שימו
, שימו

YulaShpil

New member
../images/Emo124.gif שימו ../images/Emo23.gif, שימו ../images/Emo23.gif

אתם עומדים להיות עדים לרגע הסטורי בפורומינו הקט! לקראת יומולדת שנתיים לפורום זה, החלטתי לחגוג עם מאורע הסטורי, שמעולם לא קרה כאן! האם אתם יכולים לנחש? לגלות לכם רמז? זה קשור במישהו מכם, גולשים יקרים. מישהו מכם עומד להיות אדום...

YulaShpil

New member
"../images/Emo79.gifבאמצע היום הצבע הכחול"

"
פגש ברחוב בצבע האדום"... אז כמו שהבנתם, חברות וחברים, מהיום יש לנו ניק אדום בפורום, ושמו: glitter8 והעונה לניק זה, כמובן, היא ענבל! אני חושבת שכולם פה יסכימו איתי שלאור מאמציה הרבים למען הפורום, ולמען דויד בעצמו, ובכלל למען כולנו, מגיעה לה אות תודה, ותואר של כבוד מטעם הפורום. לפיכך נפרס השטיח האדום, נשמעה תרועת החצוצרות, והתפזרו הקונפטי: I pronounce you, Inbali - glitter8 בעלת התואר: אדומת הפורום לשם כבוד

YulaShpil

New member
ועכשיו בטח ישאלו: מה זה אומר?

אז זה בדיוק מה שאמרתי קודם: זהו תואר של כבוד, כהוקרה על מאמציה הרבים של ענבל לטובת הפורום וחבריו. זה אומר שלענבל, מבחינתי, יש ידע בנושא המשותף שלנו (מי זריז וינחש מהו?
), והיא הוכיחה עצמה במעשים ומאמצים רבים כחברת פורום מכובדה, ועל כך יש לתת לה את הכבוד. אז המשיכי כך, ענבל, ושנמשיך לקרוא מפרי מקלדתך את הסיקורים הנפלאים שלך

glitter8

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo97.gif../images/Emo15.gif../images/Emo140.gifתודה רבה!

my pleasure, i feel honored to have such dedecated group of friends becoming fans
ענבלי

lile0

New member
קצת קרדיט... ../images/Emo9.gif

אנחנו גולשים גם בפורומים אמיתיים (מעל 5 משתתפים
),

glitter8

New member
ואגב מתי יומולדת שנתיים?

נחגוג בתופים, במחולות...!!! אוי, אני אדומה!! כנראה שזו אני !!

YulaShpil

New member
ההודעה הראשונה בפורום:

בתאריך ה-13/9/2004, ממש כאן. אז בהחלט צריך כבר לתכנן את חגיגות השנתיים! ומכיוון שזה ממש שבוע לפני החגים, אני מתנדבת להביא עוגת דבש

וואלה תתחדשי...

בהחלט הרווחת אותו ביושר. (יעל, אל תמחקי לי את ההודעה כי כתבתי "וואלה" וזה נוגד את תקנון "תפוז")

lile0

New member
אני מגיבה

אין לי מה להגיד, סתם שלא תרגיש מוזנח :)

handlessman

New member
מה, אבל זה גדול!

אוהד אמר Let's not START, ש-start זה גם שם של אתר, אז שאלתי למה לא, כאילו Y not? אז הפכתי את זה ל-Y net!! בבעעעע שונא להסביר בדיחות, אבל מה לעשות - A man is got to do what a man is got to do when he got to do

למעלה