לזוג המקסים
ק קוקילידה23 New member 6/7/10 #19 מלאכית את מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif רעיון מקסים השרשור הזה ינעץ ממש בקרוב ומחר אני אוסיף את האוצר שלי אוהבת
מלאכית את מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif רעיון מקסים השרשור הזה ינעץ ממש בקרוב ומחר אני אוסיף את האוצר שלי אוהבת
ע ענת בנטוב New member 7/7/10 #34 מלאכיית איזה יופי של רעיון ועיצובים נהדרים העלית כאן וגם של המשתתפים האחרים - ממש תענוג לצפות אני אכין כמה משלי ואעלה בהמשך
מלאכיית איזה יופי של רעיון ועיצובים נהדרים העלית כאן וגם של המשתתפים האחרים - ממש תענוג לצפות אני אכין כמה משלי ואעלה בהמשך
A afunit007 New member 8/7/10 #42 אני יודעת שזו לא הזמנה, אבל כן חתונה... זה פרח שעשיתי לחברה לחתונה שלה
A afunit007 New member 10/7/10 #47 תודה!!! זה םרח לראש. את מוזמנת להיכנס לבלוג שלי, יש שם כמה זו ההתמכרות האחרונה שלי הפרחים הללו. אני עוסקת בכל הזא ליד (והרבה דברים באים לידי לאחרונה) אבל בעיקרון אני סתם לומדת לתואר ראשון בפסיכולוגיה
תודה!!! זה םרח לראש. את מוזמנת להיכנס לבלוג שלי, יש שם כמה זו ההתמכרות האחרונה שלי הפרחים הללו. אני עוסקת בכל הזא ליד (והרבה דברים באים לידי לאחרונה) אבל בעיקרון אני סתם לומדת לתואר ראשון בפסיכולוגיה
O openu4u New member 11/7/10 #50 שאלה בנוגע לעיצוב הזמנה לחתונה היי, בעלי לעתיד עיצב לנו הזמנה בעזרת צייר של windows ושמר את התמונה כJPG. איך אנו יכולים לדעתם אם מבחינת הגודל והעיצוב זה מספיק טוב בשביל להעביר לבית דפוס אנחנו צריכים 300 DPI וגודל הזמנה 12 על 18. לעזרתכם אודה
שאלה בנוגע לעיצוב הזמנה לחתונה היי, בעלי לעתיד עיצב לנו הזמנה בעזרת צייר של windows ושמר את התמונה כJPG. איך אנו יכולים לדעתם אם מבחינת הגודל והעיצוב זה מספיק טוב בשביל להעביר לבית דפוס אנחנו צריכים 300 DPI וגודל הזמנה 12 על 18. לעזרתכם אודה
מ מלאכיית New member 11/7/10 #51 המלצה שלי, תשאלו בבית דפוס! יש מצב שהציור לא מספיק גדול אבל הם יכולים לעזור לכם לשנות..