נו בואי כבר אני מחכה
ע עינתיקה New member 18/4/06 #18 ../images/Emo24.gifעידיתוש המון תודה על הסדנא בדיוק סיימתי את התליון והוא כבר על הפלאפון. נהניתי מאוד מאוד וכל הכבוד על ההשקעה - מצפה בכליון עיניים לסדנאות נוספות. מחר אני אנסה להעלות לפורום תמונה של המוצר המוגמר.
../images/Emo24.gifעידיתוש המון תודה על הסדנא בדיוק סיימתי את התליון והוא כבר על הפלאפון. נהניתי מאוד מאוד וכל הכבוד על ההשקעה - מצפה בכליון עיניים לסדנאות נוספות. מחר אני אנסה להעלות לפורום תמונה של המוצר המוגמר.
ע עידיתוש והאוצרות New member 18/4/06 #19 יכול להיות שבגלל מולטיקאט הוא לא יצא שפיצי. כל התליונים שהעלתי הם עשויים פלסטיקים בעלי חיתוך שדומה לסברובסקי. שאצא לקניות אני מתכננת על אחד בצבע כחול באבן אמיתית תליון בשבילי
יכול להיות שבגלל מולטיקאט הוא לא יצא שפיצי. כל התליונים שהעלתי הם עשויים פלסטיקים בעלי חיתוך שדומה לסברובסקי. שאצא לקניות אני מתכננת על אחד בצבע כחול באבן אמיתית תליון בשבילי
C coral chan New member 18/4/06 #26 תודה רבה על הסדנא! D: ../images/Emo210.gif לדעתך בחנויות סטייל "חצי חינם" יהיו חרוזים כאלו?
ע עידיתוש והאוצרות New member 18/4/06 #29 hanit3 - יופי של ../images/Emo23.gif הכנת !! מאוד יפה התוספת
R rotemshi New member 18/4/06 #30 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif זה כל כך יפה!! אוף נורא חבל לי על הקריסטלים עד שאמא הסכימה לקנות לי. וזה גם חבילות של 25. יש אופציה אחרת? יש לי רק חרוזים באותו חיתוך בגודל 6. זה לא יצא ענקי?
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif זה כל כך יפה!! אוף נורא חבל לי על הקריסטלים עד שאמא הסכימה לקנות לי. וזה גם חבילות של 25. יש אופציה אחרת? יש לי רק חרוזים באותו חיתוך בגודל 6. זה לא יצא ענקי?
ע עידיתוש והאוצרות New member 19/4/06 #31 כל מה שהעלתי בסדנא זה פלסטיקים !! פחות מ 10 ש"ח לחבילה אחת ! רק אם תרצי לעשות ממנו תליון בשבילך זה שווה את ההשקעה
כל מה שהעלתי בסדנא זה פלסטיקים !! פחות מ 10 ש"ח לחבילה אחת ! רק אם תרצי לעשות ממנו תליון בשבילך זה שווה את ההשקעה