אף אחד כאן לא יודע שנייטוויש באים לארץ? ב6.10 בהאנגר 11
S Simbelmyne New member 26/6/07 #20 הופעה של נייטוויש? אומג! הבנתי שהם מגיעים באוקטובר לישראל, הייתי שמחה לדעת מתי לדעתכם יהיה התאריך ההתחלתי לרכוש כרטיסים, או לפי הערכתם, כמה יעלה כרטיס (שאני אחסוך כבר מעכשיו P תודה!
הופעה של נייטוויש? אומג! הבנתי שהם מגיעים באוקטובר לישראל, הייתי שמחה לדעת מתי לדעתכם יהיה התאריך ההתחלתי לרכוש כרטיסים, או לפי הערכתם, כמה יעלה כרטיס (שאני אחסוך כבר מעכשיו P תודה!
L Lily SonataArctica New member 26/6/07 #21 לא נראה לי שזה יעלה יותר מ250 ואני מניחה שבקרוב נשמע יותר פרטים על מכירת הכרטיסים...
I Itay Simons New member 26/6/07 #4 ../images/Emo2.gif מה?!?!?! OMG!!!!! איפה קונים כרטיסים??? אני כ"כ שם!!!
S Shusho New member 26/6/07 #5 תודה על העדכון!!!!!!! מן הסתם אנחנו כבר יודעים על זה, תעבור כמה דפים אחורה בפורום
S stifler3 New member 26/6/07 #8 חחח נראה לך אני שונא לחפש דברים בפורומים חשבתי שאתם לא יודעים אז אמרתי מה אני יעשה
T The Cat Woman New member 27/6/07 #63 טוב הלב של אנשים... פשוט נוגע לי! חבל שבגלל העצלנות שלך אתה סתם יוצא עכשיו מטומטם לחלוטין.
S Shusho New member 26/6/07 #16 למען האמת האווירה בפורום מטאל די... לא נעימה ואני לא קוראת שם אפילו. ואם הפורום יהפוך לכזה (ובזמן האחרון יש הרגשה של PMS אחד ארוך לכולם) אני גם לא אקרא פה...
למען האמת האווירה בפורום מטאל די... לא נעימה ואני לא קוראת שם אפילו. ואם הפורום יהפוך לכזה (ובזמן האחרון יש הרגשה של PMS אחד ארוך לכולם) אני גם לא אקרא פה...
I Itay Simons New member 26/6/07 #17 צחקתי אבל אם בת אל תקפוץ לביקור קצר יהיה משעשע. וכן, נראה לי שכולם פה בPMS לאחרונה
B blacknwhite New member 26/6/07 #9 מה? וואו, תודה שאמרת לנו!!../images/Emo2.gif לא הייתי יודעת בלעדיך!!! עזוב את זה שפתחתי נושא בדיוק על זה לפני חודש בערך... מה היינו עושים בלעדיך? הכל ברוח טובה, כן?
מה? וואו, תודה שאמרת לנו!!../images/Emo2.gif לא הייתי יודעת בלעדיך!!! עזוב את זה שפתחתי נושא בדיוק על זה לפני חודש בערך... מה היינו עושים בלעדיך? הכל ברוח טובה, כן?
B blacknwhite New member 26/6/07 #19 הו, אמרתי בסוף שהכל ברוח טובה../images/Emo9.gif מצטערת אם פגעתי בך
S stifler3 New member 26/6/07 #13 אם אתם כאלה מבינים אז תגידו לי איך אני מוצא כרטיס.. אם יש ביכלל בנתיים