שימו
שרשור
!|

RinRan

New member
ל../images/Emo23.gifב יו טו שרונוש חחח... מתוקה../images/Emo70.gif

ניצו"ש שקשור לתאומות../images/Emo26.gif

הנה שתי תמונות של הסט החדש של הבובות החדשות של התאומות (לכל בובה מצורפת פיג´מה ונעלי בית...)

mandy

New member
בובות חמודות!!! אבל

התבלבלת...הראשונה זאת מרי-קייט..תסתכלי בצד שמאל למעלה על הקופסה...

T N T girl

New member
הקפצה + חשוב ביותר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי כולם מה המצב
מממ ... ראיתי שאנשימים בפורום לא משרשרים
וזה חוצפה
חחח ...
בגלל זה אני מקפיצה ...
כדי שתשרשרו
צפה לשינויים ...

../images/Emo32.gif היי חמודה../images/Emo85.gif:)

אני פה לכמה דקות מותק ואז אני הוכלת ח אגב לאחותי הגודלה יש יומולדת היום חח D-: בקשר לפיתחת הוהודעת שלו קשורות לפורום זה בסדר מידי פעם אבל אני לא חושבת שמוטי יהיה מרוצה עם זה יהיה כל הזמן
ביקצחור בוב´ש הנה תשובה
אני גם כותבת בפורום בנות
יווווווו

shelly cool

New member
טוב................................

בהודעה הבאה יופיע סיפור עם הסמיילים והסימנים. אז תהיו מוכנים
אני פותחת את ה
שבו הסיפור שלי

shelly cool

New member
הנה הסיפור..............

פעם היה
שאהב מאוד לישתות
בפאב של
. היא הייתה מוזגת לו שתיי כוסות
.יום אחד הגיע לעיירה
שרצה להיתחרות ב
. הוא בא לפאב של
והזמין
. הוא מילמל משהו לעצמו ואמר לשריף שהוא רוצה להיפגש ברחבת
של העיירה לדו קרב ה
הסכים ואמר שבשעה 5 הוא יהיה שם.בשעה 5 כל העיירה נאספה להיסתכל בדו קרב.אישתו של ה
נתנה לו
והיתרחקה. הדו קרב התחיל.ה
פגע ב
הערמומי והגיעו רופאים עם ערכת
ל
שכבר לא ניראה כך
אלא כך|
כל העיירה הריעה ל
. וזה הסוף
------------------------- תגובות בבקשה

boli bop

New member
הייתי אומרת מאוד מקורי ... אבל סך

הכל יפה מאוד כל הכבוד על ההשקעה ! מאוד מאוד נחמד ! תמציאי עוד סיפור לפעמים משעמם לי ואני קוראת כל מיני דברים זה מאוד כייף לקרוא סיפורים קצרים ומצחיקים ! מגניב

בישבילך חברה.......................

סיפור נהדר משגע כתבת!!!!!!!!!1 אוהבת אשלי הפ33ה דה.... כאילו....את יודעת את ההמשך......באמת סיפור סוף הדרך!

motib4

New member
קצת ../images/Emo32.gif לא מזיק מדי פעם... ../images/Emo13.gif

ועוד רגע אני משרשר.

boli bop

New member
בגלל שזה שירשור ../images/Emo32.gif

רציתי לדעת אם מישהו מהפורום אוהב את קטשופ (להקת בנות בעלת 3 חברות) או את אטומיק קיטן (להקת בנות בעלת שלוש חברות) אם מישהו אוהב שישרשר לכאן תשובה ואם למישהו יש את איזהשהו קליפ ששל אטומיק קיטן או קטשופ שבבקשה ידבר איתי דרך המסנג´ר (מופיע בחתימה) או אי מייל שגם מופיע בחתימה .

boli bop

New member
ועוד משהו !

השנה עשיתי את המערכת שעות שלי של התאומות (מה שמופיע באתר של מוטי) ותראו איך יצא בסוף ? חוץ מזה איזה כייף 4 ימים אני מסיימת ברבע לאחד ויומיים באחד וחצי ואני עוד בכיתה ו´ ! נכון שאמרתי שיומיים אני מסיימת באחד וחצי ? אז זהו שלא ממש בטוח כי שיעור אזרחות ביום רביעי שעה אחרונה הוא עם המנהלת של הבית ספר שלי אז היא מלא פעמיים בישיבות חשובות כך שאולי היא לא תוכל ללמד אותנו וישחררו אותנו הביתה (מותר כי אנחנו כיתה ו´) במקום להכניס מורה מחליפה. אז... מה אתם אומרים על המערכת שעות שלי ? תגיבו ?

boli bop

New member
יש לי בקשה קטנה !

מי שרואה שלפעמים הכרטיס אישי שלי מופיע בעמוד הראשי של הפורום מתחת לנבחרים וכל זה אז בבקשה שיצלם לי כי אני לא ראיתי את שלי בחיים שם ! אני מתה להופיע שם ! בבקשה !

למעלה