שאלות, מענות, טענות.

Super Alonit

New member
מה רע? אוונסנס טובים.

נו, איימי לי טובה, אף אחד מהם לא מחזיק יתר מדי זמן שם.
הם קליטים וכייפים. זה שהם ממוסחרים לא הופך אותם ללהקה פחות טובה (רק טיפ-טיפה, נו). אתם חיים לפי זה שכל מיני 'פק"צות' אוהבות אוונסנס, אז הם לא מספיק מגניבים בשבילכם ואתם 'צריכים עזרה' אם אתם אוהבים אותם. זה מזה בולשיט. די להכנע לדעות העקומות של הסביבה שלכם. אוהבים משהו? שיהיה לכם בכיף. לא אוהבים משהו? אף אחד לא מכריח אתכם, רק אל תגרמו לכל שאר העולם לחיות בטראומות. הדר, תשמעי אוונסנס בכיף שלך ודי לשים זין על מה שאחרים חושבים. למה את צריכה עזרה אם את נהנית ממוזיקה שהיא לא מטאל? מה, זה מוריד מערכך? מקלקל לך את המוניטין? מה זה הבולשיט הזה?

danduuu

New member
../images/Emo45.gifצודקת כ"כ.

כל אחד שומע מה שבא לו, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. גם אני שומעת דברים שאנשים אחרים לא אוהבים, אבל מה, אני שמה זין על מה שאחרים חושבים. אם אני אוהבת וכיף לי וטוב לי לשמוע את זה, אני אשמע את זה. כי זה כל העיקרון של המוזיקה. לעשות לך טוב. וכל אחד יכול לבחור מה אוהב ומה לא.

en li shem 7

New member
אין לי בדיוק מה להגיב../images/Emo6.gif

אני לא שמה על מה שאחרים חושבים. מה שאני עושה טוב לי, וככה זה
. זה היה בצחוקP: לא יותר מזה... (וכתבתי גם בשרשור אחר על טראנס אהוב או משהו כזה..שיקפצו לי
). קוקית:]
.

Brombit

New member
טוב, אז יופי :) ../images/Emo115.gif

אני באמת חשבתי שאת מתכוונת לזה

stifler3

New member
נייטוויש פי 4 יותר טובים מאוונסנס אבל גמאני

קינאתי במי שהיה שם לא נוראא נוו

e b 2 2

New member
מה??

NW זה חיקוי עלוב של אוונסנס...אז מה אם השירים של אוונ נורא דומים??? אז מה אם באיזה 13 שנה שיש אוונ הם נוציאו רק שני אלבומים?? אז מה אם NW הקליטו כמעט את כל האלבום האחרון שלהם עם אןרקסטה?? תכלס אוונ פי שמונה יותר טוב אין לייחס שום רצינות לתגובה שקראתם לפני שניות מספר..הכותב היה מתוסכל מכך שאנשים חושבים כי אוונסנס האמריקאים יותר טובים מNW הפינים והוציא את זעמו כאן EvanX54548754984548945348674534687635468764847564676874548768786=nightiwhs

LadySilkworm

New member
OOOOOOOOO:

אני צופה סקילה. ;) רציני? להשוות להקות זה כמו להשוות בין מאכלים- הכל הולך לפי הטעם האישי. והטעם האישי שלי קובע שנייטוויש הרבה יותר טובים מאוונסנס מכמה סיבות שאין לי ממש זמן לפרט עליהן.

למה אתה טיפש?

תיקון קל - שלושה אלבומים וכמה דמואים וEP'S. נייטוויש באמת מעולים, ואני לא הולכת להשוות בין שתי הלהקות כי המוזיקה שכל אחת עושה שונה בצורה רצינית מהאחרת וההשוואה הזו מטומטמת. אז מה אם נייטוויש הקליטו את האלבום שלהם עם אורקסטרה? לא כל דבר שלדעתך הוא טוב או יפה או לאיודעת מה, מתאים לכל להקה, וכנראה שזה לא מתאים לאוונסנס. לסיכום, אין מה להשוות בכלל (לכל כיוון) כי אין דמיון בין שתי הלהקות ודי כבר להיות טיפשים! >_< (אין לי שום דבר אישי נגדך, רק נגד ההודעה המטומטמת שלך)

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif צודקת

אין מקום להשוואה פה.. ביעקר שהלהקות באות מסגנון שונה... :]

Amir Noy

New member
7000 איש

בעמידה ובמושבים מעריכים כה 7000-8000 איש D: היתה הופעה אדירה!!! :)

למעלה