שימו לב- נייטוויש זקוקים לכם!

Super Alonit

New member
אתם גאונים! אני מפרסמת בפורום שלי בכללי

אבל פורום רק ללהקה יכול להעלות את רמת הפירסום בהרבה!

צריך יחצנות בגלל שאין כמעט בכלל פרסום של זה,

אז כל מי שלא נמצא ממש בתוך הסצנה ומכיר את מטאליסט/ביקר באתר הרישמי ובדק בעצמו, פשוט לא שומע על ההופעה. גם בהופעה של ת'ריון+דיסטורטד+דרקוניין היו פחות אנשים מהמתוכנן, הם הזמינו מקום שיש בו הגבלה של 2300 אנשים ובאו רק בסביבות ה1000, נייטוויש יותר מפורסמים מהלהקות האלו, אבל הם לא קיבלו את הפרסום הנחוץ. ופה אנחנו נכנסים לתמונה. בחו"ל יש נציג פרומושיין של כל להקה, כל התפקיד שלו זה רק לדאוג ולגרום להם להיות כמה שיותר מפורסמים, בארץ זה פשוט לא קיים. (ומתוך שיחות עם אנשים מחו"ל, הם היו ממש מופתעים לשמוע על זה). אז אם אנחנו לא רוצים שיבטלו לנו את ההופעה, אז אנחנו באמת צריכים לעשות משהו. אל תשכחו גם שאם זה יצליח זה יכול לגרום לעוד הרבה להקות להגיע, אם זה יכשל... בוא נגיד את זה ככה, הלהקות האחרות לא יתלהבו כל כך להגיע.

ש נ י1

New member
רעיון קטן

אפשר לבקש מהדרן מלא פוסטרים של ההופעה ולהדביק אותם במקומות שונים. אני גרה קרוב לנתניה ולא אכפת לי להדביק שם. וכשאני אומרת להדביק בכל מני מקומות אני מתכוונת ממש לפוצץ את העיר (טוב, לא יותר מדי כדי לא לעצבן
) כי ראיתי איפושהו מודעה על ההופעה אבל זה היה מודבר באיזה חור ובטח אף אחד לא שם לב. נראה לי שהדרן וסכימו לתת פוסטרים כי ככה יותר אנשים יקנו אצלם כרטיסים... בכל אופן, נראה לכם שיש מצב שהם שולחים לי (ולמי שרוצה) בדואר? כי זה סיפור בשבילי להגיע לתל אביב (למרות שאם מישהו יצטרף אליי זה יהיה יותר נחמד
).

אני אשמח לעזור לך :]

הבעיה היא שהדרן קמצנים משהו, לפי מה שהבנתי הם לא מביאים פוסטרים, וגם דיי מתקמצנים על הפלייארים... בUFO הם נגמרו כולם ובמטאליסט מעולם לא היה. (ואורי הסתכל עליי בכזה מבט מוזר כששאלתי :S)

ש נ י1

New member
אני מוכנה להתקשר אליהם מחר

אבל אני צריכה לדעת איזו כמות נצטרך (קשה לי להעריך
) סך הכל יש להם גם אינטרס קטן לפרסם את זה ועדיף להם שזה יהיה עם הפוסטרים שלהם כי כתוב עליהם את כתובת האתר (או הטלפון). אני יכולה חוץ מנתניה לשים גם באבן יהודה (למרות שאני בספק כמה אנשים פה מכירים אותם
) וכל אחד יכול לשים במקום שהוא גר.. בקיצור, כמה בערך לבקש מהם?

כמה שהם יסכימו לתת לך...

כמה שיותר יותר טוב :] יותר שווה אבל להשקיע באיזורים כמו תל אביב, נתניה וכו' שמסתובבים בהם הרבה אנשים מבמקומות קטנים שכנראה לא יראו אותם יותר מידי. למרות שאולי במרכז אבן יהודה איפה שיש את הדברים המרכזיים יכול להיות נחמד לתלות פוסטר אחד או שניים :] את החלק הגדול בכל מקרה הייתי משאירה לתל אביב...

ש נ י1

New member
זה בגלל שהתברכתי לגיר במקום הומה כמו אבן יהוד

ה
אבל הכוונה היא באמת לתלות את הרוב בערין גדולות, במקומות עם הרבה אנשים וכ'ו. בקיצו אני מחכה לעידכונים בקר להודעה למטה. יש גם את הקטע שצריך להגיע לאסוף את הפוסטרים (אני מניחה
) כי הם בטח לא יסכימו לשלוח..

למעלה