שיר השירים

מית צאן

New member
../images/Emo124.gifשיר השירים../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

ככה קראתי לפינה שתהיה כל שבועיים(בערך)...
שיר השירים
החוקים
: כל אחד כותב שיר או כמה שירים על דמות מסוימת מאינויאשה, שהוא אוהב או שונא. היה לי בראש שיר כשנסעתי היום על האופניים- על סאשי
והנה הוא (מהשיר "יאחזקל, יאחזקל"
): "טוקיג'ין, טוקיג'ין, יש לסאשי טוקיג'ין, שתהרוג את אינו שלי- רק מתי שהיא תרצההההההה" *רק שהיא לא תעשה את זה...*

פותחת שרשור שירים מצחיקים!!!!

שוב מירוקו כאן על בסיס "שוב הדיסקו כאן" של הדורבנים מה המצב איתך? הם תלדי לי ילד? מה קורה איתך? האם את בחלד ? הכל מאה אחוז הלילה עם כוס בירה תניעי ת'עכוז -מירוקו בא העירה! תזיזי את התחת, תניעי ת'אגן שמח שוב במודה, הקצב בלגאן תרקדי כמו ג'ון טרבולטה ושוב מירוקו לא ילך מכאן אה, אה, אה, אה שוב מירוקו כאן אה, אה, אה, אה טוב שבאת רגליים בפישוק ויד אחת למעלה גלימה בשביל הלוק, מחשוף עמוק כי בא לה קאזאנה שעושה... ודיבורים בטעם ליטף תחת עשה... וכאפה כמו של פעם תזיזי את התחת, תניעי ת'אגן...

מקפיצה!

הפזמון זה... מה הפזמון? שחכתי אני סנילית... אה! שחכתי שאני לא סנילית יש לי רק בעיות בזיכרון לטווח הקצר! ועכשיו... מה רציתי לומר?????

Fay Wood

New member
טחחחחחח קרעת אותי!!!!!!!

חחחחח... טוב, זה שיר שמתאר את מירוקו-סאמה...

PakoLina

New member
שיר הפורום \ שיר הפורומיסט.../images/Emo187.gif

מבוסס על השיר "ריקודי עמבה" (מושפע מההופעה של טיפקס בשוהם ---> קיפי, אפרת
) (אני כתבתי, כאילו..^^) אני צופה, אני מקשיב במיטה אני מרטיב בגלל המתח, זה קורה אני אתחרפן, אם לא אראה אני מכור, אני חייב את הפרק לראות עכשיו ומתעצבן, על כל אחד שמדבר בפרק, במיוחד לאינויאשה, אני מכור לפספס היום ת'פרק, זה אסור כי מה יגיד, הפורומיסט? אני רוצה! שידור חוזר של הסדרה, כשתיגמר אני מפנה לי את הזמן בשביל לראות את שין צ'אן דקה אחת, ועוד דקה למה הסיום בא במהרה? אני חושק בקגומה, אבל גם את סאנגו, אני רוצה לאינויאשה, אני מכור.. אני מאוהבת, עד יאוש באינוש, הפושפוש וזאתי את מיריק רוצה לפי דעתה, הוא ממש פצצה לאינויאשה, אני מכור ומי שלא, הוא ממש בור אם לא אסגוד, אני מרגיש שאותי ירצח, הפורומיסט לאינויאשה, אני מכור ומי שלא, הוא ממש בור אם לא אסגוד, אני מרגיש שאותי ירצח, הפורומיסט.

Fay Wood

New member
טחחחח!!!!!!!!!! XDDDDDDD

את מעלה בי זכרונות כואבים מההופעה של טיפקס o_0 הם גרמו לי לקפוץ במקום, לצרוח שירים של גרין די, ולעשות סיבובים מסביב לכל מה שהיה מאחורי הבמה...!!!!! והכל רק כדי שהם כבר יירדו מהבמה ויפסיקו לשיר!!! חחחח מסכנים.. אף אחד לא שר איתם ולא עודד אותם חוץ מהאנשים שהיו מאחורה (שעשו את זה מעודף התרגשות, כמובן..) סתם... הם היו בסדר... לא צריך להיות רעים לאיש הקטן עם החולצה הצמודה (מאוד) והביטנונה הקטנה...
מתי היא היגיעה?! טחחח שיר קורע....!!

keep smiling

New member
XDD../images/Emo165.gif|../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

קובי עוז, תעשה לי אומו קטן וחמוד עם בגדים צמודים! יש לו כרס קטנה *-* איבדתי את הקול בגלל ההופעה הזאת XP ואיזה ילד מאחורי גילה שמגניב להפיל אותי תוך כדי קפיצה ~_~ והמתופף/מתופפת שלהם היה כ"כ...XDDDDD כמה קרוע XD

והגרסה המאוייקנת

אני צופה, אני מקשיב
במיטה אני מרטיב
בגלל המתח, זה קורה
אני אתחרפן, אם לא אראה
אני מכור, אני חייב
את הפרק לראות עכשיו
ומתעצבן, על כל אחד
שמדבר בפרק, במיוחד
לאינויאשה, אני מכור
לפספס היום ת'פרק, זה אסור
כי מה יגיד, הפורומיסט?
אני רוצה! שידור חוזר
של הסדרה, כשתיגמר
אני מפנה לי את הזמן
בשביל לראות את שין צ'אן
דקה אחת, ועוד דקה
למה הסיום בא במהרה?
אני חושק בקגומה,
אבל גם את סאנגו, אני רוצה
לאינויאשה, אני מכור..
אני מאוהבת, עד יאוש
באינוש, הפושפוש
וזאתי את מיריק רוצה
לפי דעתה, הוא ממש פצצה
לאינויאשה, אני מכור
ומי שלא, הוא ממש בור
אם לא אסגוד, אני מרגיש
שאותי ירצח, הפורומיסט
לאינויאשה, אני מכור ומי שלא, הוא ממש בור אם לא אסגוד, אני מרגיש שאותי ירצח, הפורומיסט

למעלה