שאלות וכאלה.
S Super Alonit New member 16/6/07 #23 ../images/Emo124.gifשאלה גורלית ומרתקת להחריד!../images/Emo35.gif נכון שזה הדבר המצחיק ביותר בעולם כולו? 'כן כן'... אוך, הקטע בסיום רוצח אותי בהתקפי צחוק אכזריים כל פעם מחדש.
../images/Emo124.gifשאלה גורלית ומרתקת להחריד!../images/Emo35.gif נכון שזה הדבר המצחיק ביותר בעולם כולו? 'כן כן'... אוך, הקטע בסיום רוצח אותי בהתקפי צחוק אכזריים כל פעם מחדש.
B blacknwhite New member 16/6/07 #28 גם אותי זה ממש ממש הצחיק!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ה"כן, כן.." בסוף באמת מבדר
S Shusho New member 16/6/07 #29 זה לא ממש חדש ../images/Emo12.gif רחמים על הצוואר שלה בוסף הראש שלה יפול באמצע ההופעה
L Liquid Dreams New member 16/6/07 #30 XDDD רואים שפה היא בלי פוטושופ? היא עדיין לבנה מדי! אבל יש לה קול נחמדD:
M mary06 New member 16/6/07 #31 חחח היא שוודית! ואם היא לא היגרה לשם מאפריקה, זה טבעי שהיא תהיה לבנה כזאת.. אוף אתם מחפשים אותה..ככה היא תבלוט בקליפים האפלים שלהם
חחח היא שוודית! ואם היא לא היגרה לשם מאפריקה, זה טבעי שהיא תהיה לבנה כזאת.. אוף אתם מחפשים אותה..ככה היא תבלוט בקליפים האפלים שלהם
L Liquid Dreams New member 16/6/07 #33 גם אני שוודית, אני לא קרובה ללובן הזהXD וגם לא אף אחד מהמשפחה שאני מכירהXP
T The Phantom Agony New member 17/6/07 #36 אין דבר כזה לבנה מידי! עד שזה מגיע ללהראות כמו דף נייר אבל לא משנהXD עור בהיר בהיר זה סקסי
B BrowN EyeD GirL1 New member 16/6/07 #32 ../images/Emo6.gif מי כתב לה ת'טקסט? היא נשמעת כמו גננת שמדברת אל ילדים מפגריםXD אבל היי,היא חמודה