שירשור היכרות

nb55

New member
nb../images/Emo24.gif

שמי בלה, בת 45,גרושה+4,+4 נכדים, עצמאית בעלת משרד לשירותי הנהלת חשבונות, 1) אשמח לתת יעוץ חינם לנשים יוזמות בתחילת דרכן בפתיחת עסק חדש, +עזרה בפתיחת תיקים במע"מ ,מס הכנסה וביטוח לאומי ועוד... 2) אשמח להכיר נשים בגילאים 40-50 עם רצוי עם ילדים בגיל 13, לטיולים משותפים בשבתות וחגים , ועוד .... השאירו הודעה במסר או במייל nb

coaxcable

New member
שלום אבל אני גבר ובמקרה

הצטרפתי לכאן כי ראיתי קריירה ונשים :) (כלומר אימהות או הורים עובדים חהח) בן 27, רווק ,לא עובד אבל סטודנט..יש הצעות?????????? ::) עוסק בענייני רוחניות..פילוסופיות (קצת) ומדי פעם בניהול זמן-לחץ וקריירה

coaxcable

New member
לא יודע אם אני חלק מהפורום או לא

או אם תהייה התעננינות לכיווני ולנושאים או משהו בסיגנון אבל אם יש אז למה לא...

owolf10

New member
היכרות

אורנה, 43, גרושה, אם ל-2, מורה בתיכון ומפיצה של מוצרי תזונה וטפוח של חברת הרבלייף. מגדלות חתול יפהפה ושני צפרדעונים באקווריום. אי מייל - [email protected]

tipid

New member
קצת על עצמי!

אני גרושה אם ל-2 בנים בוגרים זיו ואסף בעלת השכלה על תיכונית עובדת במכון למחקרי שוק ודעת קהל ששמו: מחקרי הגל החדש מה שהיה גאלופ ישראל. האימייל שלי :[email protected] בכייף שלכן תמר.

גברת x

New member
ואני ממשיכה....

אמא לילד בן 8, גרושה. תפקיד ניהולי בסיעוד, סטודנטית לתואר שני בניהול מערכות בריאות. ותודה על ההזמנה להכרות הזו.

לנטוש

New member
ממשיכה גם...

אז אני בת שלושים ומשהו, נשואה, מנהלת (בדרג הביניים מה שקוראים) בחברת הייטק. מרגישה לפעמים קצת out בפורום הזה, ששמו הנכון יותר הוא "אמהות וקריירה" (ומעכשיו ראיתי גם "סבתות וקריירה"), אבל בכל זאת מעניין פה איתכם (בזכר, בגלל כללי העברית - יש פה גם מעט מנציגי המין השני).

גם אני מצטרפת ...

בת 33, נשואה, אמא לשתי בנות מקסימות (סיון בת ארבע, נועה בת שבעה שבועות), עובדת במפעל הי טק באיזור התעשיה הר החוצבים בירושלים בתפקיד עוזרת למנהל מחלקה (Regulatory Affairs). למי מעבירים במסר כתובת אימייל

b e ll

New member
ואני גם כאן

בת 38 אימא לשלושה. מהנדסת, עובדת כמורה למתמטיקה, פיסיקה וכימיה בתיכון ומייסדת ובעלת בי"הס להכנה לבגרות במתמטיקה, פיסיקה וכימיה אחה"צ.

חני ב

New member
אני מצטרפת גם

חני, בת 38, אמא לשניים: גל בן 10 ורומי בת 5, מורה לכתות א-ב.

אז בואו נעשה הכרות רשמית../images/Emo140.gif

אני אמא ל 4 בנות. עובדת כמנהלת פיתוח עסקי, ועכשיו בחופשת לידה (עברה כבר חצי חופשה..
).

למעלה