היי לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
הפורום לא הכי התעדכן... מה הענינים?? גם אני הכנתי סיפור עם סמיילים (*כל הזכויות שמורות לשלי החמודה$$*) אוקיי, אז מקווה שתהנו: *שלי מקווה שלא תכעסי שהעתקתי ממך* ועוד-*אנחנו יכולים לפתוח שירשור סיפורים כאלה! זה יהיה מגניב...תשרשרו את דעתכם על הסיפור ועל ההצעה* טוב טוב הנה הסיפור כבר...אני יודעת שאני מבלבלת לכם ת´מוח.. פעם הייתה אישה צעירה בעיירה נידחת. רדופת
. היו שם לא הרבה אנשים, והם היו גם מאוד מוזרים
ה
היפה והמתבגרת, חיפשה
שיהיה
(נחמד),
,
, וגם קצת חוש הומור. אז היא החליטה לצאת לחפש נער נחמד ועונה על התיאורים שהיא החליטה עליהם. אז היא הלכה בכיכר ופתאום ראתה בחור מגיע עם כמה ח´ברה. היא נגשה אליו ואמרה ל
: היי, אני אליזבת, איך קוראים לך? שאלה
.
ענה: שלום לך...בובה, והסתכל עליה מלמעלה למטה.
הייתה
, וברחה משם מהר. לאחר מכן היא ירדה לשוק כדי לקנות ביצים ו-
. בדרך היא חלפה על-פני פאב רועש ונכנסה "אולי כאן אני אמצא חבר?" היא תהתה. בזמן שהיא סיירה בפאב היא ראתה הרבה
, ונבהלה. בסוף היא ראתה את ה
היא חשבה שאולי הוא מתאים לה. היא נגשה אליו והם שוחחו. "רוצה
??" הוא אמר בקול גברי. היא ענתה לו בפחד: "אממ...לא אני לא שותה
" ה
אמר לה: "אז מה את שותה??
?!?! היא נעלבה וברחה משם. בסוף היא הגיעה
ורצה למיטתה. "למה אני לא מצליחה למצוא חבר" היא
. "מה רע בי"? ואז בחלון הציץ
שעבר. הוא דפק על החלון, "את בסדר?" היא הסתכלה סביב ולא הבינה מי קרא לה. עוד דפיקה קלה על החלון והוא שאל: סליחה, את בסדר גבירתי"? היא ראתה אותו ואמרה לו "תעזוב אותי!" הוא אמר לה שהיא מאוד יפה, ושאל אם יש לה חבר. היא הסתכלה עליו במבט מוזר, ואמרה לו: "לא, אני לא מצליחה למצוא חבר, אני לא יודעת למה, כל האנשים רעים, או קשוחים או..או.." הוא שאל אם אפשר להכנס, והיא פתחה לו את החלון. "את יפה מאוד" הוא אמר לה. "באמת?!" היא שאלה במבט המום. הוא נתן לה
על הלחי. ואמר לה: "בואי איתי". "טוב, אין לי מה להפסיד". הוא נסע איתה ב
והיא נרדמה ב
. שכהיא קמה היא ראתה עיר גדולה עם מלא חנויות. היא אמרה: "איפה אני?" הוא אמר לה: "בעיר הגדולה" "מה?" היא שאלה. הוא השיב: "בניו-יורק!" הוא ירד וקנה לשניהם
, והוא נתן לה
בפה. ביום למחרת הוא הביא לה
. היא פתחה את המתנה ובה הייתה טבעת נישואים יפיפה
היא הסכימה והם חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה
אה...ואז הם הלכו לאכול
, והוא קנה לה
. והם קנו
חמוד חמוד
כך חיו ביחד ה
וה
... *אוי, אני פשוט בוכה!* סיפור ארוך אני יודעת אבל חמוד! השקעתי בו מלא כבר חצי שעה אני כותבת... תגיבו פליזז בשביל שכל זה לא יהיה לחינם.. +אם יש כמה טעויות אז אל תשימו
+