שיר השירים

אפשר גם לא רק על דמות מסויימת? ../images/Emo3.gif

יש לי שיר על החבורה.. לפי השיר פתיחה של המומינים (כן כן
): הם באים כן הם באים אינו גאנג המופלאים בערוץ הילדים בטלאמנגה בכל ערב בתשע ועשרה אינויאשה גאנג אינויאשה גאנג אוהבים שדים לחסל ולפעמים להשתרלל סאנגו ומירוקו, קגומה ושיפו וגם אינויאשה בכבודו ובעצמו אינויאשה גאנג אינויאשה גאנג יש חברים וגם קצת אויבים נאראקו, קיקיו ועוד כמה שדים אז בואו הצטרפו לחבורה לחפש את רסיסי השקון נו טמה אינויאשה גאנג.. אינויאשה גאנג..

השיר ההזוי שלי.

עפ"י אחד מי יודע של פסח (סתכלו עד איזו רמה התדרדרתי בשיעמום שלי). אחד מי יודע? אחד אני יודע. אחד שיקון נו טאמה שתיים מי יודע? שתיים אני יודע שני אחים אחד שיקון נו טאמה. שלושה מי יודע? שלושה אני יודע שלושה עיניים לשור של טוטוסאי שני אחים ואחד שיקון נו טאמה. ארבעה מי יודע? ארבעה אני יודע ארבעה חברות (של קגומה) שלושה עיניים לשור של טוטוסאי שני אחים אחד שיקון נו טאמה. חמישה מי יודע? חמישה אני יודע חמישה חברים בחבורה של אינויאשה ארבעה חברות שלושה עיניים לשור של טוטוסאי שניים אחים אחד שיקון נו טאמה. ........ מיליון מי יודע? מיליון אני יודע מיליון מעריצים........ מיליארד מי יודע? מיליארד אני יודע מיליארד "אסווארי"..... אם יש למישהו שיעמום וכוח מספיקים כדי להמשיך את השיר שיהיה לו בכיף!

הנה שיר שלי-

על פי פוקימון- רוצה אני להכין חרב שתהרוס הכל לרכוב על השור שלי להסתכל על הכל מקרוב אני אעוף על השור שלי כי הוא חמוד מודי אני רוצה לנשוף פה אש כי זה מה שתבקש טוטוסאי! רק לי יש מעלה גירה! איתי בא לכל מקום! זה על זה פה נסתכל... טוווטוווסאי! ונכין עוד חרב ונכין עוד חרב טוטוסאי!

S O R A

New member
XD

הלו!!!!!! אני הודעתי כבר שטוטוסאי שלי וגם הסבא רוח מהסרט השלישי כל הסבאים (גם של דייסוקה)

Hikaru no Yani

New member
:- איזה חמוד זה ..

אפילו אח שלי הקטן אהב את זה והוא לא אוהב אינויאשה

PakoLina

New member
שיר החבורה../images/Emo187.gif

מבוסס על השיר "סופרקאלי פראג'ליסטיק אקספיאלידושי, לשנן אותה כדי שתיכנס לראש כי.." (תגידו, לשיר הזה בכלל יש שם?
) אינו-קאגו וגם-שיפו-אולי-סאנגו-ומירוקו, לשנן את שמם כדיי שיכנסו לראש 'שלי כי אם לא אזכור אתם, מי כבר יסביר לי? אנו-קאגו וגם-שיפו-אולי-סאנגו-ומירוקו ים דיל די די ים דיל דה ים דיל די די ים דיל דיי היה היה לו חצי שד נחמד קראו לו אינויאשה, הוא פגש בקגומה ויחדיו חיפשו ת'שיקונוטאמה אז פגשו שניהם בגור שועלים, דביבון מתוק אחרי שיכנועים קשים מאוד הצטרף אליהם שיפו! אינו-קאגו וגם-שיפו-אולי-סאנגו-ומירוקו, לשנן את שמם כדיי שיכנסו לראש 'שלי כי אם לא אזכור אתם, מי כבר יסביר לי? אנו-קאגו וגם-שיפו-אולי-סאנגו-ומירוקו ים דיל די די ים דיל דה ים דיל די די ים דיל דיי ים דיל די די ים דיל דה ים דיל די די ים דיל דיי התחילו השלושה במסע אחרי השיקון, ובדרך פגשו הם בנזיר ובידו ציקלון שטוף זימה הוא הנזיר, ממש רודף שמלות הם הכירו, התיידדו ולחבורה הצטרף מירוקו! היי.. אינו-קאגו.. משלושה החברים הפכו לארבעה, הם פגשו בדרך עוד מחסלת שדים נפלאה, סיפורה הוא קצת עצוב אבל היא הצטרפה לחבורה! ואז מירוקו אמר... - סאנגו, - כן? - תעשי לי ילד? *נשנוש תחת* - אהההה *כאפה* אינו-קאגו וגם-שיפו-אולי-סאנגו-ומירוקו אינו-קאגו וגם-שיפו-אולי-סאנגו-ומירוקו

*סוגדת* נעם! איך יש לך את הרעיונות

הנסגדים האלה???? את מוכנה לתת לי את המספר של המוזה שלך? כי מוזה שלי (כרגיל) יצאה לחופשה קלה בתת מודע שלי

אני אלחום לנצח/ שירו של נאראקו

מבוסס על אני אחלום לנצח זה לא שאני לוחם אונגינימו גרם לי להתחמם זה לא שאני רוצח כי יש לי לב של קרח רק אם שוב עצום את עיני השמש תזרח כולם יחיו כאן טוב בלעדי רק אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם קטן מדי עלי העולם היה טוב אולי אני אלחום לנצח אולי אלחום לנצח אני אלחום לנצח זה לא שאני לוחם אוניגומו גרם לי להתחמם זה לא שאני רוצח פשוט יש לי לב מקרח רק אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח כולם יחיו כאן טוב בלעדי רק אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם קטן מדי עלי העולם היה טוב אולי אני אלחום לנצח אולי אלחום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני לוחם אוניגומו גרם לי להתחמם זה לא אם תשאלו אותי העולם קטן מדי עלי העולם היה טוב אולי אני אלחום לנצח אולי אלחום לנצח אני אלחום לנצח

היא כל כך יפה/גירסת קוגה

היא כל כך יפה, ואני רוצה אותה כי אני זאב עצוב היא לא מבינה שאני אוהב אותה היא לא אומרת לי כלום עם "פני כלב" תשב ריחה בריחו יתערבב וזה בלתי נסבל אני אתקרב אותי תוקף הכלב ואני רוצה לריב! כל השבוע אחריה היא נועדה לי אני יודע אבל כשאני נותן לה פרחים היא הולכת לאינויאשה זה קורה רבות אני לא נמשך לזאבות אני אוהב רק אותה בסוף היא תרגיש שפני כלב הוא סתם איש ותהיה לי לאישה כל השבוע אחריה היא נועדה לי אני יודע אבל כשאני נותן לה פרחים היא הולכת לאינויאשה כבר שנה חלפה ואת העידן הזה היא עזבה ואחריה ללכת איני יכול וקשה יותר היא איתו ואין הסבר ולי לא נשאר כלום כבר שנה אחריה היא נועדה לי אני יודע הייתי נותן לה פרחים אם היא הייתי יכול

GalaxyAngel

New member
אגב קוגה!

עקב היותי צומי מוחלטת אני אפרסם שוב את השיר על קוגה.. למה? לא'דעת O.O <<אזהרה: צומי!! צומי!!!! צומי לעזאזל איתכם!! >< >> ."אני הוא קוגה"/ גל צ'אן דסו O.O כן זה לא רק נדמה שאני איש מלחמה אחד שחי לו על זנבו צמא לנקמה מאחורי היללה ומתחת לצווחה יש סתם מאוהב באיזו פאקצה שמנמנה. אני הוא קוגה קוגה זה אני אני נלחם את מלחמתו של הזאב התמהוני בחוץ אני נפוח סתם איזה פרחח אני נמס מאהבה כשאני איתך. אולי זה רק נדמה אני פשוט חתיך מדהים כשאני נלחם בכלבלבים אז אין לי אלוהים בתוכי אני יודע אין כוונה טובה אני רוצה שלא יהיו לי לכלוכים על הפרווה. אני הוא קוגה... משום מקום אני מגיח בסערה רק כדי לעזור למפגרות בעת צרה ואם תתני צרחה אבוא עם הזריחה בשבילך אהיה מוכן להכחיש שאת מסריחה. אני הוא קוגה...

GalaxyAngel

New member
ו.. ועוד משו O.O

. "הלילה יא כלבה"/ GalaxyAngel ע"פ הלילה שלגיה, של מאיה בוסקילה אזהרה: המילים והקללות א-כ-ן מכוונות אל קיקיו ^-^ בזמן של האגדות, יורד השלג, ויש כלבות עייפות, מתוסכלות, ואז שואלת, מתי את מתפחלצת, מתי אינויאשה, סוף- סוף יבין???? הנוף אשר בביתך, הוא גועל נפש, כמו פח זבל מלא, בנבלות, את מתעוררת, כלבה ומתוסבכת, מתי תלכי אולי גם, תיסקלי? הלילה קיקיו תהיה "שווה", לשם שינוי היא לא תהיה כלבה... עדיין אבודה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, זונהההההההההה הלילה קיקיו תהיה זונה, הלילה קיקיו נורא "שווה", את אינו מפתה, קאגומה כבר בוכה, כי קיקיו כזו, "מלכה"!!! הלב אשר בגופך, עשוי מאבן, האהבות רחוקות, מהאמת, אבל הלילה, רכוב על אופנוע, נסיך יפה ידרוס אז, את גופך, הלילה קיקיו לא בחיים, הלילה קיקיו היא שוב גופה, יותר לא אבודה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, גופה!!! הלילה קיקיו לא תתחמן, הלילה קיקיו לא תפתה, שוכבת בודדה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, גופה!!!!!!!

GalaxyAngel

New member
אמ...ו...

הנה משו נחמד.. אתם יכולים להמשיך (אם ממש משעמם לכם בחיים)יש עוד שני בתים בערך..... "אני רוצה להיות חרמן"- שירו של מירוקו.. ע"פ "אני רוצה להיות רשע" מהפסטיגל ((יש לי אובססיה לשירים משם, או מה?! O_O)) אלוהים המציא ת' תחת, ומירוקו ממשש, לנזיר הזה אין נחת, וגם ילד מבקש אך למרות המישושים, הבקשות, ההצעות, מירוקו כזה חרמן, חוטף מכות מכל הבנות רק מירוקו הוא שטוף זימה! אז בסיפור הזה – מירוקו שוב יהיה חרמן, ולא כמו הנזירים, הוא ימשש את הישבן, לשאוב דבורים אל הקאזאנה, זה עסק ביש להעביר את קאדה- עד האמצע של הכביש (לא היה לי רעיון מה לעשות? צריך לאלתר לפעמים) על כל תחת בעולם, במהרה הוא יחלוף, לסוטה תמיד סימן יד על הלחי, זו דרכו של העולם: לכל מישוש יגיע סוף ולכן מירוקו צ'אן יוכה- עד בכי!

מית צאן

New member
וואי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כל כך אהבתי...
ארררררררררררררג זה גורם לי לרצות לסקול אותה...
*אני והחושים החושניים שלי...*

למעלה