שירשור היכרות

siv30

New member
../images/Emo124.gif שירשור היכרות

ראיתי בפורומים אחרים שעושים שירשור התפקדות, טוב אז אני לא חושבת שהפורום הוא המקום הנכון למפקד אוכלוסין אבל בכל זאת אני חושבת ששירשור היכרות הוא דבר בלתי נמנע. אז אני אתחיל
סיון, בת 31, אמא של גל עובדת בביקורת מערכות מידע ממוחשבות. המייל שלי [email protected] ואני אשמח לעמוד לרשותכן ככל יכולתי.

siv30

New member
מ-ק-פ-י-צ-ה

בנותס לא רוצות להכיר אחת את השניה קצת? אולי אח"כ נוכל להפגש פעם בחודש חודשיים יהיה נחמד מבטיחה לא לאכול אתכן...

missB

New member
מצטרפת גם

בת 31, נשואה + 2 כלבות חמודות. אני צורפת ומעצבת תכשיטים.

שש שבע

New member
עכשיו אני

נשואה + 8 אחד בן 20 נשוי ומאתמול אב לבן, כלומר אני גם סבתא, בשנות הארבעים, מנהלת סלון כלות באיזור השפלה הפנימית.

יונית א

New member
אני יונית, כמו שכתוב בתעודת הזהות

בת 46, כותבת בעיקר, יועצת ומדריכת טיולים בחו"ל. אימא לשישה ילדים ,כלבה, חתולה, חלזונות וצפרדע אחת שלא יודעת שעוד לא הגיע החורף.

siv30

New member
אתן לא מעוניינות לצרף מייל?

אפילו מייל כמו HOTMAIL כדי שאולי אני אעשה רשימת תפוצה ?

missB

New member
הצעה

סיוון, בעקרון אין לי בעיה להופיע ברשימת תפוצה אבל אולי כדאי שמיילים ישלחו אלייך במסרים כדי לא לחשוף אותם לכל מי שסתם מסתובב פה ועשוי לנצל זאת לרעה (דואר זבל למשל).

siv30

New member
צודקת בהחלט, בגלל זה הצעתי מייל

פקטיבי כמו HOTMAIL

missB

New member
אני מוכנה לרכז רשימת מיילים אצלי

אם רוצים לעשות רשימת תפוצה. פשוט שכל אחד ישלח אליי מסר עם פרטי המייל שלו ואני ארכז רשימה ואעביר לסיוון.

shandy

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

שזכו לגדל אותו בשלווה ובנחת
שיהיה לו הרבה בריאות ומזל
שיביא לכם הרבה כבוד וגאווה
ושתהני מכל רגע ורגע
ועכשו סיוון את יכולה לפתוח אשכול על שילוב של סבתאות וקריירה

יונית א

New member
איך פספסתי את הנכד

ראשון ? זה בטח נורא מרגש. שיהיה לך המון מזל טוב מתה כבר להיות סבתא (רק לנכדות עם קוקיות !)

יונית א

New member
איך פספסתי את הנכד

ראשון ? זה בטח נורא מרגש. שיהיה לך המון מזל טוב מתה כבר להיות סבתא (רק לנכדות עם קוקיות !)

למעלה