שאלון

אני../images/Emo70.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו?יפה מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? סלט מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? הדבר מי רוצה ארטיק? אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? כן,אני אקח אותה כמורה פרטית שנה הבאה בגלל שהתקדמתי איתה אני משנה את השאלה ל-איזה ספר קראתם בחודש האחרון?-ורוניקה מחליטה למות.. בא לכם לספר לי עליו קצת?שהוא למשוגעים ומיוחדים כמוני....בן אדם רגיל לא יבין אותו מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות?סלטה באוויר יודעים מיזאת מיתרוש? לא.. מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג?בפורים מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט?לפני שבוע MYSTIC RIVER מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? חח כל הזמן..בראש אני פרונואיד מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס?היום ..מיוחד כזה עם בשר בפנים,אמא הכינה אתם אוהבים כדורגל?ממש לא מה עדיף: בנים או בנות?בנות יותר אינטיליגנטיות וחכמות סוני או מוטורולה?סוני מוטורולה סתם דפוק גיימ און בתפוז או ואללה כיף?וואלה ..מצטער מה הכינוי שלך בתפוז?פלוציפר למה בחרת אותו?זה הכינוי שהמציאה לי טליה....אבל היא לא משתמשת בו...זה היה אמור להיות החתול של סינדרלה אבל מסתבר שזה הבן של השטן אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?להחליף זה לא טוב..מאבד מהערך שלו החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?החלפתי...כי היה לי מעצבן לראות את הפרטים הקודמים..חחח כמה זמן אתה עם הינוי הזה?אממ כמה חודשיים..תסתכלו בפרטים רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?לא.. הכינוי שלך מאגניב?אה-אה הכינוי שלך שולט? אה-א היכנוי שלך שווה?אה-אה למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?לי(?) יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?עם מישהו מאגנייב ואחראי לאללה איזה צבע החדר שלכם?לבן..רוצה צהוב אוהבים/שונאים ת'צבע?לא לבן נחמד אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? צהוב אדום איך החדר מעוצב? אממ צריך עוד פריטים שיהיה ממש מעוצב...חכו חכו שנה הבאה חחח מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?אממ כלום.. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? כלום.. יש לכם שלט על הדלת של החדר?לא אם כן-מה כתוב?- אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?לא כי אחרי כמה זמן אני מצטער ..כי הזמן עובר ומשתנים.. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? נופ וחבל.. יש לכם פוסטרים?לאא למי י זמן וכוח להשקיע בפוסטרים של אנשים אחרים? אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? כי זה דפוק...עדיף משהו איכותי וצמאגניב כזה רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מסודר לאללה מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אנייי ושל מי החדר..שלייי.. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?אמממ לא יודע יש לך חדר גדול או קטן? בינונני ומספיק

SabrinaMarshell

New member
אנוכי. ../images/Emo9.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? בוקר.. :-\
מה בא לכם לאכול? המ.. אנ'לא אוכלת בבוקר.. אז מספיק לי קפה. :]
מה הדבר הראשון שאמרתם כשיצאתם מביה"ס ביום האחרון ללימודים? כוסאמא של לילי.
אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיה לכם? יאפ.
הוא היה מקסים.
מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? צופן דה וינצ'י.
בא לכם לספר עליו קצת? המ.. זה ספר נהדר. צריכים לקרוא אותו בכדי להבין כמה.
מה הדבר הכי מטורף שתרצו לעשות? המ. הקדשתי את השנה הזאת לדברים מטורפים ולא יצא לי מזה הרבה טוב. אז אני מוותרת הפעם.
יודעים מי זאת מיתרוש? המ. שומושג.
מתי בפעם אחרונה שיחקתם באולינג? לפני ארבע שנים בערך.
מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? בקולנוע? לא זוכרת. אני שונאת את הקניון שלנו. אבל אתמול ראיתי 'סוף העולם שמאלה' אצל חברה שלי.
מתי בפעם האחרונה הייתם חולים?
עכשיו אני דיי מקוררת. נראה לי שהתקררתי בעבודה. :[
מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? יומשישי שעבר.
אתם אוהבים כדורגל? לא.
מה עדיף: בנים או בנות? בנים.
אבל הם זבל.
סוני או מוטורולה? סוני.
גיימ און בתפוז או וואללה כיף?
המ.. מה זה?
מה הכינוי שלך בתפוז? כמו הכינוי שלי בכל מקום.. Mrs.Sabrina Marshell.
למה בחרתם אותו? חח. בואו לא נדבר על זה.
אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אני מתה עליו. אבל יותר מדי אנשים מכירים אותי בגללו. :[
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? המ.. זה הראשון בשנתיים האחרונות. אבל לפניו היה לי גם משהו..
כמה זמן אתה עם הכינוי הזה? שנה וחצי-שנתיים.
רצית כינוי אחר אבל היה תפוס? לא שזכור לי. :)
הכינוי שלך מאגניב? לא יודעת..
הכינוי שלך שולט? בהחלט.
הכינוי שלך שווה? הוא לא ערס. :[
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? המ.. יש פה מלא חדשים שאנ'לא מכירה.. ומלא כינויים שלא הספקתי לראות. אז לא'דעת.
יש לכם חדר פרטי? בעיקרון, כן. אבל אחותי מתנחלת פה הרבה.
אם לא- עם מי אתם חולקים את החדר? עם אחותי. היא מרגישה קירבה רוחנית לחדר הזה..
איזה צבע החדר שלכם? המ.. מן כתום אפרסק כזה..
אוהבים\שונאים ת'צבע? אני רגילה. אבל הייתי משנה אותו.
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה, איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? המ.. ממ.. ורוד!!!!11 סתם, לא. המ.. אפשר מן תכלת-אפור כזה.. או.. לפחות כתמתם אחר..
איך החדר מעוצב? אוקיי, זה סיפור ארוך. יש לחדר שלי שני גוונים.. אפרסק כהה ואפרסק בהיר.. אני אישית אוהבת את הבהיר יותר.. וביניהם, יש כזה פס, שנשאר מהצבע הקודם של החדר [שהיה של אח שלי] והוא ירוק!!111 כי ההורים החכמים שלי עדיין [כבר שנתיים] לא קנו את הפס הזה כדי שהחדר שלי יראה נורמלי.. אז הוא מקבל מראה כזה של צפונ-ת"א.. זה הזוי. המ.. אה, כן, יש לי מיטה, שולחנמחשב, ארון..
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? המחשב?
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? אחותי. ^_^
יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא, אבל אני שוקלת לעשות- נא לפתוח את הדלת בזהירות! זו דלת הזזה! והיא קצת נשברת אם אתם אגרסיביים.. :-\
אוהבים להדביק סטיקרים? כה, יש לי מלא על המשקוף של הדלת!
אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? המ.. לא.. אבל יש לי בחדר תמונה קצת וממוסגרת כזאת כשהייתי בת שנתיים. :]
יש לכם פוסטרים? לא..
למה? מה למה? איכס פוסטרים!
רוב הזמן, החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר.
מי מסדר? אני. :-\ זונת נקיון.
למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? המ.. לקטי.
יש לך חדר גדול או קטן? המ. הוא גדול. ואני שונאת את זה. יא. סיימתי.

Hadar g

New member
אני

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? למה? מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? לא בא=| וזה חריג ביותר מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? אממ...נראה לי עצוב..ושמרו על קשר...או בעצם...מה יש לשירן?! (הילדה התעלפה=\) אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? לאאא מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? אא...איזה משו של חברה שלי...לא יודעת איך קוראים לו בא לכם לספר לי עליו קצת? נופ. מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? נראה לי צניחה חופשית...למרות שזה לא כזה מטורף... יודעים מיזאת מיתרוש? נופ. מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? שנה וחצי בערך S: מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? שנתיים אם לא יותר בלי עין הרע טפו טפו טפו מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? הרבההה זמן אתם אוהבים כדורגל? נופ. מה עדיף: בנים או בנות? לא עדיף סוני או מוטורולה? וואט? גיימ און בתפוז או ואללה כיף? וואלה כיף=| מה הכינוי שלך בתפוז? Hadar g למה בחרת אותו? כי זה השם שלי.... אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אין לי בעיה איתו... החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה? שנה אולי רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא זוכרת הכינוי שלך מאגניב? נופ הכינוי שלך שולט? נופ היכנוי שלך שווה? נופ למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? האמת שעוד לא ממש התעמקתי בזה.... יש לכם חדר פרטי? אופקורס אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? עם עצמי איזה צבע החדר שלכם? קיר כחול P: אוהבים/שונאים ת'צבע? מתים עליו P: אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? ממ כתום...או ירוק איך החדר מעוצב? לא מעוצב חח מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? אני חושבת...שהמיטה? מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? השולחן. או המחשב.. יש לכם שלט על הדלת של החדר? נופ. אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? נופ. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כעע=] יש לכם פוסטרים? אם כן-של מי/מה? אין ואין אם לא-למה? כי זה מכער ת/חדר לדעתי רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני מסדרת. והמנקה מנקה. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? חברה שלי. טחונה. יש לך חדר גדול או קטן? רגיל....גודל אידאל

Harajuku boY

New member
בא לי גם לפני השינה ../images/Emo3.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? כפית מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? מילקי מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? נגמרו 12 שנה !!
אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? מאוד מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? הפנדורה של שכטר בא לכם לספר לי עליו קצת? לא, אבל אבל את את מתעקשת, זה מדברת על מישהי שעוזבת את הבית ושוכבת עם מישהו וביש להם ילד שהוא מתאהב במישהי אחרת ובסופו של דבר מסתבר שמי שהיא שכבה איתו זה אח שלה ומי שהבן שלה אוהב הוא בעצם אחותה החורגת מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? ללכת לקבן
יודעים מיזאת מיתרוש? לא מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? לפני כמה חודשים..מאז אין לי חברים מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? אתמול מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? אני חולה כל הזמן, על מיכל ועל איתי מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? לפני שבוע אתם אוהבים כדורגל? לא מה עדיף: בנים או בנות? בנותנותנות סוני או מוטורולה? סוני גיימ און בתפוז או ואללה כיף? שום דבר מה הכינוי שלך בתפוז? :S harajuku boy למה בחרת אותו? כי זה שיר של גוון שפעם אהבתי אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? רוצה להחליף, אבל החלפתי יותר מידי החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? ^^ כמה זמן אתה עם הכינוי הזה? חודשיים נראה לי רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כן הכינוי שלך מאגניב? לא הכינוי שלך שולט? לא היכנוי שלך שווה? בא לי עליו בטירוף!!! למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? למנהלת
יש לכם חדר פרטי? לא ממש..עם אחי אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?^ איזה צבע החדר שלכם? תכלת אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהב אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? אפרסק איך החדר מעוצב? משעמם מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מחשב
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? אחי יש לכם שלט על הדלת של החדר? לע אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כע אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? רק אחת..שלי יש לכם פוסטרים? כע אם כן-של מי/מה? בריטני אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר- אמא מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? ^ למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי בעוד 5 שנים
יש לך חדר גדול או קטן? 2 חדרים, אחד בנוני אחד קטן

Cherry I

New member
חדשה, אבל עונה לשאלונים ../images/Emo13.gif

מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? ג'ננה מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? פיצה ופיתה בדואית מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? freedom! אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? ממש לא, כי במקרה היא גם המחנכת שהשעתה אותי מן הלימודים . מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? אני לא קוראת ספרים :| בא לכם לספר לי עליו קצת? >< מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? ממממ....להרוג ערס
יודעים מיזאת מיתרוש? NOT, וזה לא כל כך מלהיב אותי לדעת. מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? ממ..אף פעם לא שיחקתי באולינג :( מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? כיתה ו' חע. שר הטבעות 3: שובו של המלך. עוד מעט נפתח הפאקינג קולנוע בקריית גת, בלעט! מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? ממ.. חורף
מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? היום בצהריים
אתם אוהבים כדורגל? NOT מה עדיף: בנים או בנות? נראה אתכם מחליטים כשהבנים ערסים והבנות פרחות. סוני או מוטורולה? מוטורולה. גיימ און בתפוז או ואללה כיף? וואלה כעף. מה הכינוי שלך בתפוז? cherry למה בחרת אותו? כי אני חובבת דובדבנית קטנה? אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? רק בחרתי אותו >< החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון. כמה זמן אתה עם הינוי הזה? יום אחד :p רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כע. בגלל זה הוספתי I בסוף. הכינוי שלך מאגניב? כע. הכינוי שלך שולט? בארור! היכנוי שלך שווה? יאפ. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לי :p יש לכם חדר פרטי? כע. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? >< איזה צבע החדר שלכם? לבן אוהבים/שונאים ת'צבע? איכ. אני שונאת את החדר שלי בכללי, עוד חודש-חודשיים צריכים לערוך אצלי שיפוצים. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? כתום אפרסק. איך החדר מעוצב? בטעם רע :S מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מחשב. TV. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? האורגן. לא רוצה אותו בחדר. יש לכם שלט על הדלת של החדר? כע. אם כן-מה כתוב? "החדר של דנה"? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? יאפ! הרבה! אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא. יש לכם פוסטרים? היה לי
אם כן-של מי/מה? של בריטני
אם לא-למה? אמרתי, אמור להיות לי שיפוץ >< רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? לרוב אני, לפעמים אמא. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לרוני. יש לך חדר גדול או קטן? ישלי חדר ממוצע

קצת באיחור אבל מה לעשות?

רק עכשיו נכנסתי לפורום הזה,אני חדשה:) מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו?אממ..כלום מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)?לא בא לי אבל כשיהיה בא..אז פיצה.. מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? סוף סוף!! אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? ממש..מה אני יגיד לכם..אחותי לספסל הלימודים חחחחחח מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? לא קוראת ספרים.. בא לכם לספר לי עליו קצת?- מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות?אין כזה..מקסימום..באנג'י.. יודעים מיזאת מיתרוש?לא..חחחחח מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג?לפני שנה שנתיים מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט?לפני 5 שעות.. מתי בפעם האחרונה הייתם חולים?לא זוכרת.. מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס?אתמול בערב:) אתם אוהבים כדורגל?לא מה עדיף: בנים או בנות?בנות! סוני או מוטורולה?אע? גיימ און בתפוז או ואללה כיף?וואלה כיף..האמת בתפוז לא בדקתי חח.. מה הכינוי שלך בתפוז?אממ..בתאל של הצ'אט?דעעע למה בחרת אותו?כי קוראים לי בתאל..ואלה השמות שכתבו לי שנשארו אז בחרתי אותו.. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?לא רוצה להחליף.. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?יש לי שלוש..אבל זה היחידי שאני משתמשת בו כמה זמן אתה עם הינוי הזה?חצי שנה?אפילו יותר.. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?לא.. הכינוי שלך מאגניב?לא.. הכינוי שלך שולט?לדעתי.. היכנוי שלך שווה?לדעתי.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?מאיפה לי? יש לכם חדר פרטי?כהה.. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?- איזה צבע החדר שלכם?לבן אוהבים/שונאים ת'צבע?מה יש לשנוא בו? אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?ורוד איך החדר מעוצב?לא מעוצב.. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?יש לי כלב ענקי- בובה כה? מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?אין לי כזה..אחרת הוא כבר לא היה בחדר.. יש לכם שלט על הדלת של החדר?לאאאאא אם כן-מה כתוב?- אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?לא.. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?כה.. יש לכם פוסטרים?לההה אם כן-של מי/מה? אם לא-למה?ככה בעע ל-מה אני צריכה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?חצי חצי.. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?גם אמא שלי וגם אני.. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?אין.. יש לך חדר גדול או קטן?גדול..

למעלה