מה כתוב? 'החדר של alona', ו'הכניסה להורים אסורה' פוכסה מוכסה אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כה אבל לא מרשים לי חע אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? כי אין לי רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן זו לא מילה מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני/אמא מסדרות, והמנקה מנקה (פשש באמת?!) למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לחברה שלי ג'קי יש לך חדר גדול או קטן? אני מסתפקת בו

L i r a n 5

New member
הנני כאן

בא לכם לספר לי עליו קצת? טוב נו, צופן דה וינצ'י מונח על שולחני, אבל באמת לא קראתי אותו מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? אני סולידי :\ יודעים מיזאת מיתרוש? נופ מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? אממממ לפני חודשיים - שלוש בהרצליה אני חושב מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? אתמול מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? לפני פסח מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? שישי אתם אוהבים כדורגל? כן מה עדיף: בנים או בנות? בנות סוני או מוטורולה? סוני גיימ און בתפוז או ואללה כיף? ואללה כיף מה הכינוי שלך בתפוז? L I R A N 5 למה בחרת אותו? LIRAN5 היה תפוס, והשתמשתי בו פעם בתוכנה פאל טוק. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהב החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? לא החלפתי כמה זמן אתה עם הינוי הזה? שנתיים? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? LIRAN5 הכינוי שלך מאגניב? לא הכינוי שלך שולט? לא היכנוי שלך שווה? לא למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? אין לי שמץ יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? ----- איזה צבע החדר שלכם? לבן אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהב. סולידי כבר אמרתי? אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? הכי נורמלי שיש איך החדר מעוצב? אין וילון, אין פוסטרים, אין תמונות. שולחן מחשב, מיטה, ארון בגדים שהדלת מסתירה, טלוויזיה, שולחן וארון לשטויות מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מחשב מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? החלק העליון של הארון, שנים לא פתחתי אותו, בטח כבר יש שם עכרושים יש לכם שלט על הדלת של החדר? נופ אם כן-מה כתוב? ------ אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? ---- אם לא-למה? זה של פריקים [פריקים, תולי פוסטרים, אמכם הסליחה] רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אמא למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי יש לך חדר גדול או קטן? גדול

Cold As Death

New member
ME../images/Emo111.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו?שוקולד :] מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)?שוקולד מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים?סיגריה? אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם?היא שטן. מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון?לא נראה לי שקראתי בחודש האחרון, אבל את אתגר קרת אני קוראת כל הזמן כי אני תמיד שוכחת מחדש ת'סיפורים
בא לכם לספר לי עליו קצת?על אתגר קרת? הוא מטורף. מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? אורגיה. יודעים מיזאת מיתרוש? האמת? לא. ואני לא רוצה לדעת. מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? מזמןןןן...לפני 3 שנים ככה. מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? הרגע. המספריים של אדוארד.
מתי בפעם האחרונה הייתם חולים?לפני שבוע. מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס?מלווח נחשב? בורקס-בורקס, יום שיש האחרון. אתם אוהבים כדורגל?לא ממש. מה עדיף: בנים או בנות? בנים
מישהו מתנדב למכור לי חבר? ;[ סוני או מוטורולה?לא מעניין :| גיימ און בתפוז או ואללה כיף? גם לא מעניין :| מה הכינוי שלך בתפוז?קולד אס דאט'. למה בחרת אותו?כי ככה. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?הוא נוסטלגי.לא. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?החלפתי המון. כמה זמן אתה עם הינוי הזה?בסביבות השנה וחצי. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?לא נראלי. הכינוי שלך מאגניב?כן. הכינוי שלך שולט?כן. היכנוי שלך שווה?כן. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?לי :] יש לכם חדר פרטי?אכן. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?אני לא. איזה צבע החדר שלכם?לבן. צובעים שבוע הבא. אוהבים/שונאים ת'צבע?לא ממש שונאת אבל הוא נראה כמו שואה אחרי כל הפוסטרים שהיו תלויים עליו. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?כתום. איך החדר מעוצב?ואיך בדיוק אני אמורה להסביר את זה כאן? מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?טלויזיה ומיטה. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?ספריה. יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא. יש סטיקר של הדגנחש אם כן-מה כתוב?אין!!1 אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?מאוד. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?יש לי תמונה ממסוגרת של אחשלי. יש לכם פוסטרים?היו, כולם נזרקו לפח ויוחלפו אחרי הצביעה בלונגים. אם כן-של מי/מה? מהלייב של היהודים, מהלייב של משינה, של סיסטם וקריידל. אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מבולגן. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אני. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?אתם לא מכירים :| יש לך חדר גדול או קטן?גדול מאוד. מי שקרא שישרשר

Cold As Death

New member
לא נו, זה סרט ממש יפה.

הייתי מציאה לך לבוא לראות אותו אצלי בשביל להראות לך שהוא לא כ-ז-ה גרוע. אבל הוא בדיבוב ברוסית :p האמת גם לי הוא עשה טיפה טראומה ובגלל זה הורדתי אותו שוב.

אני יודעת שהוא טוב!|ג'ירפה|

אפילו יש לנו אותו מוקלט איפהשהוא. פשוט,נו,בגיל 6 לראות ת'סרט הזה,זה קצת טראומתי.:] אבל שולט.ביותר. תעני באייסיק,נו.

עונההההה../images/Emo13.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו?מסנגרמזדייןבתחת מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)?בא לי לשתות מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים?אממ אמירההההההה מיכלללללל נראה לי אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם?חחחח איזו שאלה ברור לידיה כפרעליה מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון?שום ספר בא לכם לספר לי עליו קצת?כלום מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות?אמממ לא עולה לי לראש עכשיו יודעים מיזאת מיתרוש?לא מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג?לא זוכרת מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט?אממ לפני כמה ימים מתי בפעם האחרונה הייתם חולים?לפני שבוע או שבועיים הלכתי לבקר בת דודה שלי שעשתה תאונה מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס?בשבת[?] אתם אוהבים כדורגל?אממ בערך מה עדיף: בנים או בנות?בנות בארור אפשר תטלפון שלך בבית[?]{חח זה בצחוק ברור שבנים} סוני או מוטורולה?סוני גיימ און בתפוז או ואללה כיף?וואלה כיף מה הכינוי שלך בתפוז?רינתוש בלסר למה בחרת אותו?חברה המציאה לי אותו אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?להחליף החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?כינוי שני כמה זמן אתה עם הכינוי הזה? אממ צריך לבדוק בכרטיס האישי
רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?לא נראה לי הכינוי שלך מאגניב?לא| הכינוי שלך שולט?לא היכנוי שלך שווה?לא למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?אממ להרבה אנשים אממ לרינת פרי יש לכם חדר פרטי?כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם?אפרסק אוהבים/שונאים ת'צבע?מחבבים אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?בורדו
איך החדר מעוצב?זוועה מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?הפנטר הוורוד מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?הכסא המעצבן שאני יושבת עליו והספריה המכורעת יש לכם שלט על הדלת של החדר?כן אפילו שניים אם כן-מה כתוב?הכניסה לחדר לא מומלצת ומצויר שלד, והשני לא זוכרת הדלת סגורה עכשיו אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?לא יש לכם פוסטרים?לא אם כן-של מי/מה? אם לא-למה?כי אין לי זמן לתלות רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מבולגןןן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אמא ולפעמים אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?לבת דודה שלי יש לך חדר גדול או קטן?בינוני

shiroosh999

New member
עונה. :)

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? מש"צים. מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? שוקולד מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? ברוך שפטרנו. אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? לע. מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? הממ..בת יפתח- נעמי רגן בא לכם לספר לי עליו קצת? ספר מדהים, של מבוגרים.
על חרדיה שהתחתנה עם בנאדם מרביץ לה. מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? ללכת עכשיו ברגל, לתל אביב, לשחות בים. יודעים מיזאת מיתרוש? לע מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? מזמן. מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? עכשיו. =/ מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? בבוקר. אתם אוהבים כדורגל? לע מה עדיף: בנים או בנות? בנות. סוני או מוטורולה? סוני גיימ און בתפוז או ואללה כיף? תפוז מה הכינוי שלך בתפוז? הכינוי הנוכחי. למה בחרת אותו? כי זה היה הכינוי של המייל שלי לפני שנתיים.. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהב אותו. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון שלי. כמה זמן אתה עם הינוי הזה? שנתיים וחצי בערך. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לע הכינוי שלך מאגניב? כה! הכינוי שלך שולט? כה! היכנוי שלך שווה? כה! למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? הממ.. cold as death יש לכם חדר פרטי? כה. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? סגול. אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? שחור לבן, כמו פרה! איך החדר מעוצב? סתם חדר. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? הפרות על המכתבה. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? המכתבה שלי. =/ יש לכם שלט על הדלת של החדר? לע אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לע אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כה יש לכם פוסטרים? לע אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? ככה רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי יש לך חדר גדול או קטן? קטן. היה מאגניב :)

shiroosh999

New member
נראה לך?!

הייתי מציקה לו כשהיה משעמם ולא היה מה לעשות בספרייה.
בכיתה ז'! לירן, לעומתך, אני התבגרתי.

MissNusha

New member
נמפ../images/Emo7.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? חורף מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? די, אני כל כך מלאה לא לדבר איתי על אוכל. מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? אמ... לא סיימתי
אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? אוקי, אני יעתיק לכם את מה שכתבתי בפורום סקרים ושאלונים - בארץ? איכססססס שונאת אותה, קבלו קטע מצחיק- יום ראשון ללימודים, 1.9.2004, המחנכת נותנת רשימת נושאים מי ילמד מה. הכיתה מתפללת "רק שבריז'יט לא תלמד אותנו אנגלית". המורה כותבת על הלוח: אנגלית - קורל. קורל? לא מכירים, מכירים בריז'יט, מכירים יעל. נו טוב מורה חדשה.. לפחות זאת לא בריז'יט. יום שני ללימודים, שעה שניה, שיעור אנגלית, המורה נכנסת לכיתה, הכיתה חוטפת התקף לב, בדלת עומדת בריז'יט. הכיתה: "אבל אמרו לנו שקורל המורה שלנו" בריז'יט: "כן, אני קורל, החלפתי שם"
מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? לא בלי בתי בא לכם לספר לי עליו קצת?אישה אמריקאית נשואה לאיראני יש להם ילדה בת 4 וחצי. האבא מתעקש לסוע לחופשה בת שבועיים באיראן לבקר את המשפחה.. האמא מפחדת שהוא ישאיר אותם שם לנצח אבל החברים מעודיים אותה לנסוע ואומרים שזכותה של הילדה לראות את המשפחה ובלה בלה. מגיעות לאיראן - נמצאות שם שבועיים ביום האחרון האבא מודיע שהן נשארות שם לכל החיים, והן בנות ערובה, והוא מרביץ להן כל הזמן.. אחרי שנתיים של ניסיונות הן לברוח הן מוצאות איזה משו שיכול לעזור להן.. מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? להתחתן בגיל צעיר עם אוסטרלי כדי לגור באוסטרליה. יודעים מיזאת מיתרוש? לא מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג?לא זוכרת מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? לפני כמה ימים מתי בפעם האחרונה הייתם חולים?שבוע בערך מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? לפחות חצי שנה!!!
אתם אוהבים כדורגל? לא מה עדיף: בנים או בנות? בנים. סוני או מוטורולה? לא יודעת גיימ און בתפוז או ואללה כיף?וואלה כיף מה הכינוי שלך בתפוז? missnusha למה בחרת אותו?כי ישבתי שעות והכל היה תפוס אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? שונאת אותו אבל אין לי למה להחליף. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? ה4 כמה זמן אתה עם הינוי הזה? לא יודעת רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כן הכינוי שלך מאגניב?לא הכינוי שלך שולט?לא היכנוי שלך שווה?לא למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לא יודעת יש לכם חדר פרטי?כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? אוסטרליה - לבן, ישראל - תכלת אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? לילך. איך החדר מעוצב? גרוע מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?לא יודעת מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? לא יודעת יש לכם שלט על הדלת של החדר? ישראל - כן אוסטרליה - לא אם כן-מה כתוב? NOA אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?כן יש לכם פוסטרים?לא אם כן-של מי/מה? אם לא-למה?ככה רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולאגן רצח מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? אנה!!!!! יש לך חדר גדול או קטן? ישראל -קטן ומלא, אוסטרליה - ענקי וריק.

SomeTwo

New member
שעמום של לילה?

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? דיש מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? מנהחמה מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? "ביי" אני חושבת אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? כהההה
. היא כזאת מותק. הלוואי שתלמד גם שנה הבאה. היא אמרה שהיא אחות של קלאודיה שיפר
מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? מלאכים ושדים? בא לכם לספר לי עליו קצת? ספר מעולה, הקודם של דן בראון לצופן דה וינצ'י. הדמות הראשית שם מומחית לסמלים הסטוריים ושיט כזה ומתגלה רצח נורא מוזר, אז קוראים לו והוא עוזר לחשוף איזו פעילות של כת שטנית עתיקה וכו'. בינתיים הוא גם מתאהב באיטלקיה חושנית והעניינים שמה מסתבכים. ספר מעורר מחשבה ומפעיל את הדמיון והשכל. יודעים מיזאת מיתרוש? לא מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? לפני חודש בדיוק. מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? אתמול מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? ביום רביעי וזה גלש לחמישי. הייתי על כיסא גלגלים וזה
מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? לפני יומיים. אתם אוהבים כדורגל? אהא מה עדיף: בנים או בנות? בנות סוני או מוטורולה? סוני? גיימ און בתפוז או ואללה כיף? אפ'חד מה הכינוי שלך בתפוז? SomeTwo למה בחרת אותו? כי הוא חביב אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אני אוהבת אותו החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? זה הכינוי השמיני שלי. כמה זמן אתה עם הינוי הזה? כמה חודשים רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? הגיוני הכינוי שלך מאגניב? כן, כשמבינים את הפואנטה הכינוי שלך שולט? אולי היכנוי שלך שווה? יכול להיות למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לא'דע יש לכם חדר פרטי? אהא אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? . איזה צבע החדר שלכם? לבן וקיר ירוק וואש אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? לבן, ועל קיר אחד משהו תלת מימדי בשחור לבן. איך החדר מעוצב? דלת מול חלון שנמצא מעל התחלה של ספריה שגולשת לפינה הימנית ומשם עד לארון. חוזרים לדלת ומשמאל אליה מיטה שעליה רוב הזמן הגיטרה נמצאת ואז שוב חלון. אה. ויש כוורות מעל הספריה, בקיר הסמוך לחלון. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? הגיטרה מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הדרבוקה:S יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא אם כן-מה כתוב? . אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? אהא אבל הורים וזה. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? נופ יש לכם פוסטרים? יש, עוד לא תלויים. אם כן-של מי/מה? אוונסנס, סאם41, נייטוויש, גוד שארלוט, ואת כל השאר זרקתי נדמה לי. אם לא-למה? . רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? החדר מסודר תמיד, חוץ מהספריה. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני, אבל שברתי ת'רגל. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי
יש לך חדר גדול או קטן? קטן אבל מרווח

עונה../images/Emo9.gif

1.מה המילה שעולה לכם בראש עכשיו
בריכה
2. מה בא לכם לאכול [אם בא לכם]
פיצה
3. מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתם מביה"ס ביום האחרון של הלימודים
חווווופש
4. אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהייתה לכם
כן
5. מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון
סודות נעורים
6. בא לכם לספר לי עליו קצת
זה מסופר על כמה חברים שזה בנים ובנות יחד שיוצאיםלכל מיני הרפתקאות בדרך ומספרים על החיים הפרטיים שלהם..
7. מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות
צניחה
8. יודעים מיזאת מיתרוש
לא
9. מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג
בבת מצווה של חברה שלי
10. מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט
ת'אמתי, לא זוכרת
11. מתי בפעם האחרונה הייתם חולים
פווו....ממזמן
12. מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס
ביום שישי לפני שבוע
13. אתם אוהבים כדורגל
לא
14. מה עדיף: בנים או בנות
בנות רוולז
15. סוני או מוטורולה
סוני
16. גיימ און בתפוז או וואלה כיף
ת'אמתי, וואלה כיף
17. מה הכינוי שלך בתפוז
RoNi Is My SuPeRsTaR
18.למה בחרת אותו
כי הוא נחמד
19. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף אותו
אם לא הייתי אוהבת אותו הייתי מחליפה אותו..חישבו בהיגיון
20. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך
החלפתי מכינוי אידיוטי לכינוי מגנווב
21. כמה זמן אתה עם הכינוי הזה
לא זוכרת
22. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס
מלאא פעמים
23. הכינוי שלך מאגניב
מאוווד
24. הכינוי שלך שולט
כן
25. הכינוי שלך שווה
כן
26. למי יש ת'כינוי הכי יפה בפורום
ניתפשר עליי
27. יש לכם חדר פרטי
כן
28. אם לא- עם מי אתם חולקים את החדר
עם עצמי
29. איזה צבע החדר שלכם
כתום אפרסק
30. אוהבים/שונאים ת'צבע
בד"כ כן, אבל כשחדר צבוע בצבע הזה זה ניראה ממש יפה
31. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה, איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה
ורוודד
32. איך החדר מעוצב
יפהה
33. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו
מחשב
34. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשימחה
התיק ביצפר שלי
35. יש לכם שלט על הדלת של החדר
כן
36.אם כן-מה כתוב
החדר של נעם חדר מהאגדות
37. אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון
ממש לא
38. אתם שמים מיסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים
הרבה פעמים
39. יש לכם פוסטרים
כן, ונחשו של מי
40. אם כן-של מי/מה
אווףף הרסתם לי טוב אז יש לי של רוני
41. אם לא-למה
--- 42. רוב הזמן בחדר שלכם מסודר או מבולגן
מסודר
43. מי מסדר
אתם/אמא/מנקה
אני/אנוכי/עצמי
44. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר
לחברה שלי
45. יש לך חדר גדול או קטן
בינוני

ני! ני! ני!

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו??הממ.. מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)??לא בא לי..
מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים??לוזוכרת.. אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם??המממ..בתור מורה לאנגלית לא..אבל בתור מחנכת היא דווקא הייתה סבבה מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון??אחות קטנה/רם אורן בא לכם לספר לי עליו קצת??זה סיפור על שני אחים חרדים, שפתאום ביום בהיר אחד ההורים שלהם מתאבדים ומשם יש שרשרת של בעיות שנופלות עליהם..ספר מאוד מעניין..אני מאוד ממליצה עליו! מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות??תנו לי לחשוב על זה..
יודעים מיזאת מיתרוש??לא.. מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג??לא שיחקתי באוליג אפעם
מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט??אתמול.. מתי בפעם האחרונה הייתם חולים??הממ..ממש ממש חולה, הייתי לפני חודש ככה.. מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס??חחח..לפני חצי שעה
אתם אוהבים כדורגל??הממ.. מה עדיף: בנים או בנות??ברור שבנות!! סוני או מוטורולה??סוני גיימ און בתפוז או וואלה כיף??וואלה כיף מה הכינוי שלך בתפוז??נילחמת בשקט למה בחרת אותו??כי יש כזה שיר של היהודים, מלחמה שקטה..אז זה ממנו
אתה אוהב אותו או רוצה להחליף??אני אוהבת אותו
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך??החלפתי פעם כמה זמן אתה עם הכינוי הזה??הממ..תבדקו בכרטיס אישי.. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס??כן, נילחמת בשקט בלי הי'
הכינוי שלך מאגניב??יאפ
הכינוי שלך שולט??כה
היכנוי שלך שווה??נו מה נסגר?! למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום??המממ..לוידעת:S יש לכם חדר פרטי??יאפ
איזה צבע החדר שלכם??לבן אוהבים/שונאים ת'צבע??לא.. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה??אדום
איך החדר מעוצב??מה הכוונה?! מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו??המממ..הכל! מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה??כלום
יש לכם שלט על הדלת של החדר??יאפ:) אם כן-מה כתוב??החדר של אורטלי אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון??יאפ אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים??המממ..לא..הם האלבומי תמונות
יש לכם פוסטרים??כה אם כן-של מי/מה??אוונסנס, לינקין פארק, חברים, היהודים, שייגעצ, אנה ג'ונסון..ועוד כמה שאני לוזוכרת.. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן??מסודר
מי מסדר? אתם/אמא/מנקה??אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר??מממ.. יש לך חדר גדול או קטן??לא קטן ולא גדול:) בינוני

למעלה