שימו
, שימו

popikon23

New member
../images/Emo20.gifמזל טוב../images/Emo20.gif

אכן חברת הפורום הראויה לכך ביותר!

glitter8

New member
ושוב תודה..../images/Emo24.gif

שלום לך הילה, מזמן לא ראינו אותך במחוזותינו!! טוב את בטח עסוקה.. אז איך מתקדמות ההכנות לחתונה? כבר עשית דיאטה?.חחח
ואגב סליחה שלא הייתי כאן אתמול , הייתי שקועה בישיבות מורים ובלקשט את הכיתה ובללמוד על תופעות פוסט טראומה כדי לדעת איך להתמודד עם בעיות של תלמידים בעקבות המלחמה....אז עכשיו אני כבר רבע פסיכולוגית.... וכבר מתחילה לתכנן את חגי תשרי.. אז רק קפצתי לראות מה שלומכם...מחר בערב חוזרת לתל אביב , לסופשבוע אחרון , אז כולם מוזמנים לבוא להגיד שלום!!

YulaShpil

New member
הילמה? דיאטה??

תורידי ממנה גרם אחד, והיא כבר לא קיימת
הילה, מה קורה באמת? ספרי לנו קצת מחוויותיך בהכנות לחתונה.

glitter8

New member
הלו...צוחקים...

אז יופי, יש כבר כינוי גם להילה...שחיפית הפורום...

H I L A M A

New member
מי שמדבר

יא גפרורון. מספיק עם השטויות. אני הילה (מקסימום הילמה )וזהו! וכן, יש הזמנות...

H I L A M A

New member
ה צ י ל ו

הי, אני משתגעת מכל ההכנות האלה ובא לי פשוט להתפטר. אבל חוץ מזה כבר בחרתי שמלה וגם יש צלם ודי.ג'י בדרך ממממ ומה שכחתי?! לא יודעת כבר, די בסדר נראה לי. העיקר שיש חתן וכלה לא? בקיצור, תודה על ההתעניינות ותסלחו לי שאני לא מגיבה הרבה בפורום (לא שהייתם רגילים לראות אותי כ"כ הרבה פה). יאללה, אני חוזרת למירוץ. קרן, מה איתך? כבר סגרתם מקום?

glitter8

New member
שכחת בר אקטיבי....../images/Emo48.gif

וגם...רקדניות גוגו, הפרחת יונים, זיקוקים,מעגל מתופפים,(טבעות,קניתם?) רב, גם כדאי שיהיה, סידור פרחים,מאפרת ומעצב שיער, סיבוב חלוקת הזמנות לכל הדודים,רשימת חתונה למקרה שאתם גם רוצים מתנות שלא נראות כמו צ'ק...ולא לשכוח עוד ביקור אצל הקוסמטיקאית לסידור גבות... בקיצור, תהני מההכנות...זה רק פעם אחת....
שיר לחופה, בחרתם?

handlessman

New member
חחחח ענבל מאיפה הניסיון הזה?

רוצה לספר לנו משהו? כי זה פשוט נראה כאילו כבר עברת אירוע כזה או משהו... שיר לחופה, חשבתי שהיא בחרה את האישה שאיתי לא? אה, ושכחת עוד דבר אחד - רשימת נקמות!

popikon23

New member
רשימת נקמות, מה זה?

ולגבי הרשימה, ענבל באמת הפתעת. הרגשתי די בעניינים עד הרשימה שלך אבל עכשיו אני מבינה שלא ממש
והילה- המון בהצלחה עם ההכנות, באמת תשתדלי להנות מהן כמה שאפשר כי זה כבר נגמר. אנחנו עדיין לא קבענו תאריך.

handlessman

New member
איך אני יודע ואת לא???

רשימה של כאלה שרשמו סכומים נמוכים בצ'ק, ולזכור לנקום בהם על כך בחתונה שלהם / כל אירוע אחר!

glitter8

New member
הנסיון זה בגלל....

שיש לי קריירה סודית של צלמת חתונות, ואני משתדלת ללוות את הזוג בכל השלבים של אירגון החתונה (עם מצלמת הוידאו כמובן) לכן כבר נהייתי דוקטורית בענייני חתונות, החל מבחירת החתן..(חחח...סתם...בזה אני לא מבינה כלום..) עד סידור הפפיון למלצרים באולם... ולא עמריקי...טרם עברתי את האירוע הנ"ל על בשרי...בקיצור קרן, אם את צריכה טיפים אני פה בשבילך, ויש הרבה דברים שכדאי לדעת כדי לחסוך כאב ראש מיותר , (וגם כסף...) ואגב, הפרחת יונים זה לא חובה... העיקר זה כמובן להנות מהיום הזה!!

למעלה