שכנעו אותנו - וקחו לכם דיסק

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif שכנעו אותנו - וקחו לכם דיסק

אתם חושבים שמגיע לכם לזכות "בדיוק בזמן" של דודו כי....
כתבו לנו את השכנוע הכי מספק לדעתכם - למה דווקא את/ה צריך/ה לזכות בדיסק של דודו. חמשת המשכנעים הכי הכי שיבחרו על ידינו יזכו בדיסק. אז.. חשבו.. כתבו ו...ת ש כ נ ע ו
. (התחרות תימשך כ72 שעות מרגע פתיחתה)

global

New member
השכנוע שלי

כי אני לא מעריץ שלו וממש בא לי להפתח לחומרים שלו ולמוזיקה שלו. וכי סתם "ככה" וכי אני שונא תחרויות של "למה מגיע לי" - זו כמו לקרוא לתחרות : " תחרות ה הכי מסכן"וכי לדעתי זה ממש מתנשא לכתוב " למה מגיע לי" , פשוט ככה! שלכם GLOBAL

חני 105

New member
../images/Emo8.gif למה זה מגיע לי

כי אני נמצאת רחוק רחוק מהבית ומאוד מתגעגעת ובזכות דודו טסה אני חוזרת וזוכרת מאיפה אני ואני לא מפסיקה לשמוע את גלגל"צ בגללו 24 שעות ביממה כי אולי בשעה הבאה ישודר לפחות פעם אחת את השיר שלו "הלילה לא"...
ורגע למה לא ????
בשבילי דודו טסה הוא כמו
ליום מבאס ושוחק.
יום נפלא
חני ניויורק

שלוש סיבות..

- לחיילים בחובה אין כסף לקנות דיסקים.. ככה שאני אצטרך לחכות עוד כמה שנים. - אם יהיה לי את הדיסק אני אשמיע אותו כל הזמן במשרד ואגרום לאחרים להתמכר אליו. - בזכות התחרות הזאת גיליתי שיש פורום דודו טסה בתפוז
- לפני שנה ומשהו, הייתי עם חברים ב'יצפאן' ובדרך חזרה דודו טסה חתך אותנו !

יוסדוס

New member
אממממ..

למה לי כדאי?.. -כי יש בקרוב הופעה של דודו בירושלים ואני רוצה לדעת את המילים בע"פ. -כי אמא שלי חולה על "הלילה לא" -כי אני מת על דודו עצמו -כי לחבר שלי יש את הדיסק והוא לא מוכן להביא לי אותו -וסתם כי בשום הגרלה שיש אני לא זוכה

shabi16

New member
השכנוע שלי

כל היום רבים כאן במשפחה על הדיסק ויהיה נחמד אם יהיה עוד דיסק

mikels1

New member
השיכנוע שלי...

שמעתי כמה שירים של דודו ואני חושב שהוא אחלה זמר..שר מצויין ואחלה חומרים יש לו.. הוא היה מצחיק ביצפאן ואני רוצה לשמוע את החומרים החדשים שלו.. אומרים שיצא לו אלבוום ענק!

א סיני

New member
כי -

סוף כל סוף יש מוזיקה ישראלית ברמה שבא לי לשמוע ולספוג אותה אבל אין לי שום דבר חוץ ממוך בכיס.

מסטולית

New member
מגיע לי הדיסק

כי אני מנהלת את הקומונה שלו, ופתאום גיליתי שנפתח לו פורום חדש
ולפני כמה חודשים לי אישרו לפתוח פורום, טז נאלצתי להסתפק בקומונה... אהההה וגם הייתה לי יומולדת 17 ביום שישי

meravsabag

New member
מגיע לי מסיבה אמיתית

אני חושבת שלי מגיע יותר מכולם והסיבה שלי אמיתית. לפני שנה נסעתי להנאתי ברכבי ולפתע שמעתי מהרכב שבנתיב ליד שיר של דודו טסה "הייה לי חבר הייה לי אח" והתקדמתי בכדי לשאול אותו לשם הזמר (רק אז הכרתי את קולו הערב), ופתאום "בום" תאונה- מסתבר שנכנסתי ברכב שמלפניי בגלל דודו טסה. אז אם זו לא סיבה מספקת אני לא יודעת מה כן!!!

sharonad

New member
../images/Emo7.gif

כי חברה שלי קנתה לי מתנה את הדיסק,(אחרי שנדנדתי לה המון זמן) ושכחתי אותו ברכבת..

Kinky DeviL1

New member
אני חושב שצריך

לשלוח לו מסר....ולא לכתוב בפורום... אבל תאמת אני לא מתבסס על כלום :) חחחח יום כתום.

השכנוע שלי

שלום לכם למה מגיע לי כי לחדעתי דוד טסה,זמר נפלא יש לו קול מקסים,ושירים יפים שזוכרים ומתנגנים לאטל אט בראש זה משמח שיוצרים חדשים מגלים לנו את שירהיים(השירים שלהם),ויפה שיוצאים עוד ועוד דיסקים בעיברית והמוזיקה הישארלית גלדה ומטפתחת והכול לטובה! אני מקווה שאזכה,ואם לא אז חבל וחוץ מזה אף פעם לא יצא לי לזכות !!

השכנוע שלי

אני חושבת שמגיע לי לזכות בדיסק שלו בגלל שאני רוצה לקנות אני הדיסק המקורי בלבד אבל אין לי כסף (אני נגד צרובים) מקווה שאני אזכה

ממממ...

כי אני מזמן כבר מאוד מעריכה את דודו טסה..
כי אבא נסע לארצות הברית ויכל לקנות רק תדיסק של בוב מארלי(אין כסף..חח.)
כי למה לא??
כי במקום לעשות שיעורים במתמטיקה זה מה שאני עושה עכשיו..
כי שווה לנסות
כי יש לי הרבה סיבות
כי ככה

MuCHaCHi

New member
../images/Emo187.gif השכנוע שלי ../images/Emo187.gif

כי ההערצה שלי לדודו גרמה לי להרבה נזקים בחיים:
נפרדתי מחברה שלי בגלל ריב שהיא לא באה איתי להופעה
כל הכסף לדלק על נסיעות ליצפאן ובחזרה
הכסף על הופעות
כי רק אני הולך עם חולצה בבית ספר של "דודו טסה המלך"
כי יש לי את הדיסקים שלו כמה וכמה פעמים מכל עותק (חוץ מ"בדיוק בזמן")
כי אני באמת אוהב את דודו
כי אני יודע שדודו אוהב אותי מוצ'צ'י המעריץ

למעלה