שימו לב- נייטוויש זקוקים לכם!

TheImpactBoy

New member
../images/Emo124.gifשימו לב- נייטוויש זקוקים לכם!

*מצטער מראש על ההודעה הנעוצה* בואו נתחיל, כמו שאתם יודעים, חודש הבא נייטוויש מגיעים לארץ. וכמו שאתם יודעים שנית, מצב היחצנות בארץ סאקס. ביג טיים סאקס. אנו (אני, איתי, נייטוויש, הנהלת נייטוויש, הנהלת תפוז) זקוקים לראשים גאוניים מכל קצבי תבל- איך אנו מייחצנים ומפיצים לכלל עם-ישראל, לכל תווך הגילאים שאוהדים את הלהקה, שנייטוויש מגיעים חודש הבא להופעה? שימו לב ,לא סתם אני פתחתי הודעה זאת, זה חשוב. זרקו כמה שיותר טיפים ודונו על זה עד שיצא המיץ! ובלי יותר מידי שאלות

הרעיונות שעלו בינתיים:

* לחלק פלייארים בהופעות/מסיבות בסצנה. * לפרסם בפורומים רנדומליים שעשויים להיות בהם אנשים שאוהבים את נייטוויש. * לפזר סתם ככה בבצפר או לחלק לאנשים שנראים שיתעניינו בזה. לחיילים אותו דבר רק בבסיס. באמת כדאי שנשקיע בזה כמה שאנחנו יכולים. שלא יבטלנו לנו את ההופעה או משהו. ראיתי שכמה אנשים פה מתכננים להיפגש בתל אביב שבוע הבא, אולי ניקח ממטאליסט/UFO פלייארים וננסה לחלק את זה לאנשים כבר שם?

עוד משהו,

אנחנו חושבים על לפנות לרדיו, יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יש למישהו קשרים? רועי, אני זוכרת שאמרת פעם משהו בקשר לתוכנית שיש לך ברדיו, תוכל לפרסם שם?

היויו

New member
אני יכול לנסות לפרסם אצלנו בעבודה

6000 עובדים בארץ,חלקם צעירים ממני ולחלקם ילדים בגילאים הנכונים לNW. אם יעשו איזשהו מבצע (נניח 10% הנחה או משהו ,הרי לישראכארט עשו 40%) בטוח זה יהיה יותר אטרקטיבי וימשוך את העין אצלנו. מעבר לזה,אני יכול לנסות לדבר עם חבר שלי, אולי הוא יוכל לעשות משהו,הוא בתחום הפרסום.

lacrimosa girl

New member
ממ

אני אישית שנה שעברה בבגרויות ובמתכונות שלי, כתבתי על כל שולחן שישבתי בו ושלא היה באחת הכיתות של השכבה שלי את התאריך של ההופעה, כתובת האתר של נייט ודרישה מהאדם להכנס לפורום. כל פעם שנסעתי ברכבת/אוטובוס השארתי על המושב/שולחן דף נייר עם אותם פרטים. וכמובן פמפמתי לכל בנאדם שהתלהב מדסקים של נייט אם ראיתי כזה בחנות מוזיקה [ליתר דיוק כל אחד שהתלהב ממטאל בכללי
], וכל בנאדם שהתלהב מהחולצה שלי, או פנה אלי וביקש לשמוע איתי באוזניות ב3 חודשים האחרונים. מה עוד אפשר לעשות, ברמה האישית, חוץ מזה? =/

Super Alonit

New member
אני גם אתחיל לכתוב על שולחנות

ועל קירות בכיתות, זה עשוי לעזור:] אחלה רעיון!

LadySilkworm

New member
יואו, דווקא אתמול בקורס צילום

מישהו דיבר עם מישהי שאולי הוא יילך להופעה של נייטוויש.. וזה היה מפתיע, ואפילו ניסיתי לדבר אבל לא שמעו אותי. P: בכל אופן.. אפשר לדעת בשביל מה צריך יחצנות? כאילו, אני לא ממש מבינה בדברים האלה. אפשר לשלוח מכתב למעריב לנוער או לעיתון תרבות של ידיעות או מעריב כדי לפרסם [אל תשללו ישר].

LadySilkworm

New member
ועכשיו גם עלה לי רעיון עם יאיר

אפשר לפרסם בישראבלוג, יש שם קהל ענק!

LadySilkworm

New member
אני אעזור לך..

תגידי לי מה את עושה. אני תכננתי לנסח תגובה ולהגיב בכל הבלוגים.

lacrimosa girl

New member
ממ פתחתי,

צריך לעדכן פוסט על הלהקה בכללי ועל ההופעה,+ פרטים והכל.

למעלה